Garnitura termopan Ultra 9000

Garnitura termopan Ultra 9000      Ferestrele si usile din termopan, prin garnitura termopan, sunt bariera cea mai eficienta ce protejeaza impotriva capriciilor intemperiilor naturii.  Ele au rolul de a elimina posibilitatea de patrunde a frigului si caldurii caminele noastre. Ele tin afara, frigul, zgomotul, curentii de aer si apa lasandu-ne sa ne bucuram in tihna de confortul casei. Si totusi, ca oricare alt sistem, ferestrele si usile termopan au nevoie de reglaje, reparatii sau inlocuiri sezoniere de garnituri termopan pentru a-si mentine proprietatile de izolare.

GARTNITURI SAU CHEDERE TERMOPAN

Ce sunt garniturile termopan si ce rol au acestea

       Pe langa sistemele de de feronerie ce vin montate pe ferestre si asigura o inchidere corespunzatoare, perimetral pe fiecare cercevea (parte ce se deschide) vin atasate intr-un canal special, garniturile termopan.  Acestea asigura contactul perfect ce trebuie facut intre toc si partea mobila astfel incat etanseizarea sa fie corecta.

      La fel ca si in cazul anvelopelor auto, garniturile termopan sunt supuse uzurii si au o perioada de viata limitata ca timp. Aceste sisteme de etansare nu sunt garantate la fel de mult ca si profilul in sine al termopanului. In medie, o garnitura “din fabrica” montata pe o fereastra PVC are o durata medie de viata de 4 ani in care asigura o etansare perfecta, dupa acest timp, de la an la an proprietatile de termo-izolare sunt din ce in ce mai precare pana la momentul in care, la propriu, prin fereastra “fluiera” vantul.

De ce si cum se degradeaza garnitura termopan?

      Ca oricare alt produs ce are in componenta sa cauciucul, garniturile de etansare ale ferestrelor termopan sunt supuse uzurii in principal chimice prin craparea sau macinarea suprafetei de contact. Procesul de degradare chimica survine in momentul in care substantele chimice din atmosfera (gaze de esapament, poluare) reactioneaza cu garnitura.

      Un alt motiv ce accentueaza uzura garniturilor de etansare este insusi termopanul si feroneria de inchidere. Reglajul incorect si lipsa reviziilor periodice recomandate de producator fac ca presiunea perimetrala exercitata asupra garniturii sa fie neuniforma fapt ce duce la o uzura inegala prin tasare a acesteia, ce mai departe duce la deficiente de contact si implicit de izolare termica.

      Trebuie cunoscut faptul ca, cu cat maleabilitatea unei garnituri este mare la temperaturi extreme, cu atat proprietatile de termoizolare si fonoizolare sunt mai bune.

PRINCIPALELE SIMPTOME CE DENOTA UZURA GARNITURILOR TERMOPAN

Cele mai frecvente simptome ce ne pot spune ca fereastra are probleme de etansare cauzate de uzura garniturilor termopan sunt:

  • patrunderea de curenti de aer ce pot fi simtiti cu mana libera sau cu ajutorul unei flacari
  • la rafala, perdelele sau jaluzele invecinate ferestrei se misca vizibil
  • zgomotul din exterior se aude deranjant de tare
  • patrunderi de apa la interiorul locuintei
  • incapacitatea surselor de caldura de a asigura un confort termic optim

GARNITURA TERMOPAN TIP ULTRA MODEL 9000

Garnitura ultra 9000      Unica pe tara, garnitura termopan tip Ultra 9000, este produsa in Germania la comanda. Proprietatile chimice si specificatiile tehnice comandate si atent verificate de catre compania noastra, UltraPVC Romania. Chederul termopan Ultra 9000, este produs din cauciuc 100% natural. Acest fapt ce face ca rezistenta la intemperii, factori chimici si uzura sa fie net superioara. Fata de alte marci de garnituri,produse din EPDM, Ultra 9000 este fara concurenta.

      Garnitura Ultra 9000 este compatibila cu toate marcile si modelele de tamplarie termopan din PVC.  Inovatia adusa formei profilului si metodei de fixare si montaj a acesteia o fac larg compatibila. Garniturile din gama 9000 montate pe ferestre vechi, fac ca performantele termice pierdute prin uzura sa fie recastigate. Folosirea acestei game face ca reparatia ferestrelor cu deficiente energetice, sa fie mult mai rentabila decat inlocuirea acestora cu ferestre noi.

     Mai multe detalii tehnice despre garnitura ultra 9000 le gasiti in pagina de aici.

Ultra 9000 in Romania 

      Firma noastra efectueaza reparatii de calitate pentru ferestrele termopan si presteaza inlocuiri de garnituri termopan cu modelul Ultra 9000 in orice cartier din Bucuresti. Apelati la serviciile noastre pentru a va convinge despre inaltele proprietati calitative ale garniturilor de etansare Ultra 9000!

RECOMANDARI PRIVIND INLOCUIREA DE GARNITURA TERMOPAN

      Recomandam tuturor posesorilor de ferestre termopan ce se confrunta cu deficiente de izolare si regasesc simptomele tamplariei in lista de simptome de mai sus ca atunci cand aleg sa-si inlocuiasca garniturile termopan, sa nu o faca in regie proprie si nici sa foloseasca garnituri termopan “ieftine” fara renume. Procedurile de inlocuire a ganiturilor termopan desi usor de intreprins la prima vedere, necesita experienta si cunoastere a metodelor de reglaj si revizie de feronerie pentru a se asigura o presiune de contact egala pe tot perimetrul ferestrei sau usii termopan. Daca aveti nevoie de inlocuirea si servisarea ferestrelor termopan cu deficiente de izolare, compania noastra are cea ma buna solutie pentru dvs!

 

Programeaza online vizita la domiciliu!
Inlocuieste garniturile vechi – Click aici!
Mai multe articole despre chederele ultra 9000 si ultra 6000 gasiti in paginile:
De ce UltraPVC?

Suntem lider de piata in Bucuresti pentru serviciile complementare legate de termopane de peste 10 ani.

Avem cel mai modern sistem de inregistrari, programari si evidenta informatica si fiscala.

Orice programare se respecta iar ofertarea corecta, factura si certificatul de garantie sunt obligatorii.

Ce iti ofera UltraPVC?

Servicii la inalte standarde oferite de tehnicieni experimentati.

Controlul bugetului oferit de flexibilitatea ofertarii. Pentru fiecare lucrare se intocmeste o oferta comerciala personalizata. Contine detalierea serviciilor si a preturilor acestora inca din momentul constatarii, in format PDF. Mai mult, o primesti instant pe telefon si e-mail. Tu decizi apoi ce sa se lucreze!

Controlul timpului! Timpul tau e foarte important. Asa ca, atunci cand ai ales sa ajungem la adresa, atunci vom fi acolo! Dispunem de cel mai modern sistem de programari online cu o precizie de 100%.


Programeaza-te online!
certificare reparatii termopane

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo