Cum se masoara sticla la termopane

masurare geam termopan

masurare geam termopan

Exact asa cum este reprezentat in imagine, măsurătorile pentru oricare tip de sticla termopan se efectuează din bagheta in bagheta (stinghia care tine fixata sticla).

Este foarte simplu sa masurati, in acest fel  puteti obtine o cotatie de pret exacta in cateva minute. Va recomandam sa  masurati cu o ruleta si sa nu incercati sa estimati vizual dimensiunile deoarece sunt mari sanse ca pretul oferit de sistemul de calcul sa nu reflecte realitatea. De exemplu, ferestre standard nu exista iar dimensiunile cele mai solicitate ” 50cm X 1m” sunt extrem de rare. De aceea, masurarea ramane cea mai eficienta metoda de stabilire a pretului.

Stati fara griji, masuratorile dumneavoastra sunt doar pentru a va forma o idee cat mai exacta asupra pretului, masuratorile in vederea productiei vor fi executate doar de catre tehnicienii UltraPVC!

Grosimea cea mai des intalnita a sticlei pentru tamplariile termopan de 3 camere (cele mai vechi) este de 24mm pentru geamurile termopan (doua foi de sticla) iar pentru cele de 5 camere cu geam tripan este de 32 mm. Pentru tamplariile foarte noi de 7 camere, grosimea pachetului de sticla tripan este in medie de 44mm.reparatii termopane iarnaultrapvc reparatii termopane

inscrie-te in sistemul de mesagerie UltraPVC

Te vom anunta de indata cand vom avea oferte sau produse promotionale disponibile. Ne angajam a nu te bombarda cu e-mailuri inutile, de regula trimitem maxim 1-2 mesaje lunar.

[forminator_form id="1833"]

logo