TOP 6 motive pentru care ferestrele termopan sunt atat de populare

     Oricare dintre noi a observat ca majoritatea cladirilor publice, caselor private si blocurilor, beneficiaza de ferestre termopan. O fi doar un trend sau avantajele sunt altele?

     Ei bine, pe langa faptul ca sunt extrem de popolare datorita designului placut pe care il prezinta, prezinta si o serie larga de avantaje pe care oamenii au inceput sa le descopere incetul cu incetul si sa le aprecieze la adevarata valoare. Iata care sunt cele mai esentiale dintre acestea:

1. Sunt extrem de usor de intretinut

     Datorita faptului ca ferestrele si usile termopan sunt destul de usor de curatat, de ingrijit si de intretinut, oricarui proprietar de casa sau de apartament i-ar conveni sa isi monteze astfel de produse in propria locuinta. Timpul si banii vor fi economisiti, tocmai datorita faptului ca suprafetele acestora sunt usor de curatat doar cu ajutorul unei lavete, a apei si a sapunului.
In afara de aceasta ingrijire, ferestrele din PVC nu necesita o atentie deosebita, asadar, reprezinta intr-adevar o buna investitie si isi merita cu adevarat popularitatea.

2. Exista posibilitatea de a alege dintre o multitudine de modele si de culori

    Pe piata exista destul de multi comercianti si producatori de ferestre si usi termopan, care mai de care oferind o gamamai deversificata de modele si de culori. Cei care pun un accent deosebit pe aspectul fatadei, vor opta cu incredere pentru geamurile din PVC pentru ca emana siguranta si un look de invidiat.
Unii opteaza pentru nuante de alb, pe cand altii pentru cele de maro. De altfel, in functie de preferintele fiecaruia, se vor face si alegerile potrivite.

3. Durata lunga de viata reprezinta probabil principalul avantaj al ferestrelor si usilor termopan

     Orice proprietar acorda o atentie deosebita nu doar aspectului produsului, ci si a calitatii materialelor din care acesta a fost alcatuit. Spre deosebire de alte tipuri de ferestre, cele din PVC sunt extrem de durabile. Ele rezista cu maximum de succes la interperii, dar si la diverse oscilatii de temperatura, fara sa ii fie afectata starea. De altfel, se preconizeaza ca durata acestora de functionalitate este de aproximativ 50 de ani. Asadar, e intr-adevar o investitie ce merita facuta de oricine.


4. Izolatia fonica este nelipsita

     Oricine are nevoie de un somn linistit pentru ca a doua zi sa fie complet apt de munca. Totusi, in situatiile in care zgomotele din trafic sau cele produse de oameni sunt atat de nesanatoase, incat oamenii au inceput sa ia masuri in acest sens. Odata ce si-au montat ferestre termopan, nu au mai intampinat aceasta problema, intocmai pentru ca acestea ofera avantajul unei izolatii fonice absolut ireprosabile.

5. Izolatia termica e de necontestat

     Din punctul de vedere al confortului termic oferit de ferestrele termopan, acest aspect este de necontestat. In plus, atunci cand o casa sau un bloc este si izolat corespunzator, fenomenul de condens este inlaturat in totalitate. Astfel, in casa e cald si bine, iar ambientul deosebit de placut.

6. Protectie maxima antiefractie


Datorita faptului ca sunt extrem de rezistente, nu permit accesul din exterior in interior, atunci cand ferestrele sunt inchise. In plus, potentialii rauvoitori se simt de cele mai multe ori intimidati de geamurile din PVC si renunta la plan, tocmai pentru ca stiu cat e de greu sa isi faca accesul in interior.
Cu toate acestea, in cazul in care totusi apar anumtie nereguli in ceea ce priveste functionalitatea eficienta a ferestrelor sa usilor termopan, specialistii de la reparatii-termopane.net sunt mereu dornici sa rezolve rapid orice inconvenient.




logo reparatii rehau
reparatii roto
REPARATII SCHUCO
REPARATII GU
REPARATII FERCO
REPARATII ALUMIL
REPARATII VEKA
REPARATII GEALAN
REPARATII TROCAL
SALAMANDER

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul de pret plase insecte pentru termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!


Calculeaza online pretul!

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo