Reparatii Termopane Bucuresti

plase insecte, accesorii, modificari termopane si multe altele

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul rece?...

Este esential pentru confortul caminului tau ca sistemele de feronerie, garniturile si sticla termopanelor sa fie puse la punct. Informeaza-te de aici despre cum se pregatesc de iarna termopanele!

Modificarea ferestrelor termopan pentru gaura de hota

Gaura hota termopan

In multe dintre situatiile de fata gaurile de hota nu pot fi executate in perete astfel ca acest procedeu trebuie efectuat direct in fereastra termopan.

Firma noastra executa, la standarde inalte modificari de termopane pentru a se accepta trecerea unui burlan de hota de dimensiuni de pana la 200mm.

Indiferent de modelul de sticla pe care il aveti sau marca de profil pvc sau aluminiu, modificarea sticlei pentru a accepta o gaura pentru hota sau burlan centrala termica, firma noastra poate executa aceasta lucrare.

In cele ce urmeaza o sa exemplificam doua dintre metodele ce pot fi folosite in executarea unei gauri de hota in termopan.

Sa luam spre exemplu fereastra din imaginea alaturata.

Pentru a accepta o gaura de hota sa zicem in partea dreapta unde este un geam fix, atunci, sticla va fi inlocuita cu o sticla de aceleasi dimensiuni cu o gaura etansata la dimensiunile hotei sau burlanului.

Mentionam ca sticla deja existenta nu poate fi gaurita, deoarece ea este deja lipita, iar prin procedeul de dezlipire  exista riscul major de a se sparge ambele foi de geam.

Gaura de hota poate fi executata deasemenea pentru orice tip de geam indiferent ca este termopan sau tripan.

In urmatoarea imagine se observa modificarea ce a fost adusa ferestrei.
O alta structura de fereastra poate fi modificata pentru a se putea aplica o gaura de hota, ea fiind exemplificata in imaginile de mai jos.

Calculatorul online pentru geamuri termopan cu gaura de hota  poate fi accesat de aici.

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul rece?...

Este esential pentru confortul caminului tau ca sistemele de feronerie, garniturile si sticla termopanelor sa fie puse la punct. Informeaza-te de aici despre cum se pregatesc de iarna termopanele!

Stiai ca peste 70% dintre cazurile de slabire a proprietatilor de etansare a termopanelor sunt datorate garniturilor? O garnitura termopan de calitate superioara tip Ultra 9000 iti poate reda confortul caminului tau!
Afla mai multe despre ULTRA 9000

Pareri clienti

Selectie aleatorie de pareri lasate de clientii UltraPVC Romania ce au beneficiat de prestatii.
1) "Au lucrat profesionist si lucrarea e de foarte buna calitate. Voi apela pe viitor cu certitudine!"

2) "SUNT FOARTE MULTUMIT! UN BAIAT EXEMPLAR CU MULT BUN SIMT! "

3) "dl. George este un profesionist adevarat, mi-a facut foarte bine lucrarea, in conditiile in care tamplaria mea de aluminiu era foarte prost montata ( anterior ). Mi-a facut reglaje extraordinar de bine ( aveam mari probleme cu zgomotul de afara) si mi-a dat sfaturi extrem de utile. Este un angajat DEMN de toata aprecierea si recunostina dvs!!! Recomnand sa il tineti aproape pt ca un om de un asemenea talent trebuie apreciat! NOTA 10 cu felicitari!!! rar am avut de aface cu un astfel de om, cumsecade si profesionist in aceeasi masura."

"De crezi ca un profesionist e scump atunci gandeste-te cat te va costa la final nepriceperea unui amator!"
google reparatii termopane

Reparatii Termopane - Articole recente

Cum scapam de problema condensului la ferestre?

     In perioada sezonului rece, una din principalele probleme legate de umiditate este formarea condensului, care ne afecteaza locuintele si ne provoaca disconfort. In majoritatea cazurilor, condensul apare la baza ferestrelor si...

O garnitura termopan mai groasa

       Nu putine sunt cazurile in care ferestrele termopan ce au datoria de a ne pastra caminele calduroase dau gres in a asigura acest lucru. Apar goluri si simtim frig pe langa fereastra sau chiar se simt curenti reci ...

Reparati termopane in Bucuresti

Un serviciu de reparatii termopane de calitate    In ultima perioada firmele ce presteaza servicii de reparatii termopane in Bucuresti s-au inmultit intr-un numar foarte mare. Si cum toti sustin ca ofera cele mai bune servicii de intre...

De ce nu izoleaza termic ferestrele termopan

     Iarna de iarna ne confruntam cu aceasi problema, desi ne-am pus termopane sa scapam de pierderile de caldura avem surpriza ca prin unele dintre ele vantul si gerul sa sufle mai ceva ca in cele vechi de lemn. Cum de? doar avem...

Sfaturi pentru intretinerea si curatarea tamplariei PVC

     Intretinerea termopanelor este esentiala, mai ales in conditiile in care doriti sa va bucurati de acestea pentru o perioada cat mai mare de timp. Pentru a prelungi durata de viata a acestora, trebuie sa aveti in vedere cateva...