Reparatii Termopane Bucuresti

plase insecte, accesorii, modificari termopane si multe altele

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul rece?...

Este esential pentru confortul caminului tau ca sistemele de feronerie, garniturile si sticla termopanelor sa fie puse la punct. Informeaza-te de aici despre cum se pregatesc de iarna termopanele!

Reparatii inlocuire maner usa termopan PVC


     Manerele pentru usile termopan din PVC sunt usor de recunoscut ele avand manerul propriuzis si spatiul pentru gaura de butuc in acelasi ansamblu, placa ce acopera baza broastei si este fixata in doua suruburi in extremitatea superioara si inferioara a acesteia.


     Acestea nu se prind de termopan ci se prind prin intermediul a doua sau trei suruburi direct intre ele, traversand termopanul astfel ca, nu exista riscul degradarii filetelor in cazul schimbarii  mai multor manere la aceeasi usa.

     In general defectiunile manerelor de usi din PVC survin in cazul unei exploatari indelungate sau in cazul unor manere de calitate inferioara.

     Manerele pentru usile din PVC sunt aceleasi atat pentru inchiderile simple (1 punct) cat si pentru inchiderile in 5 puncte in care se ridica de maner in sus si apoi se actioneaza cheia pentru a se incuia usa.

     Firma noastra dispune de orice tip de maner pentru usile din pvc, oferim service pentru manere si inlocuiri la comanda pentru orice tip de termopan.

Vezi lista de preturi


Reparatii inlocuiri maner usa aluminiu

     Manerul pentru usa din aluminiu se deosebeste de manerul pentru usa din pvc deoarece este compus din piese diferite la maner si butuc, acestea fiind complet separate.

     Defectiunile acestui maner sunt la fel ca si la manerul pentru usile termopan din pvc, dar cea mai grava este cedarea filetului in care sunt prinse suruburile bazei manerului fapt ce duce la imposibilitatea repararii acestuia. Singura solutie este montarea unui maner nou special conceput cu gaurile de prindere decalate pentru a se face montarea intr-o zona noua neavariata.
Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul rece?...

Este esential pentru confortul caminului tau ca sistemele de feronerie, garniturile si sticla termopanelor sa fie puse la punct. Informeaza-te de aici despre cum se pregatesc de iarna termopanele!

Stiai ca peste 70% dintre cazurile de slabire a proprietatilor de etansare a termopanelor sunt datorate garniturilor? O garnitura termopan de calitate superioara tip Ultra 9000 iti poate reda confortul caminului tau!
Afla mai multe despre ULTRA 9000

Pareri clienti

Selectie aleatorie de pareri lasate de clientii UltraPVC Romania ce au beneficiat de prestatii.
1) "La cateva zile dupa interventia din 12 aprilie, usa de la balcon nu se mai deschide pe oscilobatant. Va rog sa ma contactati urgent pentru remedierea problemei.
Later Edit Situatia a fost rezolvata, greseala a fost a a mea datorata utilizarii si fortatii gresite a feroneriei. "

2) "Sunt multumita de serviciile dvs.O echipa de profesionisti."

3) "Echipa foarte eficienta! Am avut nevoie doar de o sita pt geamul de la bucatarie,insa totul a decurs impecabil. Aveam programarea facuta online in intervalul 12-14 iar la 12.30 echipa a fost prezenta. In maxim 15 minute aveam deja sita montata. Voi recomanda cu siguranta mai departe"

"De crezi ca un profesionist e scump atunci gandeste-te cat te va costa la final nepriceperea unui amator!"
google reparatii termopane

Reparatii Termopane - Articole recente

Cum scapam de problema condensului la ferestre?

     In perioada sezonului rece, una din principalele probleme legate de umiditate este formarea condensului, care ne afecteaza locuintele si ne provoaca disconfort. In majoritatea cazurilor, condensul apare la baza ferestrelor si...

O garnitura termopan mai groasa

       Nu putine sunt cazurile in care ferestrele termopan ce au datoria de a ne pastra caminele calduroase dau gres in a asigura acest lucru. Apar goluri si simtim frig pe langa fereastra sau chiar se simt curenti reci ...

Reparati termopane in Bucuresti

Un serviciu de reparatii termopane de calitate    In ultima perioada firmele ce presteaza servicii de reparatii termopane in Bucuresti s-au inmultit intr-un numar foarte mare. Si cum toti sustin ca ofera cele mai bune servicii de intre...

De ce nu izoleaza termic ferestrele termopan

     Iarna de iarna ne confruntam cu aceasi problema, desi ne-am pus termopane sa scapam de pierderile de caldura avem surpriza ca prin unele dintre ele vantul si gerul sa sufle mai ceva ca in cele vechi de lemn. Cum de? doar avem...

Sfaturi pentru intretinerea si curatarea tamplariei PVC

     Intretinerea termopanelor este esentiala, mai ales in conditiile in care doriti sa va bucurati de acestea pentru o perioada cat mai mare de timp. Pentru a prelungi durata de viata a acestora, trebuie sa aveti in vedere cateva...