Remedieri probleme etanseitate la termopane

Problemele de etanseitate la termopane pot aparea dupa o serie de defectiuni cum ar fi:

    • uzura excesiva a garniturilor de etansare
    • curbarea profilelor termopan
    • defectarea sistemelor de feronerie cu care sunt echipate ferestrele
    • lipsa de sisteme de inchidere sau sisteme de feronerie incomplete

     Odata cu aparitia acestor defectiuni sau lipsuri la ferestrele termopan apar si probleme ca patrunderea curentului si a aerului rece, a zgomotului sau a apei. Astfel eficienta termica, fonica sau hidroizolanta a ferestrei termopan scade semnificativ.

Uzura excesiva a garniturilor  ferestrelor termopan

     Avand in vedere conditiile climaterice din tara noastra in care vara avem temperaturi de 40 gr Celsius iar iarna temperaturi de -20 gr Celsius garniturile de etansare ale ferestrelor si usilor termopan sunt supuse unui stres termo-mecanic considerabil. Aceste actiuni duc la imbatranirea cauciucului din care sunt fabricate garniturile termopan iar acest fenomen poate tasa, crapa sau transforma intr-un material casant pe acestea. O data cu imbatranira garniturilor problemele de etanseitate apar indiferent de tipul, modelul sau marca de termopan. In medie este recomandat ca garniturile de termopan  sa fie schimbate la fiecare 8 anotimpuri (2 ani).

Lipsa de sisteme de feronerie sau feronerii incomplete la termopan

     In prisma oferirii unui pret pentru ferestre cat mai mic, o parte din producatorii de ferestre termopan nu echipeaza ferestrele cu sisteme de feronerie complete, astfel ca, in timp curbura profilelor cauzate de lipsa de puncte de inchidere pe tot conturul ferestrei duc la aparitia de spatii intre cerceveaua ferestrei (partea mobila) si toc prin care aerul, zgomotul si apa patrund.

     Cele mai frecvente zona a ferestrei in care sistemele de feronerie sunt „uitate” este in zona dintre balamale, astfel ca, daca, apropiindu-va de acea zona si auziti afara sau intra curent mai mult ca sigur aveti lipsuri in feroneria de inchidere.

Reparatii etanseitate ferestre

     Indiferent de problemele care au aparut la ferestrele de etanseitate, noi, putem remedia in proportie de 100%, indiferent de natura, aceste defecte.



reparatii termopane iarna



ultrapvc reparatii termopane

inscrie-te in sistemul de mesagerie UltraPVC

Te vom anunta de indata cand vom avea oferte sau produse promotionale disponibile. Ne angajam a nu te bombarda cu e-mailuri inutile, de regula trimitem maxim 1-2 mesaje lunar.

[forminator_form id="1833"]

logo