Reparatii Termopane Bucuresti

plase insecte, accesorii, modificari termopane si multe altele

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul rece?...

Este esential pentru confortul caminului tau ca sistemele de feronerie, garniturile si sticla termopanelor sa fie puse la punct. Informeaza-te de aici despre cum se pregatesc de iarna termopanele!

Pregatirea termopanelor pentru iarna

         reparatii termopaneSistemele de tamplarie termopan sunt in voga, fiind preferate de majoritatea romanilor datorita confortului sporit a termoizolarii dar si a costurilor de exploatare si intretinere reduse. Pe langa clasica tamplarie din lemn, ce trebuia curatata, smilgheruita, rindeluita si vopsita anual, tamplaria termopan din PVC are nevoie de o interventie in medie o data la cinci ani pentru evaluarea eficientei si remedierea eventualelor probleme.

    Cele mai importante aspecte ce se inrudesc direct cu o fereastra termoizolanta sunt, si nu trebuiesc neglijate:  confortul caminului care trebuie sa fie unul sporit, fara urme de curenti de aer, zgomot sau frig si desigur, facturi la energia termica ce trebuiesc sa fie cat mai mici.         Daca in ultimii cinci ani nu ati intreprins nici-o actiune de evaluare, reglare reparatie sau inlocuiri de garnituri pentru ferestrele si usile termopan din locuinta dumneavoastra, iata ce este necesar sa cunoasteti:


Reglajele feroneriilor termopan


doctor ferestre

        Pentru a asigura o eficienta maxima a etanseitatii, feroneria termopanelor (balamale, manere, sisteme de inchidere si oscilobatare, tije si piese de transmisie) trebuiesc evaluate de catre un specialist pentru a constata eventualele dereglaje ce duc la pierderea proprietatilor de etansare. Lipsa aplicarii uleiurilor speciale pentru gresare duce deasemenea la functionarea ingreunata a angrenajelor ce pun in miscare piesele de inchidere sau, posibilitatea de gripare, blocare sau rupere a acestora. Lipsa ungerii feroneriei termopanelor este similara cu lipsa uleiului intr-un motor de automobil.

     Vezi mai multe informatii despre uleiurile de ungere feronerii si despre reglajele termopanelor.


Garniturile termopan


garnitura termopan

      Perimetral fata de conturul partilor ce de deschid ale ferestrelor temopan, exista montata intr-un canal special garnitura termopan de etanseizare, o piesa extrem de importanta atunci cand vine vorba de termoizolare, fonoizolare si hidroizolare. 

      O garnitura termopan uzata aduce probleme precum: frigul si curentii de aer patrund in casa, apa ploilor patrunde in casa, zgomotul si galagia exteriorului pantrunde in casa. Este important ca garnitura termopanelor sa fie evaluata anual pentru a se descoperi din timp daca aceasta prezinta urme de uzura ce pot duce la deficiente de izolare.

        Garnitura termopan se uzeaza tasandu-se, tocindu-se sau chiar macinandu-se. Singurul remediu pentru a remedia problemele aparute la garniturile termopanelor este inlocuirea acestora.

       Afla mai multe informatii suplimentare despre inlocuirea si repararea garniturilor termopan sau informeaza-te despre cat costa interventiile de schimbare de garnitura termopan.Sticla termopan      Sticla termopan ocupa in medie 85% din suprafata totala a unei ferestre termopansticla termopan, rezultand ca, pentru eficienta termica aceasta sa aiba valente de termoizolare cat mai bune. Pe piata din Romania trei tipuri de sticla sunt cel mai raspandite:

  1. sticla termopan float
  2. sticla termopan LOW-E
  3. sticla termopan 4S+Low-E

  Sticla float este sticla normala, fara nici-un tratament special si formata in doua foi reprezentand pachetul de sticla termopan.  Proprietatile de termoizolare ale acestui tip de sticla sunt reduse, pe suprafata acesteia aparand condensul ce faciliteaza si mai mult transferul termic din exterior in interior.

