Reparatii Termopane Bucuresti

plase insecte, accesorii, modificari termopane si multe altele

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul rece?...

Este esential pentru confortul caminului tau ca sistemele de feronerie, garniturile si sticla termopanelor sa fie puse la punct. Informeaza-te de aici despre cum se pregatesc de iarna termopanele!

Sfaturi pentru intretinerea si curatarea tamplariei PVC

intretinere termopane     Intretinerea termopanelor este esentiala, mai ales in conditiile in care doriti sa va bucurati de acestea pentru o perioada cat mai mare de timp. Pentru a prelungi durata de viata a acestora, trebuie sa aveti in vedere cateva aspecte care, in situatia in care vor fi neglijate, vor scurta timpul in care v-ati fi putut folosi de acestea, fara a fi nevoiti sa faceti din nou investitii in acest sens.
     Asadar, daca va doriti sa evitati ca aceste lucruri neplacute sa se intample, in continuare va vom oferi cateva sfaturi de care puteti tine cont, sfaturi ce vizeaza intretinerea si curatarea ferestrelor si usilor termopan intr-un mod eficient.
     Pentru inceput, trebuie sa stiti ca tamplaria nu se poate vopsi in nici un caz. De foarte multe ori proprietarii obisnuiesc sa faca acest lucru, rezultatele dupa un anumit timp fiind cu adevarat dezamagitoare. Din acest motiv, va recomandam sa evitati acest lucru si sa luati acest sfat ca pe unul deosebit de important.    Atunci cand spalati ferestrele si usile, nu folositi substante abrazive, pentru ca in felul acesta riscati sa deteriorati aspectul acestora. De dorit este sa va ajutati de detergentii obisnuiti pentru ca acestia nu contin substante ce pot dauna sau zgaria tamplaria. Efectuati spalarea in lungul profilului, iar dupa ce faceti acest lucru, lasati solutia sa actioneze, apoi stergeti intreaga suprafata cu ajutorul unui material umed.
     Stergerea se face numai prin miscari verticale, cele circulare fiind total nerecomandate. Daca este vorba despre o suprafata care nu a mai fost curatata de foarte mult timp, repetati operatiunea de cate ori este nevoie pentru un rezultat satisfacator. Trebuie sa stiti ca nu este indicat sa efectuati stergerea cu o carpa uscata, deoarece in acest fel nu veti face altceva decat sa favorizati depunerea prafului. Este vorba despre electrizare, aceasta fiind factorul ce duce la rezultatele pe care le veti obtine in cazul in care veti folosi altceva in afara de un material ud.
     O substanta care nu trebuie sa intre niciodata in contact cu tamplaria este acetona. De fapt, atat aceasta, cat si ceilalti dizolvanti care se gasesc pe piata si sunt bazati pe petrol sau alte substante reprezinta factori care dauneaza profilelor termopan. Nici utilizarea buretilor din sarma nu este deloc indicata pentru a curata tamplaria, deoarece acestia nu vor face decat sa zgarie suprafetele si sa le uzeze si mai tare.
     In ceea ce priveste geamurile, acestea vor fi curatate cu substante special create in acest sens, trebui sa fiti atentia insa ca aceste solutii sa nu contina alcool. Acesta nu va face decat sa atraga si mai mult praf, ceea ce cu siguranta nu isi doreste nimeni. De asemenea, va recomandam sa nu folositi niciodata obiecte ascutite pentru a le curati. Oricat de murdar ar fi un geam, respectivul obiect nu va duce decat la zgarierea sau chiar la spargerea acestuia.
     Nu uitati sa verificati in fiecare luna garniturile de la ferestre si usi. Acestea trebuie sterse la o perioada de 6 luni. Va sfatuim insa sa nu utilizati substante abrazive.
     In situatia in care au loc reabilitati interioare sau exterioare, cel mai bine ar fi sa protejati si sa acoperiti corespunzator garniturile si feroneria. Trebuie deci evitat contactul cu mortarul prin acoperirea eficienta a acestora cu o folie de plastic.
     Aceste sfaturi ar trebui urmate indeaproape daca va doriti intr-adevar sa prelungiti durata de viata a usilor si ferestrelor termopan. Cu cat mai multa atentie veti avea atunci cand le spalati si le stergeti, cu atat mai mult contribuiti la mentinerea acestora intr-o stare perfecta.
     De asemenea, nu trebuie sa pierdeti din vedere nici deschiderea si inchiderea corecta a acestora, despre care gasiti mai multe informatii pe site-ul nostru. Pentru orice nelamuriri si informatii suplimentare, va stam la dispozitie pe reparatii-termopane.net.


Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul rece?...

Este esential pentru confortul caminului tau ca sistemele de feronerie, garniturile si sticla termopanelor sa fie puse la punct. Informeaza-te de aici despre cum se pregatesc de iarna termopanele!

Stiai ca peste 70% dintre cazurile de slabire a proprietatilor de etansare a termopanelor sunt datorate garniturilor? O garnitura termopan de calitate superioara tip Ultra 9000 iti poate reda confortul caminului tau!
Afla mai multe despre ULTRA 9000

Pareri clienti

Selectie aleatorie de pareri lasate de clientii UltraPVC Romania ce au beneficiat de prestatii.
1) "Din punct de vedere professional, echipa jos palaria. Au fost ceva neconcordante cu programarea la prima vizita - constatare, dar una peste alta 5 stele"

2) "Plusuri: promptitudine, punctualitate, rapiditate in efectuarea lucrarii si mai ales ,,lucru bine facut,, Minusuri: un pic cam scump.....dar compeseaza cu plusurile. Toate bune!"

3) "experienta foarte buna. promti/ seriosi/ orientati catre client lucrarea a fost mica, o reparatie la o fereastra dar s-au purtat de parca era o lucrare de zeci de mii. felicitari"

"De crezi ca un profesionist e scump atunci gandeste-te cat te va costa la final nepriceperea unui amator!"
google reparatii termopane

Reparatii Termopane - Articole recente

Cum scapam de problema condensului la ferestre?

     In perioada sezonului rece, una din principalele probleme legate de umiditate este formarea condensului, care ne afecteaza locuintele si ne provoaca disconfort. In majoritatea cazurilor, condensul apare la baza ferestrelor si...

O garnitura termopan mai groasa

       Nu putine sunt cazurile in care ferestrele termopan ce au datoria de a ne pastra caminele calduroase dau gres in a asigura acest lucru. Apar goluri si simtim frig pe langa fereastra sau chiar se simt curenti reci ...

Reparati termopane in Bucuresti

Un serviciu de reparatii termopane de calitate    In ultima perioada firmele ce presteaza servicii de reparatii termopane in Bucuresti s-au inmultit intr-un numar foarte mare. Si cum toti sustin ca ofera cele mai bune servicii de intre...

De ce nu izoleaza termic ferestrele termopan

     Iarna de iarna ne confruntam cu aceasi problema, desi ne-am pus termopane sa scapam de pierderile de caldura avem surpriza ca prin unele dintre ele vantul si gerul sa sufle mai ceva ca in cele vechi de lemn. Cum de? doar avem...

Sfaturi pentru intretinerea si curatarea tamplariei PVC

     Intretinerea termopanelor este esentiala, mai ales in conditiile in care doriti sa va bucurati de acestea pentru o perioada cat mai mare de timp. Pentru a prelungi durata de viata a acestora, trebuie sa aveti in vedere cateva...