Comanda minima de produse si servicii de reparatii termopane | reparatii-termopane.net

Reparatii Termopane Bucuresti

plase insecte, accesorii, modificari termopane si multe altele

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul pret plase insecte termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!

Comanda minima de produse si servicii de reparatii termopane

Costurile de livrare a marfurilor sau a bunurilor trebuiesc optimizate astfel incat firma sa aiba si profit in urma activitatilor comerciale pe care le presteaza. Astfel este foarte important ca balanta finala sa nu se incline inspre pierderi.

Activitatea firmei noastre consta in prestarea de servicii service pentru termopane din pvc sau aluminiu, plase insecte, distributie accesorii si feroneri termopan si productie si montaj jaluzele verticale, orizontale dar si tamplarie PVC marca REHAU.

De ce suma minima pentru comanda?

Desi comercializam produse cu preturi incepand de la 35RON, nu putem livra doar un produs de aceasta suma. Costurile legate de carburant auto, trafic, ambuteiaje si consumul de timp necesar livrarii unui singur produs cu valoare mica devin mai mari decat produsul in sine. Astfel ca, am luat decizia de a impune o suma minima de comanda in care livrarea sa fie gratuita.

Pot comanda produse cu valoare mai mica de 150RON?

Desigur ca, livrarea produselor mai mici de 150RON  este posibila in continuare cu rotunjirea valorii comenzii la suma minima de comanda.

ASTFEL CA, ORICE PRODUS SAU SERVICIU COMANDAT, CU VALOARE MAI MICA DE 150RON VA COSTA 150RON.

Tarife de constatare si procedura de lucru

Costul constatarii initiale pentru defecte si reparatii termopane este de 50 RON pentru Bucuresti si 80 RON pentru Ilfov. Acest tarif justifica deplasarea unei echipe mixta inginer-tehnician ce va constata si intocmi devizul aferent lucrarilor solicitate de client. Tariful de constatare se scade din totalul lucrarilor daca acestea se executa.

Pentru informatii legate de toate serviciile si produsele oferite de firma noastra va rugam sa consultati paginile din cadrul acestui website.


Va multumim pentru timpul acordat citirii acestui articol. Daca doriti sa continuati calcularea de plase insecte pe balamale urmati legatura de aici.


Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul pret plase insecte termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!

Stiai ca peste 70% dintre cazurile de slabire a proprietatilor de etansare a termopanelor sunt datorate garniturilor? O garnitura termopan de calitate superioara tip Ultra 9000 iti poate reda confortul caminului tau!
Afla mai multe despre ULTRA 9000

Pareri clienti

Selectie aleatorie de pareri lasate de clientii UltraPVC Romania ce au beneficiat de prestatii.
rating"Profesioniști, prompți...ii recomand!"

rating"Prestații excelente ! Felicitari pentru profesionalism !"

rating"Profesionisti. Foarte multumiti de serviciul efectuat. Recomandam mai departe"

"De crezi ca un profesionist e scump atunci gandeste-te cat te va costa la final nepriceperea unui amator!"
google reparatii termopane

Reparatii Termopane - Articole recente

Procedura de lucru

   In primul rand dorim sa va multumim pentru interesul acordat serviciilor UltraPVC Romania. In cadrul acestei pagini va vom prezenta succint procedura accelerata de lucru a companiei noastre, metoda de formare a pretului pentru diferite s...

Cum se reglează corect o balama termopan

    În primul rând nu toate balamalele termopan au sisteme de reglaj. Majoritatea balamalelor turcești sunt balamale fixe ce nu pot fi reglate sub nici-o formă. Pentru restul balamalelor de origine germană sau austriacă, se pot efectua regl...

Reglajul termopanului este suficient pentru a îndepărta problemele legate de etanșare?

    Orice fereastră termopan are mecanisme și sisteme ce pot fi reglate cu ajutorul unor chei de reglare speciale sau chei hexagonale. Scopul acestor puncte de reglaj este ca după montajul ferestrei să se poate ajusta poziției față de toc p...

Ferestre sau usi termopan defecte - ce e de facut

    În cadrul acestui articol vom trata subiectul necesității reglajelor și reparațiilor întreprinse la feroneriile termopan atât pentru ferestre cat și pentru uși produse cu profile din pvc.     Se întâmplă ca nu de puține o...

Reparatii si reglaje termopane prin care bate vantul

     În majoritatea cazurilor odată ce vârsta termopanelor crește apar probleme la închiderea și etanșarea ferestrelor termopan.     Se întâmplă cam multe cazuri problemele de etanșeizare să fie sub forma în care curenți...