Garnitura etansare termopan

Garnitura etansare termopan ultra 9000

       Cat de importanta este o garnitura etansare termopan? Nu putine sunt cazurile in care ferestrele termopan ce au datoria de a ne pastra caminele calduroase dau gres in a asigura acest lucru. Apar goluri si simtim frig pe langa fereastra sau chiar se simt curenti reci de aer atunci cand afara sufla vantul. E clar ca garnitura de etansare din cauciuc ce trebuia sa asigure un contact perfect etans nu mai preseaza corespunzator.

Garnitura termopan mai groasa?

La prima vedere o garnitura mai groasa ar rezolva problema;. Dar oare e chiar asa? De ce nu? In primul rand garnitura nu se uzeaza pe tot perimetrul ferestrei. Inlocuirea acesteia cu una mai groasa sa fie eficienta nu va renta. De fel, chederul se uzeaza doar in anumite zone ale ferestrei (in principala in zona din latura balamalelor sau in zona de jos a ferestrei). Daca e asa, montajul unei garnituri mai groase care sa acopere golurile in zonele deficitare ar forta feroneria acolo unde fosta garnitura inca etansa corespunzator

Ajustarea pe garnitura de etansare termopan

     Multe persoane cauta o garnitura mai groasa. Insa, putine stiu ca inlocuirea chederului deficitar cu unul nou de dimensiune similara (nu mai gros) si refacerea cu atentie a reglajelor de presiune pe garnitura prezente pe feronerie va face ca eficienta finala sa fie mult mai buna. Nu o garnitura mai groasa trebuie montata pe ferestre cu zone de izolare precara! Este nevoie de o garnitura etansare termopan calitativa si o procedura de reglare a feroneriei executata profesional. Garnitura poate fi procurata foarte usor, de exemplu modelul Ultra 9000. Aceasta este produsa din cauciuc natural poate fi comanda cu livrare oriunde in tara si poate fi montata usor de orice persoana ce ii place sa mestereasca. Totusi pentru a reface 100% calitatea termoizolatiei este necesara efectuarea de reglaje la sistemul de feroneriei. Procedura de reglaj se recomanda a fi facuta doar de catre personal calificat. Pare usor, dar nu e!

Feronerie termopan incompleta

     Cazul mai putin frecvent dar cel mai grav este reprezentat de catre ferestrele ce nu sunt echipate complet la nivel de feronerie. Ca sa va faceti o idee, feroneria ce compune o fereastra termopan este compusa din aprox 10-20 piese distincte (depinde de tipul de deschidere). Subansamblele lucreaza impreuna pentru a asigura o inchidere etansa. Unii producatori, „uita” sa le monteze pe toate; din acest motiv apar in timp deformari de profil termopan ce duc la deficiente de izolare (goluri). Pentru cei ce se afla in aceasta situatie repararea eficienta a ferestrei, pe langa inlocuirea garniturii si reglajul feroneriei mai include si adaugarea tuturor pieselor lipsa. Tineti minte! nu intotdeauna inlocuirea de garnitura etansare termopan va remedia problemele deficienta a ferestrelor! Numai dupa o constatare exacta se poate prezenta un deviz corect cu ce solutii seunt tehnic agreate pentru remediere de defecte.

    Daca doresti sa beneficiezi si tu de o reparatie de calitate, poti apela cu incredere la serviciile noastre. Ia legatura chiar acum cu noi!
De ce UltraPVC?

Suntem lider de piata in Bucuresti pentru serviciile complementare legate de termopane de peste 10 ani.

Avem cel mai modern sistem de inregistrari, programari si evidenta informatica si fiscala.

Orice programare se respecta iar ofertarea corecta, factura si certificatul de garantie sunt obligatorii.

Ce iti ofera UltraPVC?

Servicii la inalte standarde oferite de tehnicieni experimentati.

Controlul bugetului oferit de flexibilitatea ofertarii. Pentru fiecare lucrare se intocmeste o oferta comerciala personalizata. Contine detalierea serviciilor si a preturilor acestora inca din momentul constatarii, in format PDF. Mai mult, o primesti instant pe telefon si e-mail. Tu decizi apoi ce sa se lucreze!

Controlul timpului! Timpul tau e foarte important. Asa ca, atunci cand ai ales sa ajungem la adresa, atunci vom fi acolo! Dispunem de cel mai modern sistem de programari online cu o precizie de 100%.


Programeaza-te online!
certificare reparatii termopane

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo