Comanda minima de produse si servicii de reparatii termopaneCosturile de livrare a marfurilor sau a bunurilor trebuiesc optimizate astfel incat firma sa aiba si profit in urma activitatilor comerciale pe care le presteaza. Astfel este foarte important ca balanta finala sa nu se incline inspre pierderi.

Activitatea firmei noastre consta in prestarea de servicii service pentru termopane din pvc sau aluminiu, plase insecte, distributie accesorii si feroneri termopan si productie si montaj jaluzele verticale, orizontale dar si tamplarie PVC marca REHAU.

De ce suma minima pentru comanda?

Desi comercializam produse cu preturi incepand de la 35RON, nu putem livra doar un produs de aceasta suma. Costurile legate de carburant auto, trafic, ambuteiaje si consumul de timp necesar livrarii unui singur produs cu valoare mica devin mai mari decat produsul in sine. Astfel ca, am luat decizia de a impune o suma minima de comanda in care livrarea sa fie gratuita.

Pot comanda produse cu valoare mai mica de 150RON?

Desigur ca, livrarea produselor mai mici de 150RON  este posibila in continuare cu rotunjirea valorii comenzii la suma minima de comanda.

ASTFEL CA, ORICE PRODUS SAU SERVICIU COMANDAT, CU VALOARE MAI MICA DE 150RON VA COSTA 150RON.

Tarife de constatare si procedura de lucru

Costul constatarii initiale pentru defecte si reparatii termopane este de 50 RON pentru Bucuresti si 80 RON pentru Ilfov. Acest tarif justifica deplasarea unei echipe mixta inginer-tehnician ce va constata si intocmi devizul aferent lucrarilor solicitate de client. Tariful de constatare se scade din totalul lucrarilor daca acestea se executa.

Pentru informatii legate de toate serviciile si produsele oferite de firma noastra va rugam sa consultati paginile din cadrul acestui website.

Va multumim pentru timpul acordat citirii acestui articol. Daca doriti sa continuati calcularea de plase insecte pe balamale urmati legatura de aici.
logo reparatii rehau
reparatii roto
REPARATII SCHUCO
REPARATII GU
REPARATII FERCO
REPARATII ALUMIL
REPARATII VEKA
REPARATII GEALAN
REPARATII TROCAL
SALAMANDER

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul de pret plase insecte pentru termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!


Calculeaza online pretul!

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo