Reparatii Termopane Bucuresti

plase insecte, accesorii, modificari termopane si multe altele

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul rece?...

Este esential pentru confortul caminului tau ca sistemele de feronerie, garniturile si sticla termopanelor sa fie puse la punct. Informeaza-te de aici despre cum se pregatesc de iarna termopanele!

Comanda minima de produse si servicii de reparatii termopane

Costurile de livrare a marfurilor sau a bunurilor trebuiesc optimizate astfel incat firma sa aiba si profit in urma activitatilor comerciale pe care le presteaza. Astfel este foarte important ca balanta finala sa nu se incline inspre pierderi.

Activitatea firmei noastre consta in prestarea de servicii service pentru termopane din pvc sau aluminiu, plase insecte, distributie accesorii si feroneri termopan si productie si montaj jaluzele verticale, orizontale dar si tamplarie PVC marca REHAU.

De ce suma minima pentru comanda?

Desi comercializam produse cu preturi incepand de la 35RON, nu putem livra doar un produs de aceasta suma. Costurile legate de carburant auto, trafic, ambuteiaje si consumul de timp necesar livrarii unui singur produs cu valoare mica devin mai mari decat produsul in sine. Astfel ca, am luat decizia de a impune o suma minima de comanda in care livrarea sa fie gratuita.

Pot comanda produse cu valoare mai mica de 150RON?

Desigur ca, livrarea produselor mai mici de 150RON  este posibila in continuare cu rotunjirea valorii comenzii la suma minima de comanda.

ASTFEL CA, ORICE PRODUS SAU SERVICIU COMANDAT, CU VALOARE MAI MICA DE 150RON VA COSTA 150RON.

Tarife de constatare si procedura de lucru

Costul constatarii initiale pentru defecte si reparatii termopane este de 50 RON pentru Bucuresti si 80 RON pentru Ilfov. Acest tarif justifica deplasarea unei echipe mixta inginer-tehnician ce va constata si intocmi devizul aferent lucrarilor solicitate de client. Tariful de constatare se scade din totalul lucrarilor daca acestea se executa.

Pentru informatii legate de toate serviciile si produsele oferite de firma noastra va rugam sa consultati paginile din cadrul acestui website.


Va multumim pentru timpul acordat citirii acestui articol. Daca doriti sa continuati calcularea de plase insecte pe balamale urmati legatura de aici.


Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul rece?...

Este esential pentru confortul caminului tau ca sistemele de feronerie, garniturile si sticla termopanelor sa fie puse la punct. Informeaza-te de aici despre cum se pregatesc de iarna termopanele!

Stiai ca peste 70% dintre cazurile de slabire a proprietatilor de etansare a termopanelor sunt datorate garniturilor? O garnitura termopan de calitate superioara tip Ultra 9000 iti poate reda confortul caminului tau!
Afla mai multe despre ULTRA 9000

Pareri clienti

Selectie aleatorie de pareri lasate de clientii UltraPVC Romania ce au beneficiat de prestatii.
1) "dl. George este un profesionist adevarat, mi-a facut foarte bine lucrarea, in conditiile in care tamplaria mea de aluminiu era foarte prost montata ( anterior ). Mi-a facut reglaje extraordinar de bine ( aveam mari probleme cu zgomotul de afara) si mi-a dat sfaturi extrem de utile. Este un angajat DEMN de toata aprecierea si recunostina dvs!!! Recomnand sa il tineti aproape pt ca un om de un asemenea talent trebuie apreciat! NOTA 10 cu felicitari!!! rar am avut de aface cu un astfel de om, cumsecade si profesionist in aceeasi masura."

2) "Totul a fost Ok, promptitudine, bunavointa, rapiditate, profesionalism"

3) "FOARTE MULTUMITA DE PRESTATIA DVS. , FELICITARI "

"De crezi ca un profesionist e scump atunci gandeste-te cat te va costa la final nepriceperea unui amator!"
google reparatii termopane

Reparatii Termopane - Articole recente

Cum scapam de problema condensului la ferestre?

     In perioada sezonului rece, una din principalele probleme legate de umiditate este formarea condensului, care ne afecteaza locuintele si ne provoaca disconfort. In majoritatea cazurilor, condensul apare la baza ferestrelor si...

O garnitura termopan mai groasa

       Nu putine sunt cazurile in care ferestrele termopan ce au datoria de a ne pastra caminele calduroase dau gres in a asigura acest lucru. Apar goluri si simtim frig pe langa fereastra sau chiar se simt curenti reci ...

Reparati termopane in Bucuresti

Un serviciu de reparatii termopane de calitate    In ultima perioada firmele ce presteaza servicii de reparatii termopane in Bucuresti s-au inmultit intr-un numar foarte mare. Si cum toti sustin ca ofera cele mai bune servicii de intre...

De ce nu izoleaza termic ferestrele termopan

     Iarna de iarna ne confruntam cu aceasi problema, desi ne-am pus termopane sa scapam de pierderile de caldura avem surpriza ca prin unele dintre ele vantul si gerul sa sufle mai ceva ca in cele vechi de lemn. Cum de? doar avem...

Sfaturi pentru intretinerea si curatarea tamplariei PVC

     Intretinerea termopanelor este esentiala, mai ales in conditiile in care doriti sa va bucurati de acestea pentru o perioada cat mai mare de timp. Pentru a prelungi durata de viata a acestora, trebuie sa aveti in vedere cateva...