Modificarea deschiderii termopanelor

Se poate modifica deschiderea termopan dubla batanta?

Aceasta intrebare isi gaseste raspunsul in acest articol. Ferestrele termopan cu deschidere simpla clasica, pot fi modificate pentru a se putea deschide si oscilobatant. Modificarea este facuta prin montajul de feronerie termopan dublu batanta, inlocuindu-se astfel fosta feronerie batanta.

Modificare deschidere termopan din clasic in oscilobatant

Modificare deschidere termopan

Modificare deschidere termopan

Deschiderea oscilobatanta pentru termopan (dubla deschidere) este varianta ce combina deschiderea batanta (clasica) cat si cea oscilanta (cu balamale jos si foarfeca) intr-un singur ochi de fereastra. In functie de varianta aleasa de dumneavoastra pentru aerisire, fereastra oscilobatanta poate fi deschisa normal sau in foarfeca. Acest tip de deschidere se poate monta atat pe tamplaria din PVC cat si pe cea din aluminiu. Feroneria termopan oscilobatanta este compatibila cu toate modelele de ferestre termopan din PVC sau aluminiu, montajul acesteia realizandu-se facil astfel ca modificarea deschiderii termopanelor dumneavoastra va putea fi realizata foarte usor.

Alte servicii ce pot fi prestate de firma noastra sunt:

  • reparatii tamplarie aluminiu si pvc
  • inlocuire garnitura (daca nu mai etanseaza corespunzator)
  • inlocuire geamuri termopane sparte
  • modificare deschideri ferestre (duble deschideri)
  • revizia de un an sau doi care este necesara pentru a nu ajunge la defectiuni grave, etc.
  • reparatii plase de tantarilogo reparatii rehau
reparatii roto
REPARATII SCHUCO
REPARATII GU
REPARATII FERCO
REPARATII ALUMIL
REPARATII VEKA
REPARATII GEALAN
REPARATII TROCAL
SALAMANDER

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul de pret plase insecte pentru termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!


Calculeaza online pretul!

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo