Geam termopan gaura hota centrala

Gaura hota termopan

Firma noastra executa, la standarde inalte, tipuri de geam termopan cu gaura, pentru a se accepta trecerea unui burlan de hota sau centrala termica. Se pot produce geamuri  cu gauri circulare de dimensiuni de pana la 200mm.

 

Indiferent de modelul de sticla pe care il aveti sau marca de profil pvc sau aluminiu, modificarea sticlei este posibila pentru trecera de tubultura. Pentru a accepta o gaura pentru hota sau burlan centrala termica, firma noastra poate executa sticle noi gata gaurite.

Totusi, desi ar parea o economie gaurirea geamului pe care il aveti deja, aceasta este imposibila. Geamurile termopan, fiind deja sigilate (cele doua foi de sticla sunt lipite intre ele pe capete), nu se mai pot insera in masina de gaurit. Asa ca, pentru fiecare comanda de geam termopan cu gaura de hota sau centrala, trebuie facut un pachet termopan nou. Doar asa o sa aveti garantia unei sticle de calitate. Tineti minte, o gaura in doua foi de sticla trebuie sa dispuna si de sigilare! Daca s-ar gauri fara sigilare, geamul ar aburi in maxim 1 an. (exemplul sigilarii il aveti in imaginea de mai sus unde gaura are un cordon negru de mastic sigilant!)

 

 

Modificarea ferestrelor cu geam termopan cu gaura

In cele ce urmeaza o sa exemplificam doua dintre metodele ce pot fi folosite in executarea unei gauri de hota in termopan.

Sa luam spre exemplu fereastra din imaginea alaturata.

Pentru a accepta o gaura de hota sa zicem in partea dreapta unde este un geam fix, atunci, sticla va fi inlocuita.  Noua sticla, va fi de aceleasi dimensiuni, avand si o gaura etansata la dimensiunile tubulaturii hotei sau cosului de centrala.

 

Mentionam ca sticla deja existenta nu poate fi gaurita. Motivul este ca, deoarece ea este deja lipita, prin procedeul de dezlipire  exista riscul major de a se sparge ambele foi de geam. Mai mult, nu este posibila refacerea izoltiei circulare a gaurii.

 

Gaura pentru tubulatura de  hota poate fi executata deasemenea pentru orice tip de geam indiferent ca este termopan sau tripan.

 

In urmatoarea imagine se observa modificarea ce a fost adusa ferestrei.

 

 

O alta structura de fereastra poate fi modificata pentru a se putea aplica o gaura de hota, ea fiind exemplificata in imaginile de mai jos. Exista mai multe variande de modificare de sticla termopan cu gaura astfel incat prestatia sa fie conforma. Puteti sa va informati despre mai multe metode de modificare accesand pagina modificari termopane. Se pot adauga profile de impartire, cu placi de panel si sticla. Se pot efectua si modificari structurale.

geam termopan gaura hota

Calculatorul online pentru geamuri termopan cu gaura de hota  poate fi accesat de aici.promotie plase insecteultrapvc reparatii termopane

Din ce in ce mai multe fraude pe internet!

Afla din articolul nostru cum te poti proteja de infractorii ce activeaza pe internet. Patru pasi simpli prin care iti poti da seama daca o pagina de internet este valida sau in spatele ei se ascunde o inselatorie!

Patru pasi pentru combaterea
fraudei pe internet

logo