Reparatii termopane Bucuresti

Bine ati venit pe pagina de internet a companiei UltraPVC SRL, lider de top in prestatiile de reparatii termopane din Bucuresti. Cu noi, orice problema aparuta la ferestrele termopan poate fi remediata.

Avem o vasta experienta in domeniul de reparatii termopane si dispunem de personal de intretinere si mentenanta ULTRA-calificat.

reparatii termopane

Servicii de reparatii termopane oferite

Indiferent de problemele aparute la ferestrele tale, te asiguram ca orice defect poate fi reparat.

Oferim o gama completa de servicii de intretinere si reparatii printre care enumeram:

Motive pentru a alege UltraPVC

UltraPVC nu este o companie tanara. Noi oferim servicii de reparatii termopane inca din anul 2008, acest lucru facand ca experienta noastra in domeniu sa fie avansata. Mai mult, oferind servicii premium, la noi, orice lucrare de reparatii termopane este insotita obligatoriu de contract, factura fiscala si certificat de garantie!

Transparenta in preturi

Preturile pentru serviciile de reparatii termopane beneficiaza intotdeauna de transparenta, astfel incat iti poti controla bugetul alocat lucrarii.

Formam pretul corect, numai in urma unei constatari profesionale la domiciliu si nu „dupa ureche”. Tehnicienii nostri, in urma constatarii, emit „Oferta comerciala de pret”, detaliata, pentru serviciile de reparatii si reglaje termopane, astfel incat tu, iti poti analiza in detaliu serviciile necesare si costurile aferente acestora. Oferta o primesti automat prin SMS si in format PDF pe e-mail.

Ajungem la timp!

Dorim sa ramanem cei mai buni. Si pentru asta, am implementat cel mai modern serviciu de programari online pentru orice solicitare de reparatii termopane venita din partea clientilor. In cadrul sistemului, tu iti poti alege ziua si intervalul orar in care doresti ca o echipa UltraPVC sa se prezinte la adresa ta.

Nu ezita sa apelezi la serviciile UltraPVC reparatii termopane. Doar cu noi ferestrele tale vor functiona ca noi!

 

Iata cateva dintre marturiile clientilor ce au beneficiat de servicii de reparatii termopane din partea noastra:

Desi nu prea aveam incredere in firme de pe internet aveam nevoie urgenta sa repar fereastra de la bucatarie ce avea balamalele rupte. am cautat pe google reparatii termopane si am ajuns la UltraPVC care mi-a reparat fereastra rapid si ieftin. Nu ma asteptam. Recomand!
alina reparatii termopane
Macovei Alina
Client UltraPVC
Recomand 100%, sunt total multumita de serviciile oferite de voi! Nu mai am probleme cu nici-o fereastra din casa.
prisecaru reparatii termopane
Prisecaru Denisa
Client UltraPVC
Mai greu de gasit intervale seara dar cu un pic de efort am reusit sa ma programez. Sistemul e super, vezi toate preturile, personalul amabil, serviciile de reparatii termopane super profi. Recomand cu caldura.
dinu reparatii termopane
Dinu Valentina
Client UltraPVCDe ce UltraPVC?

Suntem lider de piata in Bucuresti pentru serviciile complementare legate de termopane de peste 10 ani.

Avem cel mai modern sistem de inregistrari, programari si evidenta informatica si fiscala.

Orice programare se respecta iar ofertarea corecta, factura si certificatul de garantie sunt obligatorii.

Ce iti ofera UltraPVC?

Servicii la inalte standarde oferite de tehnicieni experimentati.

Controlul bugetului oferit de flexibilitatea ofertarii. Pentru fiecare lucrare se intocmeste o oferta comerciala personalizata. Contine detalierea serviciilor si a preturilor acestora inca din momentul constatarii, in format PDF. Mai mult, o primesti instant pe telefon si e-mail. Tu decizi apoi ce sa se lucreze!

Controlul timpului! Timpul tau e foarte important. Asa ca, atunci cand ai ales sa ajungem la adresa, atunci vom fi acolo! Dispunem de cel mai modern sistem de programari online cu o precizie de 100%.


Programeaza-te online!
certificare reparatii termopane

Beneficiaza de 5% discount!

Pana la 15.10.2020 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -5% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa! Grabeste-te, promotia este activa pana la 15.10.2020. Cod discount: QTX2020

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo