De ce sa optati pentru ferestre din termopan

Am depasit deja capitolul de noutate in materie de termopane. Acum cea mai mare parte a caselor si apartamentelor dispun de termopane si mai rare sunt cazurile in care vorbim despre clasicul lemn. Asta pentru ca sunt avantaje notabile si acum avem si o piata mai extinsa, astfel ca aproape oricine isi permite acest gen de dotare.

Intalnim chiar si variante de tip second hand. Intocmai pentru ca au la cine sa apeleze cand vine vorba de reparatii, sunt si doritori de a investi in termopane la mana a doua. Au si de ce, daca ne gandim la avantajele acestora.

De ce sa optati pentru ferestre din termopan

# Izolarea termica si fonica

In functie de grosimea, de tip de sticla, cu ajutorul termopanelor puteti imbunatati in mod clar eficienta termica a casei. Este creat un etans ce favorizeaza mentinerea temperaturilor din interior, fara pierderi de caldura, precum si nepermiterea curentilor de aer rece sa patrunda de la exterior.

Din punct de vedere al randamentului fonic termopanele au o contributie, desi nu totala, insa se resimte un nivel mai ridicat de confort, intrucat odata inchisa fereastra nu se mai aude aceeasi intensitate de zgomot. Pentru cei care au in apropiere un parc sau zona de agrement, pentru cei care locuiesc in zone intens traversate, se cunoaste o nevoie absoluta de a diminua din zgomotul de la exterior.

Problema majora sau testul suprem sa spunem este iarna, cand consumul de caldura ne dorim sa fie unul justificat. Daca sunt pierderi de caldura din cauza tamplariei, se resimte imediat diferenta. Un test simplu este cel de a verifica in jurul geamului daca se simt curenti de aer rece.

# Rezistente si durabile

Termopanele pot dura si o viata. Probleme pot sa apara la nivel estetic spre exemplu, cand tamplaria se decoloreaza sau capata o culoare spre galben ca semn al expunerii indelungata la factori de mediu si o intretinere mai putin corespunzatoare. Acest lucru poate fi insa remediat. *

Sunt rezistente in decursul anilor si in ceea ce priveste expunerea la factori de mediu, la intemperii. Exista tendinta de a crede ca numai in varianta de tamplarie alba sunt mai multe sanse ca aspectul sa ramana indelung timp unul placut. Nu este totusi astfel, in cazul tamplariei colorata din fabrica, nu infoliata spre exemplu.

* nu recurgeti la masuri amatoricesti de vopsire spre exemplu. Schimbarea culorii poate fi posibila, insa cu ajutor specializat, prin diverse metode.

# Securitate sporita

Datorita variantelor pe care producatorii le ofera la ora actuala, termopanele prezinta securitate sporita. Asta inseamna si un avantaj in plus fata de spargeri sau patrunderi in locuinte. Geamul de termopan nu se poate sparge atat de usor precum sticla clasica.

Sunt deci usor de intretinut, durabile si isi merita investita. Atentie insa si la montaj, un lucru de mare finete. Pentru ca diferenta va fi mereu despre nivelul de calitate, nu ne surprinde sa fim chemati la interventii unde tamplaria a fost montata nu de foarte mult timp, dar trebuie inlocuita sticla. De ce? Pentru ca intre placile de sticla daca patrunde aer, apare condens, iar sticla este compromisa. Sticla ia aer spunem noi in termeni populari.

De asemenea, la montaj trebuie sa fiti atenti ca rama tamplariei sa fie perfect integrata, in unghi corect si sa nu fie folosita spuma mai multa doar pentru a a acoperi probleme de montaj. In fapt inchiderea si deschiderea ferestrelor nu trebuie sa fie grea, sa impuna rezistenta, sa agate, sa fie un geam lasat pentru care trebuie sa actionati si in alt mod decat a trage de maner. Un geam pe care il ridicati usor nu este un geam cu inchidere buna.

Termopanele sunt utile, practice, dar trebuie si intretinute corect. Va asteptam cu sfaturi si servicii de calitate, in cadrul paginii noastreE https://www.reparatii-termopane.net/ puteti lua contact cu noi.
De ce UltraPVC?

Suntem lider de piata in Bucuresti pentru serviciile complementare legate de termopane de peste 10 ani.

Avem cel mai modern sistem de inregistrari, programari si evidenta informatica si fiscala.

Orice programare se respecta iar ofertarea corecta, factura si certificatul de garantie sunt obligatorii.

Ce iti ofera UltraPVC?

Servicii la inalte standarde oferite de tehnicieni experimentati.

Controlul bugetului oferit de flexibilitatea ofertarii. Pentru fiecare lucrare se intocmeste o oferta comerciala personalizata. Contine detalierea serviciilor si a preturilor acestora inca din momentul constatarii, in format PDF. Mai mult, o primesti instant pe telefon si e-mail. Tu decizi apoi ce sa se lucreze!

Controlul timpului! Timpul tau e foarte important. Asa ca, atunci cand ai ales sa ajungem la adresa, atunci vom fi acolo! Dispunem de cel mai modern sistem de programari online cu o precizie de 100%.


Programeaza-te online!
certificare reparatii termopane

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo