Reparatii Termopane Bucuresti

plase insecte, accesorii, modificari termopane si multe altele

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul pret plase insecte termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!

Diverse termopane

Intreninerea Ferestrelor si Usilor cu Geam Termopan

intrtinere termopanElementele de feronerie relevante pentru siguranta trebuie verificate cel putin o data pe an daca sunt fixe si daca prezinta uzura. In functie de necesitate suruburile trebuie stranse sau piesele schimbate. De asemenea, cel putin o data pe an trebuie executate urmatoarele lucrari de intretinere: Toate piesele mobile si de inchidere a feroneriei trebuie lubrifiate si trebuie veriicata functionarea acestora. Trebuie folosite numai materiale de curatare si intretinere care nu pun in pericol stratul de protectia anticoroziva al elementelor de feronerie. Lucrarile de intretinere, de reglare, mai ales in zona lagarelor de colt sau a rolelor si foarfecelor precum si schimbarea pieselor si montarea si demontarea cercevelelor cu deschidere trebuie executate de o firma specializata.
Va asteptam sa ne contactati pt intretinerea ferestrelor dvs. sau pentru celelalte servicii pe care vile putem oferi.

Citeşte mai multe...

Oferim servicii de reparatie a tamplariei din PVC si Aluminiu

Reparatii Tamplarie

Serviciul nostru de REPARATII TAMPLARIE PVC SI ALUMINIU rezolva urmatoarele probleme aparute la tamplaria cu geam termopan:

  • probleme de etansare(simtiti curent in dreptul ferestrei, intra apa in casa sau curent)
  • inlocuim si montam sisteme de deschidere oscilobatanta ( dubla )
  • dificultati in utilizarea ferestrei sau usii ( fereastra/usa freaca, agata sau manerul merge greu )
  • inlocuim geamuri termopane sparte
  • inlocuim balamale defecte,manere si orice componenta a sistemului de inchidere a ferestrei
  • inlocuim garniturile uzate ( care nu mai asigura o etansare corecta )
  • asiguram si garantam rezolvarea pentru orice problema aparuta la tamplarie si care impiedica functionarea acesteia in parametrii normali
Citeşte mai multe...

Ce este geamul termopan?

Geam TermopanGeamul termopan este denumirea populara pentru un sandwich format din doua foi de sticla lipite perimetal prin intermediul unei baghete de aluminiu si al unor sigilanti de tip membrana cauciucata. Rezultatul este un geam cu caracteristici de izolare termica deosebita care pastreaza transparenta necesara spatiilor vitrate. Si acest produs poate fi intalnit sub diverse calitati care vor influenta in mod evident pretul tamplariei. In primul rand sticla folosita poate fi trasa sau float. Cea trasa se obtine printr-un proces mai primitiv si are mult mai multe deficiente de claritate fiind des intalnite deformarile de imagine sau efectul de curcubeu. Sticla float este mai scumpa insa elimina aceste neajunsuri.

Citeşte mai multe...

De ce trebuiesc intretinute termopanele

Sfaturi intretinere termopanAnsamblul dumneavoastra de tamplarie pvc are o durata medie de viata de circa 25 de ani.
Pentru a beneficia de o functionare corespunzatoare in acest interval de timp, ferestrele de tamplarie pvc si aluminiu trebuiesc intretinute periodic (maxim 1 an).


Astfel, garniturile trebuie inlocuite la perioade de maxim 4 ani. In caz contrar, cauciucul va imbatrani prematur, va capata rigiditate si nu va mai etansa corespunzator, lasand atat apa cat si curentii de aer sa patrunda in incapere.
Feroneria trebuie gresata periodic, pentru a evita griparea.

Citeşte mai multe...

Super oferta noastra nu poate fi de refuzat schimbare garnituri termopan.

Inlocuire garnituri termopan

Te-ai intrebat vreodata de ce simti curent rece atunci cand stai la fereastra? De ce auzi zgomotul de afara? Suieratul vantului?

Si cand te gandesti ca acum 2 - 3 ani nu se intampla acest lucru.

Totusi durata maxima a unei garnituri EPDM (garntura de etansare a geamului termopan) are o durata MEDIE de viata de doar 2 ani.

Citeşte mai multe...
Pentru a intampina vara lui 2017 UltraPVC Romania, a lansat serviciul de productie si montaj plase insecte pe balamale in regim ultra-rapid! Livrarea si montajul sunt gratuite si se efectueaza in aceeasi zi! Mai mult, iti poti calcula pretul plaselor tale online asigurand astfel o transpareta marita a acestui serviciu!
Afla mai multe despre plase

Reparatii Termopane - Articole recente

Cum scapam de problema condensului la ferestre?

     In perioada sezonului rece, una din principalele probleme legate de umiditate este formarea condensului, care ne afecteaza locuintele si ne provoaca disconfort. In majoritatea cazurilor, condensul apare la baza ferestrelor si...

O garnitura termopan mai groasa

       Nu putine sunt cazurile in care ferestrele termopan ce au datoria de a ne pastra caminele calduroase dau gres in a asigura acest lucru. Apar goluri si simtim frig pe langa fereastra sau chiar se simt curenti reci ...

Reparati termopane in Bucuresti

Un serviciu de reparatii termopane de calitate    In ultima perioada firmele ce presteaza servicii de reparatii termopane in Bucuresti s-au inmultit intr-un numar foarte mare. Si cum toti sustin ca ofera cele mai bune servicii de intre...

De ce nu izoleaza termic ferestrele termopan

     Iarna de iarna ne confruntam cu aceasi problema, desi ne-am pus termopane sa scapam de pierderile de caldura avem surpriza ca prin unele dintre ele vantul si gerul sa sufle mai ceva ca in cele vechi de lemn. Cum de? doar avem...

Sfaturi pentru intretinerea si curatarea tamplariei PVC

     Intretinerea termopanelor este esentiala, mai ales in conditiile in care doriti sa va bucurati de acestea pentru o perioada cat mai mare de timp. Pentru a prelungi durata de viata a acestora, trebuie sa aveti in vedere cateva...