Blocare geam termopan – Cum?

blocare geam termopan

Asa cum spune si titlul acestui articol, o sa discutam despre metodele de blocare geam termopan si motivele pentru care se doreste sa se faca acest lucru.

Cum blochez geamul termopan cu maner cheie pentru copii

In cazul in care locuiti la etaj si doriti sa inchideti fereastra termopan existenta cu un sistem de incuiere impotriva deschiderii accidentale de copii, puteti folosi un maner cu cheie pentru termopan. Manerul cu cheie pentru termopan este conceput pentru securizarea impotriva copiilor si varstnicilor. Montat pe fereastrea, limiteaza accesul celor ce pot deschide accidental fereastra termopan si provoca accidente.

Dispunem atat de manere pentru ferestre cu deschidere simpla sau oscilobatanta din PVC sau Aluminiu, de culori albe sau maro. Procedura de blocare geam termopan cu maner cu cheie este foarte simpla de efectuat!

Montajul profesional se efectueaza de catre tehnicienii nostri. Eventual se pot presta si reglaje ce trebuiesc aduse feroneriei termopanului. Reglajele sunt necesare pentru acceptarea manerului cu cheie pentru termopan.

Doresc sa aerisesc incaperea dar totusi termopanul sa fie incuiat cu cheie

Este posibil! Manerul termopan cu cheie are posibilitatea de incuiere atat pe inchis cat si pe oscilobatant (rabatat). Astfel ca, puteti sta fara grija ca copilul va deschide fereastra atunci cand ea e in pozitia rabatata! Astfel ca, procedura de blocare geam termopan cu manerele UltraPVC este mult mai practica!

Daca termopanul dumneavoastra nu este conceput cu feronerie oscilobatanta, o data cu montarea manerului se poate monta si un sistem oscilobatant.  Feroneria de rabatare este practica in a putea aerisii in siguranta camera. Alfa din articolul adaugare sistem oscilobatant cum se poate face.

Blocare geam termopan prin maner cu cheie, rezista la efractie?

Manerul termopan cu cheie este conceput strict pentru a apara copii sau persoanele varstnice sau cu probleme psihice.  El previne deschiderea ferestrei si elimina riscul de alunecare in exteriorul ei. Totusi, nu este conceput pentru hoti, rezistenta lui la efractie fiind moderata. Nu recomandam o blocare geam termopan prin folosirea manerului cu cheie in scopuri de protectie de valori sau bunuri. Afla din cadrul listei de preturi cat costa un maner termopan cu cheie, cu montaj inclus.

 



reparatii termopane iarna



ultrapvc reparatii termopane

inscrie-te in sistemul de mesagerie UltraPVC

Te vom anunta de indata cand vom avea oferte sau produse promotionale disponibile. Ne angajam a nu te bombarda cu e-mailuri inutile, de regula trimitem maxim 1-2 mesaje lunar.

[forminator_form id="1833"]

logo