Blog Reparatii Termopane | reparatii-termopane.net

Reparatii Termopane Bucuresti

plase insecte, accesorii, modificari termopane si multe altele

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul pret plase insecte termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!

Blog Reparatii Termopane

Procedura de lucru

   In primul rand dorim sa va multumim pentru interesul acordat serviciilor UltraPVC Romania. In cadrul acestei pagini va vom prezenta succint procedura accelerata de lucru a companiei noastre, metoda de formare a pretului pentru diferite servicii sau produse si metoda de programare a unei vizite la domiciliu.

Citeşte mai multe...

Cum se reglează corect o balama termopan

reglaj balama termopan    În primul rând nu toate balamalele termopan au sisteme de reglaj. Majoritatea balamalelor turcești sunt balamale fixe ce nu pot fi reglate sub nici-o formă. Pentru restul balamalelor de origine germană sau austriacă, se pot efectua reglaje astfel încât funcționarea ferestrei să fie mai lejeră și mai bună.

Citeşte mai multe...

Reglajul termopanului este suficient pentru a îndepărta problemele legate de etanșare?

reglaj termopane    Orice fereastră termopan are mecanisme și sisteme ce pot fi reglate cu ajutorul unor chei de reglare speciale sau chei hexagonale. Scopul acestor puncte de reglaj este ca după montajul ferestrei să se poate ajusta poziției față de toc pentru a facilita închidere perfectă. În timp orice fereastră termopan poate avea dereglaje ce duc la o închidere precară și implicit la probleme de etașare la vânt și apă. Totuși cat de bine este să reglăm o fereastră veche și cat de mult ne ajută reglajul feroneriei în eliminarea problemelor de etanșare?


    În primul rând odată ce o fereastră nu mai etanseaza bine este clar faptul că anumite componente de feronerie și de garnitură sunt uzate. Și devreme ce acestea sunt uzate este clar că un simplu reglaj nu va ajuta în obținerea unei etanseizari normale a termopanului.

    Bazată pe statisticile interne vă putem face o afirmație prin care 90% dintre ferestrele si ușile termopan dereglate și cu probleme de etanșare au nevoie de servicii mai complexe de reparații decât un simplu reglaj al feroneriei. Principalul vinovat în apariția defectelor de etanșare este garnitura termopan care cu timpul se tastează și își pierde din proprietățile de izolare dispărând contactul perfect dintre tocul termopanului și cercevea acestuia.


    În aceste cazuri soluția obligatorie pentru obținerea unei etanșări cat mai apropiată de perfecție se face prin înlocuirea garniturilor de etanșare, de recomandat cu modelul Ultra 9000 din cauciuc natural și refacerea poziții mecanismelor de închidere astfel încât să se efectueze o închidere perimetrala cu o presiune corectă și egală pe toate laturile ferestrei din termopan.

Ferestre sau usi termopan defecte - ce e de facut

    În cadrul acestui articol vom trata subiectul necesității reglajelor și reparațiilor întreprinse la feroneriile termopan atât pentru ferestre cat și pentru uși produse cu profile din pvc.

reparatii ferestre termopan

 

    Se întâmplă ca nu de puține ori echipele de pe teren să găsească feronerii, balamale, sau componente de închidere termopan cu un grad de uzură mult peste limita maximă prin care defectele ar fi putut fi remediate. Acest lucru este datorat lipsei de întreținere de care oricare tip de feronerie este necesar să aibă parte pentru funcționarea în parametri optimi și fără ca să se facă rabat la proprietățile de etanșeizare fonică și termică. În altă ordine de idei succesul unei izolări temeinice a unei ferestre sau uși termopan este dat de starea de sănătate pe care o are feroneria cu care este echipat ansamblul termopan.


Citeşte mai multe...

Reparatii si reglaje termopane prin care bate vantul

   reparatii termopan vant  În majoritatea cazurilor odată ce vârsta termopanelor crește apar probleme la închiderea și etanșarea ferestrelor termopan.


     Se întâmplă cam multe cazuri problemele de etanșeizare să fie sub forma în care curenții de aer intră pe la garnituri creând astfel un confort termic diminuat.