    Sticla LOW-E este similara sticlei float, cu exceptia ca stratul de sticla din interior este tratat cu o substanta care sub actiunea razelor ultraviolete se incalzeste eliminand condensul de pe sticla. Acest tip de sticla obtine valente de izolare termica mai mult decat acceptabile fiind si cel mai raspandit model.

     Sticla 4S+Low-E este varful de gama pentru tipurile de sticla termopan find tratata atat pentru o izolatie termica sporita cat si pentru o autocuratare a stratului exterior. Intre cele doua foi de sticla se afla prezent un gaz inert (de obicei ARGON) iar bagheta interioara este deasemenea cu rupere termica. O sticla termopan de acest tip izoleaza termic de cel putin doua ori mai bine decat o sticla termopan LOW-E.

    Trebuie retinut ca orice model de sticla se degradeaza in timp astfel ca, in medie cam la 5-10 ani, acestea trebuiesc inlocuite pentru a eradica condensul de la interior si pentru a reface termoizolarea ferestrelor.

 Informeaza-te asupra preturilor sticlelor termopan folosind acest calculator pret sticla termopan.

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul rece?...

Este esential pentru confortul caminului tau ca sistemele de feronerie, garniturile si sticla termopanelor sa fie puse la punct. Informeaza-te de aici despre cum se pregatesc de iarna termopanele!

Stiai ca peste 70% dintre cazurile de slabire a proprietatilor de etansare a termopanelor sunt datorate garniturilor? O garnitura termopan de calitate superioara tip Ultra 9000 iti poate reda confortul caminului tau!
Afla mai multe despre ULTRA 9000

Pareri clienti

Selectie aleatorie de pareri lasate de clientii UltraPVC Romania ce au beneficiat de prestatii.
1) "Serviciul a fost profesionist si sunt pe deplin multumit."

2) "Tehnicianul a fost de nota 10.Ce nu m-a impresionat a fost nerespectarea programării,inițial eu fiind programat pentru sâmbătă(29.04). Per total,sunt mulțumit de serviciile dumneavoastră."

3) "Sincer am ramas uimit ca "echipa voastra" a fost doar un om bun la toate, serios, descurcaret si respectuos. Interventia a durat putin mai mult decat ma asteptam, insa tinand cont de problemele aparute la montare (bloc proaspat reabilitat in sila de catre cativa Gigei...) si de faptul ca a fost doar un tehnician, e ok."

"De crezi ca un profesionist e scump atunci gandeste-te cat te va costa la final nepriceperea unui amator!"
google reparatii termopane

Reparatii Termopane - Articole recente

Cum scapam de problema condensului la ferestre?

     In perioada sezonului rece, una din principalele probleme legate de umiditate este formarea condensului, care ne afecteaza locuintele si ne provoaca disconfort. In majoritatea cazurilor, condensul apare la baza ferestrelor si...

O garnitura termopan mai groasa

       Nu putine sunt cazurile in care ferestrele termopan ce au datoria de a ne pastra caminele calduroase dau gres in a asigura acest lucru. Apar goluri si simtim frig pe langa fereastra sau chiar se simt curenti reci ...

Reparati termopane in Bucuresti

Un serviciu de reparatii termopane de calitate    In ultima perioada firmele ce presteaza servicii de reparatii termopane in Bucuresti s-au inmultit intr-un numar foarte mare. Si cum toti sustin ca ofera cele mai bune servicii de intre...

De ce nu izoleaza termic ferestrele termopan

     Iarna de iarna ne confruntam cu aceasi problema, desi ne-am pus termopane sa scapam de pierderile de caldura avem surpriza ca prin unele dintre ele vantul si gerul sa sufle mai ceva ca in cele vechi de lemn. Cum de? doar avem...

Sfaturi pentru intretinerea si curatarea tamplariei PVC

     Intretinerea termopanelor este esentiala, mai ales in conditiile in care doriti sa va bucurati de acestea pentru o perioada cat mai mare de timp. Pentru a prelungi durata de viata a acestora, trebuie sa aveti in vedere cateva...