Reglajul termopanului este suficient pentru a îndepărta problemele legate de etanșare?

Orice fereastră termopan are mecanisme și sisteme ce pot fi reglate cu ajutorul unor chei de reglare speciale sau chei hexagonale. Scopul acestor puncte de reglaj este ca, după montajul ferestrei să se poate ajusta poziția față de toc, pentru a facilita închiderea perfectă. În timp, orice fereastră termopan poate avea dereglaje. Acestea  conduc la o închidere precară și implicit la probleme de etașare la vânt și apă. Totuși cat de bine este să reglăm o fereastră veche?  Cat de mult ne ajută reglajul feroneriei în eliminarea problemelor de etanșare?

Reglajul termopanului este suficient pentru remedierea defectelor?

În primul rând, odată ce o fereastră nu mai etanseaza corect, este clar faptul că anumite componente de feronerie și de garnitură sunt uzate. Și, devreme ce acestea sunt uzate este clar că un simplu reglaj nu va ajuta. Obținerea unei etanseizari normale a termopanului se va putea face prin alte solutii.

Putem  afirma ca 90% dintre ferestrele si ușile termopan dereglate și cu probleme de etanșare au nevoie de servicii mai complexe de reparații decât un simplu reglaj al feroneriei. In acest caz reglajul termopanului nu este suficient. Principalul vinovat în apariția defectelor de etanșare este garnitura termopan. Aceasta, cu timpul se tastează și își pierde din proprietățile de izolare. Problema apare atunci cand dispare contactul perfect dintre tocul termopanului și cercevea acestuia (in partile mobile, ce  se deschid).

În aceste cazuri soluția obligatorie pentru obținerea unei etanșări cat mai apropiată de perfecție se face prin înlocuirea garniturilor de etanșare, de recomandat cu modelul de garnitura Ultra 9000 din cauciuc natural. Este de recomandat și refacerea poziții mecanismelor de închidere astfel încât să se efectueze o închidere perimetrala cu o presiune corectă și egală pe toate laturile ferestrei din termopan.

Intretinerea termopanelor

Pentru a obtine o functionalitate indelungata este necesara o intretinere adecvata. Afla din articolul intretinere termopane cum le poti prelungi singur viata ferestrelor tale. De acolo vei obtine sfaturi concrete despre intretinerea, coratarea si igienizara termopanelor.
De ce UltraPVC?

Suntem lider de piata in Bucuresti pentru serviciile complementare legate de termopane de peste 10 ani.

Avem cel mai modern sistem de inregistrari, programari si evidenta informatica si fiscala.

Orice programare se respecta iar ofertarea corecta, factura si certificatul de garantie sunt obligatorii.

Ce iti ofera UltraPVC?

Servicii la inalte standarde oferite de tehnicieni experimentati.

Controlul bugetului oferit de flexibilitatea ofertarii. Pentru fiecare lucrare se intocmeste o oferta comerciala personalizata. Contine detalierea serviciilor si a preturilor acestora inca din momentul constatarii, in format PDF. Mai mult, o primesti instant pe telefon si e-mail. Tu decizi apoi ce sa se lucreze!

Controlul timpului! Timpul tau e foarte important. Asa ca, atunci cand ai ales sa ajungem la adresa, atunci vom fi acolo! Dispunem de cel mai modern sistem de programari online cu o precizie de 100%.


Programeaza-te online!
certificare reparatii termopane

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo