Reparatii Termopane Bucuresti

plase insecte, accesorii, modificari termopane si multe altele

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul rece?...

Este esential pentru confortul caminului tau ca sistemele de feronerie, garniturile si sticla termopanelor sa fie puse la punct. Informeaza-te de aici despre cum se pregatesc de iarna termopanele!

Garnitura termopan Ultra 9000

garnitura termopan      Ferestrele si usile din termopan sunt bariera cea mai eficienta ce protejeaza impotriva capriciilor intemperiilor naturii ca acestea sa nu aiba posibilitatea de a patrunde in caminele noastre. Ele tin afara, frigul, zgomotul, curentii de aer si apa lasandu-ne sa ne bucuram in tihna de confortul casei. Si totusi, ca oricare alt sistem, ferestrele si usile termopan au nevoie de reglaje, reparatii sau inlocuiri sezoniere de garnituri pentru a-si mentine proprietatile de izolare.


GARTNITURILE SAU CHEDERELE TERMOPAN

ce sunt garniturile termopan si ce rol au acestea


       Pe langa sistemele de de feronerie ce vin montate pe ferestre si asigura o inchidere corespunzatoare, perimetral pe fiecare cercevea (parte ce se deschide) vin atasate intr-un canal special, garniturile termopan ce asigura contactul perfect ce trebuie facut intre toc si partea mobila astfel incat etanseizarea sa fie corecta.

      La fel ca si in cazul anvelopelor auto, garniturile termopan sunt supuse uzurii si au o perioada de viata limitata ca timp. Aceste sisteme de etansare nu sunt garantate la fel de mult ca si profilul in sine al termopanului. In medie, o garnitura “din fabrica” montata pe o fereastra PVC are o durata medie de viata de 4 ani in care asigura o etansare perfecta, dupa acest timp, de la an la an proprietatile de termo-izolare sunt din ce in ce mai precare pana la momentul in care, la propriu, prin fereastra “fluiera” vantul.


De ce si cum se degradeaza garniturile termopan?


      Ca oricare alt produs ce are in componenta sa cauciucul, garniturile de etansare ale ferestrelor termopan sunt supuse uzurii in principal chimice prin craparea sau macinarea suprafetei de contact. Procesul de degradare chimica survine in momentul in care substantele chimice din atmosfera (gaze de esapament, poluare) reactioneaza cu garnitura.

      Un alt motiv ce accentueaza uzura garniturilor de etansare este insusi termopanul si feroneria de inchidere. Reglajul incorect si lipsa reviziilor periodice recomandate de producator fac ca presiunea perimetrala exercitata asupra garniturii sa fie neuniforma fapt ce duce la o uzura inegala prin tasare a acesteia, ce mai departe duce la deficiente de contact si implicit de izolare termica.

      Trebuie cunoscut faptul ca, cu cat maleabilitatea unei garnituri este mare la temperaturi extreme, cu atat proprietatile de termoizolare si fonoizolare sunt mai bune.


PRINCIPALELE SIMPTOME CE DENOTA UZURA GARNITURILOR TERMOPAN


Cele mai frecvente simptome ce ne pot spune ca fereastra are probleme de etansare cauzate de uzura garniturilor termopan sunt:

  • patrunderea de curenti de aer ce pot fi simtiti cu mana libera sau cu ajutorul unei flacari

  • la rafala, perdelele sau jaluzele invecinate ferestrei se misca vizibil

  • zgomotul din exterior se aude deranjant de tare

  • patrunderi de apa la interiorul locuintei

  • incapacitatea surselor de caldura de a asigura un confort termic optim


GARNITURA TIP ULTRA MODEL 9000


Garnitura ultra 9000      Unica pe tara, garnitura termopan tip Ultra 9000 este produsa in Germania la comanda, cu proprietatile chimice si specificatiile tehnice comandate si atent verificate de catre compania noastra, UltraPVC Romania. Garnitura Ultra 9000 este produsa din cauciuc 100% natural fapt ce face ca rezistenta la intemperii, factori chimici si uzura sa fie net superioara fata de oricare alt model de garnitura termopan produsa din EPDM.

      Garnitura Ultra 9000 este compatibila cu toate marcile si modelele de tamplarie termopan din PVC datorita inovatiei aduse formei profilului si metodei de fixare si montaj a acesteia. Garniturile din gama 9000 montate pe ferestre vechi, fac ca performantele termice pierdute prin uzura sa fie recastigate, fapt ce face ca reparatia ferestrelor cu deficiente energetice sa fie mult mai rentabila decat inlocuirea acestora cu ferestre noi.

       Firma noastra efectueaza reparatii de calitate pentru ferestrele termopan si presteaza inlocuiri de garnituri termopan cu modelul Ultra 9000 in orice cartier din Bucuresti. Apelati la serviciile noastre pentru a va convinge despre puternicele proprietati ale garniturilor de etansare Ultra 9000!


RECOMANDARI PRIVIND INLOCUIREA GARNITURILOR TERMOPAN


      Recomandam tuturor posesorilor de ferestre termopan ce se confrunta cu deficiente de izolare si regasesc simptomele tamplariei in lista de simptome de mai sus ca atunci cand aleg sa-si inlocuiasca garniturile termopan sa nu o faca in regie proprie si nici sa foloseasca garnituri termopan “ieftine” fara renume. Procedurile de inlocuire a ganiturilor termopan desi usor de intreprins la prima vedere, necesita experienta si, cunoastere a metodelor de reglaj si revizie de feronerie pentru a se asigura o presiune de contact egala pe tot perimetrul ferestrei sau usii termopan. Daca aveti nevoie de inlocuirea si servisarea ferestrelor termopan cu deficiente de izolare, compania noastra are cea ma buna solutie pentru dvs!

Programeaza online vizita la domiciliu!
Inlocuieste garniturile vechi - Click aici!

     Mai multe articole despre garnitura ultra 9000 si ultra 6000 gasiti in paginile:


Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul rece?...

Este esential pentru confortul caminului tau ca sistemele de feronerie, garniturile si sticla termopanelor sa fie puse la punct. Informeaza-te de aici despre cum se pregatesc de iarna termopanele!

Stiai ca peste 70% dintre cazurile de slabire a proprietatilor de etansare a termopanelor sunt datorate garniturilor? O garnitura termopan de calitate superioara tip Ultra 9000 iti poate reda confortul caminului tau!
Afla mai multe despre ULTRA 9000

Pareri clienti

Selectie aleatorie de pareri lasate de clientii UltraPVC Romania ce au beneficiat de prestatii.
1) "Totul a fost foarte bine facut si intr-un timp scurt. Chiar am fost foarte multumita de servicii."

2) "Punctualitate, rapiditate si profesionalism."

3) "Totul a fost foarte bine facut si intr-un timp scurt. Chiar am fost foarte multumita de servicii."

"De crezi ca un profesionist e scump atunci gandeste-te cat te va costa la final nepriceperea unui amator!"
google reparatii termopane

Reparatii Termopane - Articole recente

Cum scapam de problema condensului la ferestre?

     In perioada sezonului rece, una din principalele probleme legate de umiditate este formarea condensului, care ne afecteaza locuintele si ne provoaca disconfort. In majoritatea cazurilor, condensul apare la baza ferestrelor si...

O garnitura termopan mai groasa

       Nu putine sunt cazurile in care ferestrele termopan ce au datoria de a ne pastra caminele calduroase dau gres in a asigura acest lucru. Apar goluri si simtim frig pe langa fereastra sau chiar se simt curenti reci ...

Reparati termopane in Bucuresti

Un serviciu de reparatii termopane de calitate    In ultima perioada firmele ce presteaza servicii de reparatii termopane in Bucuresti s-au inmultit intr-un numar foarte mare. Si cum toti sustin ca ofera cele mai bune servicii de intre...

De ce nu izoleaza termic ferestrele termopan

     Iarna de iarna ne confruntam cu aceasi problema, desi ne-am pus termopane sa scapam de pierderile de caldura avem surpriza ca prin unele dintre ele vantul si gerul sa sufle mai ceva ca in cele vechi de lemn. Cum de? doar avem...

Sfaturi pentru intretinerea si curatarea tamplariei PVC

     Intretinerea termopanelor este esentiala, mai ales in conditiile in care doriti sa va bucurati de acestea pentru o perioada cat mai mare de timp. Pentru a prelungi durata de viata a acestora, trebuie sa aveti in vedere cateva...