Reparatii Termopane Bucuresti

plase insecte, accesorii, modificari termopane si multe altele

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul rece?...

Este esential pentru confortul caminului tau ca sistemele de feronerie, garniturile si sticla termopanelor sa fie puse la punct. Informeaza-te de aici despre cum se pregatesc de iarna termopanele!

Reparatii inlocuire maner Fereastra termopan

     Manerul de fereastra termopan se poate schimba foarte usor de catre firma noastra, costurile acestei operatiuni fiind foarte mici.

Cremonul PVC se defecteaza in general din motive cum ar fi actionarea fortata datorata uzurii feroneriei sau bruscarea lui.


     Manerul termopan pentru ferestre este exemplificat in imaginea alaturata si este prins in termopan cu doua suruburi M5 cu priza PH2. Acest tip de maner se foloseste pentru orice model de tamplarie termopan din PVC indiferent de marca sau serie de profil. Totusi, manerele termopan pentru ferestre din aluminiu, nu sunt compatibile cu cele din PVC iar diferenta de pret dintre ele este destul de mare (a se consulta lista de preturi pentru acest tip de maner).

       El nu este diferit pentru tipurile de deschidere, astfel ca, pentru deschideri simple, oscilobatante, osciloculisante sau deschideri pe plan vertical se foloseste acelasi tip de maner.Vezi pret maner PVC!


Reparatii Inlocuire Maner Fereastra Aluminiu

    Cremonul pentru ferestrele din aluminiu este diferit pentru fiecare tip de deschidere in

parte, astfel ca nu se potriveste un maner de la un tip de deschidere la alta.

     In imaginea alaturata avem exemplificat un maner pentru o fereastra din aluminiu cu deschidere simpla.


     Manerele de aluminiu pentru ferestre se pot defecta in mare parte din cauza uzurii, ele fiind compuse din mai multe piese in miscare, din aluminiu, care, odata cu timpul si din cauza frecarii cedeaza.

      Spre deosebire de manerele pentru ferestre din PVC, manerele pentru ferestre din aluminiu sunt mult mai rezistente si nu se defecteaza din o exploatare precara.


Vezi pret maner Aluminiu!


Maner pentru ferestre pvc cu cheie

     Cremonul cu cheie poate fi folosit pe orice tip de fereastra din  PVC sau chiar pentru usile de balcon cu maner pe o singura parte, el fiind o solutie foarte practica atunci cand in zona ferestrelor se afla copii mici, astfel putand fi securizate.

     Cremonul cu cheie nu poate fi considerat o solutie viabila de securitate, acesta fiind proiectat exclusiv pentru copii sau atunci cand se doreste inchiderea unei incinte cu alte scopuri decat securitatea.


Vezi pret maner PVC cu cheie!
Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul rece?...

Este esential pentru confortul caminului tau ca sistemele de feronerie, garniturile si sticla termopanelor sa fie puse la punct. Informeaza-te de aici despre cum se pregatesc de iarna termopanele!

Stiai ca peste 70% dintre cazurile de slabire a proprietatilor de etansare a termopanelor sunt datorate garniturilor? O garnitura termopan de calitate superioara tip Ultra 9000 iti poate reda confortul caminului tau!
Afla mai multe despre ULTRA 9000

Pareri clienti

Selectie aleatorie de pareri lasate de clientii UltraPVC Romania ce au beneficiat de prestatii.
1) "Totul a decurs foarte bine. Multumim !"

2) "Tehnicianul a venit exact la ora programata. A rezolvat toate problemele in timp scurt."

3) "Multumesc mult pentru ajutor. Am doar cuvinte de lauda, totul a mers perfect: sfat primit prin chat, programare online, respectarea programarii, masuratori si montaj pe loc. Cu siguranta voi apela la firma dvs pentru lucrari mai ample cand voi avea nevoie. Felicitari si tineti-o tot asa!"

"De crezi ca un profesionist e scump atunci gandeste-te cat te va costa la final nepriceperea unui amator!"
google reparatii termopane

Reparatii Termopane - Articole recente

Cum scapam de problema condensului la ferestre?

     In perioada sezonului rece, una din principalele probleme legate de umiditate este formarea condensului, care ne afecteaza locuintele si ne provoaca disconfort. In majoritatea cazurilor, condensul apare la baza ferestrelor si...

O garnitura termopan mai groasa

       Nu putine sunt cazurile in care ferestrele termopan ce au datoria de a ne pastra caminele calduroase dau gres in a asigura acest lucru. Apar goluri si simtim frig pe langa fereastra sau chiar se simt curenti reci ...

Reparati termopane in Bucuresti

Un serviciu de reparatii termopane de calitate    In ultima perioada firmele ce presteaza servicii de reparatii termopane in Bucuresti s-au inmultit intr-un numar foarte mare. Si cum toti sustin ca ofera cele mai bune servicii de intre...

De ce nu izoleaza termic ferestrele termopan

     Iarna de iarna ne confruntam cu aceasi problema, desi ne-am pus termopane sa scapam de pierderile de caldura avem surpriza ca prin unele dintre ele vantul si gerul sa sufle mai ceva ca in cele vechi de lemn. Cum de? doar avem...

Sfaturi pentru intretinerea si curatarea tamplariei PVC

     Intretinerea termopanelor este esentiala, mai ales in conditiile in care doriti sa va bucurati de acestea pentru o perioada cat mai mare de timp. Pentru a prelungi durata de viata a acestora, trebuie sa aveti in vedere cateva...