Reparatii Termopane Bucuresti

plase insecte, accesorii, modificari termopane si multe altele

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul pret plase insecte termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceea┼či zi!

Reparatii inlocuire maner usa termopan PVC


     Manerele pentru usile termopan din PVC sunt usor de recunoscut ele avand manerul propriuzis si spatiul pentru gaura de butuc in acelasi ansamblu, placa ce acopera baza broastei si este fixata in doua suruburi in extremitatea superioara si inferioara a acesteia.


     Acestea nu se prind de termopan ci se prind prin intermediul a doua sau trei suruburi direct intre ele, traversand termopanul astfel ca, nu exista riscul degradarii filetelor in cazul schimbarii  mai multor manere la aceeasi usa.

     In general defectiunile manerelor de usi din PVC survin in cazul unei exploatari indelungate sau in cazul unor manere de calitate inferioara.

     Manerele pentru usile din PVC sunt aceleasi atat pentru inchiderile simple (1 punct) cat si pentru inchiderile in 5 puncte in care se ridica de maner in sus si apoi se actioneaza cheia pentru a se incuia usa.

     Firma noastra dispune de orice tip de maner pentru usile din pvc, oferim service pentru manere si inlocuiri la comanda pentru orice tip de termopan.

Vezi lista de preturi


Reparatii inlocuiri maner usa aluminiu

     Manerul pentru usa din aluminiu se deosebeste de manerul pentru usa din pvc deoarece este compus din piese diferite la maner si butuc, acestea fiind complet separate.

     Defectiunile acestui maner sunt la fel ca si la manerul pentru usile termopan din pvc, dar cea mai grava este cedarea filetului in care sunt prinse suruburile bazei manerului fapt ce duce la imposibilitatea repararii acestuia. Singura solutie este montarea unui maner nou special conceput cu gaurile de prindere decalate pentru a se face montarea intr-o zona noua neavariata.
Pentru a intampina vara lui 2017 UltraPVC Romania, a lansat serviciul de productie si montaj plase insecte pe balamale in regim ultra-rapid! Livrarea si montajul sunt gratuite si se efectueaza in aceeasi zi! Mai mult, iti poti calcula pretul plaselor tale online asigurand astfel o transpareta marita a acestui serviciu!
Afla mai multe despre plase

Reparatii Termopane - Articole recente

Cum scapam de problema condensului la ferestre?

     In perioada sezonului rece, una din principalele probleme legate de umiditate este formarea condensului, care ne afecteaza locuintele si ne provoaca disconfort. In majoritatea cazurilor, condensul apare la baza ferestrelor si...

O garnitura termopan mai groasa

       Nu putine sunt cazurile in care ferestrele termopan ce au datoria de a ne pastra caminele calduroase dau gres in a asigura acest lucru. Apar goluri si simtim frig pe langa fereastra sau chiar se simt curenti reci ...

Reparati termopane in Bucuresti

Un serviciu de reparatii termopane de calitate    In ultima perioada firmele ce presteaza servicii de reparatii termopane in Bucuresti s-au inmultit intr-un numar foarte mare. Si cum toti sustin ca ofera cele mai bune servicii de intre...

De ce nu izoleaza termic ferestrele termopan

     Iarna de iarna ne confruntam cu aceasi problema, desi ne-am pus termopane sa scapam de pierderile de caldura avem surpriza ca prin unele dintre ele vantul si gerul sa sufle mai ceva ca in cele vechi de lemn. Cum de? doar avem...

Sfaturi pentru intretinerea si curatarea tamplariei PVC

     Intretinerea termopanelor este esentiala, mai ales in conditiile in care doriti sa va bucurati de acestea pentru o perioada cat mai mare de timp. Pentru a prelungi durata de viata a acestora, trebuie sa aveti in vedere cateva...