Reparatii Termopane Bucuresti

plase insecte, accesorii, modificari termopane si multe altele

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul rece?...

Este esential pentru confortul caminului tau ca sistemele de feronerie, garniturile si sticla termopanelor sa fie puse la punct. Informeaza-te de aici despre cum se pregatesc de iarna termopanele!

Garnitura usa termopan

garnitura usa termopan

     Garnitura pentru  usa  termopan este unul dintre cele mai importante subansamble care stabilesc eficienta de izolare termica si fonica a usilor de termopan.

      Ca oricare alt subansamblu ce intra in componenta termopanelor din PVC, garnitura pentru usa termopan are o anumita durata de viata si un anumit numar de cicluri de utilizare pana ca aceasta sa imbatraneasca.


Programeaza online vizita la domiciliu!
Inlocuieste garniturile vechi - Click aici!Garnitura la usa de termopan nu mai etanseaza

     Dupa un timp garnitura usilor de termopan isi pierde proprietatile de etansare din urmatoarele cauzele:

  • soarelui care solicita pe timp de vara garnitura (la suprafata garniturii, tinand cont ca este de culoare neagra, temperatura pe timpul verii poate atinge si 60 grade Celsius)
  • inghetului din timpul iernii (in iernile din Romania e comun sa atingem si temperaturi de -20 grade celsius)
  • inchiderile si deschiderile repetate (factor ce taseaza in timp garnitura)
  • calcarile accidentale pe garnitura de termopan
  • lovirea, ciupirea, ruperea din neatentie a suprafetei de contact
  • contactul cu solventi chimici din produsele de curatat sau alte substante corozive

     Enumerate mai sus sunt principalele cauze prin care garnitura usilor de termopan isi pierde etanseitatea.

Perioada de viata a garniturii de usa termopan

      Ca si la ferestrele de termopan, tinand cont de numarul mare de cauze ce produc uzura graniturii de termopan sa ajuns la concluzia ca durata medie de viata pentru garnitura pentru usa de termopan este in medie de 2 ani.

     Este recomandat ca la o perioada de 2-3 ani pentru a mentine o calitate de etanseizare marita a usii termopan sa se efectueze o schimbare a garniturilor.

Ce probleme mai atrage o garnitura de usa termopan uzata

     Inafara de lipsa de etanseizare a usii termopan cauzata de garnitura, apa si curentii de aer umezi patrund in incinta canalului de feronerie, condensand pe acesta si implicit grabind uzura feroneriei si a balamalelor prin ruginire.

       Recomandam ca atunci cand se sesizeaza o deficienta de etansare a usii termopan sau prezenta de condens pe suprefata feroneriei sau a balamalelor usii de termopan sa se actioneze prin inlocuirea garniturii defecte cu una noua.

Pret garnitura usa termopan

       Fiecare persoana este incantata la auzul unui pret cat mai mic pentru garnitura pentru usa termopan dar, cate dintre acestea cunosc si detaliile despre garnitura, calitate si material?

       Pe piata din Romania sunt mai multe tipuri de garnitura pentru usa din termopan insa materialul si profilul de executie al garniturii sunt total diferite, rezultand in final si diferente de pret, chiar daca "tot garnituri sunt".

         Recomandam, pe baza experientei acumulate folosirea doar a garniturilor EPDM cu profil de presiune si buza de respingere a apei indiferent de marca de usa termopan pe care o aveti.

     Te poti informa suplimentar si chiar achizitiona din pagina de aici orice model de garnituri termopan.

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul rece?...

Este esential pentru confortul caminului tau ca sistemele de feronerie, garniturile si sticla termopanelor sa fie puse la punct. Informeaza-te de aici despre cum se pregatesc de iarna termopanele!

Stiai ca peste 70% dintre cazurile de slabire a proprietatilor de etansare a termopanelor sunt datorate garniturilor? O garnitura termopan de calitate superioara tip Ultra 9000 iti poate reda confortul caminului tau!
Afla mai multe despre ULTRA 9000

Pareri clienti

Selectie aleatorie de pareri lasate de clientii UltraPVC Romania ce au beneficiat de prestatii.
1) "Desi am transmis poze cu manerul defect, totusi informatia nu a fost transmisa la omul de teren. A fost necesar sa mai faca un drum dar montajul si meseriasului a fost impecabile. Multumesc"

2) "Profesioniști, prompți...ii recomand!"

3) "Promptitudine la începerea reparatiei, pret estimat la telefon cu echipa de la firma, material de calitate (comparativ cu alte reparatii cu ale firme), lucrare finalizata foarte repede (ne asteptam sa dureze mai mult), persoana cu bun simt si munca facuta responsabil. Multumiri!"

"De crezi ca un profesionist e scump atunci gandeste-te cat te va costa la final nepriceperea unui amator!"
google reparatii termopane

Reparatii Termopane - Articole recente

Cum scapam de problema condensului la ferestre?

     In perioada sezonului rece, una din principalele probleme legate de umiditate este formarea condensului, care ne afecteaza locuintele si ne provoaca disconfort. In majoritatea cazurilor, condensul apare la baza ferestrelor si...

O garnitura termopan mai groasa

       Nu putine sunt cazurile in care ferestrele termopan ce au datoria de a ne pastra caminele calduroase dau gres in a asigura acest lucru. Apar goluri si simtim frig pe langa fereastra sau chiar se simt curenti reci ...

Reparati termopane in Bucuresti

Un serviciu de reparatii termopane de calitate    In ultima perioada firmele ce presteaza servicii de reparatii termopane in Bucuresti s-au inmultit intr-un numar foarte mare. Si cum toti sustin ca ofera cele mai bune servicii de intre...

De ce nu izoleaza termic ferestrele termopan

     Iarna de iarna ne confruntam cu aceasi problema, desi ne-am pus termopane sa scapam de pierderile de caldura avem surpriza ca prin unele dintre ele vantul si gerul sa sufle mai ceva ca in cele vechi de lemn. Cum de? doar avem...

Sfaturi pentru intretinerea si curatarea tamplariei PVC

     Intretinerea termopanelor este esentiala, mai ales in conditiile in care doriti sa va bucurati de acestea pentru o perioada cat mai mare de timp. Pentru a prelungi durata de viata a acestora, trebuie sa aveti in vedere cateva...