Citeşte mai multe...

Cum scapam de problema condensului la ferestre?

condens termopan     In perioada sezonului rece, una din principalele probleme legate de umiditate este formarea condensului, care ne afecteaza locuintele si ne provoaca disconfort. In majoritatea cazurilor, condensul apare la baza ferestrelor si usilor, pe pereti sau chiar pe podea. Una dintre consecintele directe poate fi aparitia igrasiei si a mucegaiului – o problema ce aduce disconfort si un potential ridicat de afectare a sanatatii celor ce locuiesc in respectivul spatiu.

Citeşte mai multe...

O garnitura termopan mai groasa

garnitura termopan groasa ultra 9000

       Nu putine sunt cazurile in care ferestrele termopan ce au datoria de a ne pastra caminele calduroase dau gres in a asigura acest lucru. Apar goluri si simtim frig pe langa fereastra sau chiar se simt curenti reci de aer atunci cand afara sufla vantul. E clar ca chederul de cauciuc ce trebuia sa asigure un contact perfect etans nu mai preseaza corespunzator. La prima vedere o garnitura mai groasa ar rezolva problema; dar oare e chiar asa? De ce nu? In primul rand garnitura nu se uzeaza pe tot perimetrul ei astfel incat inlocuirea acesteia cu una mai groasa sa fie eficienta; ea se uzeaza doar in anumite zone ale ferestrei (in principala in zona din latura balamalelor sau in zona de jos a ferestrei). Daca e asa, montajul unei garnituri mai groase care sa acopere golurile in zonele deficitare ar forta feroneria acolo unde fosta garnitura inca etansa corespunzator...

Citeşte mai multe...

Pagina 1 din 7

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul pret plase insecte termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!

Stiai ca peste 70% dintre cazurile de slabire a proprietatilor de etansare a termopanelor sunt datorate garniturilor? O garnitura termopan de calitate superioara tip Ultra 9000 iti poate reda confortul caminului tau!
Afla mai multe despre ULTRA 9000

Pareri clienti

Selectie aleatorie de pareri lasate de clientii UltraPVC Romania ce au beneficiat de prestatii.
rating"Rapid si lucrare de calitate!"

rating"S-a raspuns promt la programarea facuta de noi prin formularul on-line. Prestarea serviciilor a fost efectuata la timpul stabilit si cu profesionalism. Multumim"

rating"Profesioniști, prompți...ii recomand!"

"De crezi ca un profesionist e scump atunci gandeste-te cat te va costa la final nepriceperea unui amator!"
google reparatii termopane

Reparatii Termopane - Articole recente

Procedura de lucru

   In primul rand dorim sa va multumim pentru interesul acordat serviciilor UltraPVC Romania. In cadrul acestei pagini va vom prezenta succint procedura accelerata de lucru a companiei noastre, metoda de formare a pretului pentru diferite s...

Cum se reglează corect o balama termopan

    În primul rând nu toate balamalele termopan au sisteme de reglaj. Majoritatea balamalelor turcești sunt balamale fixe ce nu pot fi reglate sub nici-o formă. Pentru restul balamalelor de origine germană sau austriacă, se pot efectua regl...

Reglajul termopanului este suficient pentru a îndepărta problemele legate de etanșare?

    Orice fereastră termopan are mecanisme și sisteme ce pot fi reglate cu ajutorul unor chei de reglare speciale sau chei hexagonale. Scopul acestor puncte de reglaj este ca după montajul ferestrei să se poate ajusta poziției față de toc p...

Ferestre sau usi termopan defecte - ce e de facut

    În cadrul acestui articol vom trata subiectul necesității reglajelor și reparațiilor întreprinse la feroneriile termopan atât pentru ferestre cat și pentru uși produse cu profile din pvc.     Se întâmplă ca nu de puține o...

Reparatii si reglaje termopane prin care bate vantul

     În majoritatea cazurilor odată ce vârsta termopanelor crește apar probleme la închiderea și etanșarea ferestrelor termopan.     Se întâmplă cam multe cazuri problemele de etanșeizare să fie sub forma în care curenți...