Reglare fereastra termopan ~ cum?

reglare fereastra termopan

Ferestrele termopan nu mai sunt de mult un moft asa cum erau considerate mai acum zece ani de zile. Avem nevoie de ele pentru a ne proteja caminul si familia de intemperii, variatii de temperatura. Desigur, de insecte, atunci cand avem montate la ferestre si plase anti-insecte. Tamplaria termopan spre deosebire de fostele ferestre din lemn, foloseste feronerii complexe ce servesc la multe operatiuni de inchidere, deschidere si etansare. Si cum cat mai complicat este un mecanism cu atat exista mai multe sanse de dereglare si defectare. Articolul de astazi va trata subiectul: cand e necesara o reglare fereastra termopan.

Cand se face o reglare de fereastra termopan?

Cel mai lesne raspuns la aceasta intrebare ar fi acela ca, un geam termopan se regleaza atunci cand aceasta s-a dereglat. Totusi, acest raspuns este total neadevarat. Pentru a obtine un randament maxim de la o feronerie termopan, la fel ca si in cazul autoturismelor, trebuiesc facute revizii periodice. Acestea se fac pentru pre-intampinarea unor defecte si uzuri ce duc la de-reglare si functionare anormala a ferestrelor. Neglijarea reviziilor periodice a feroneriilor si mecanismelor de inchidere pentru o fereastra termopan duce la uzuri iremediabile. Mai mult, pot aparea probleme ce pot fi remediate doar prin inlocuirea in totalitate a pieselor stricate.

Cum se regleaza un geam termopan?

Desi la prima vedere, reglarea pentru un geam termopan ar parea simpla. In realitate, e necesar a se cunoaste temeinic procedura de reglare si repozitionare in parametrii optimi a feroneriei. Altfel, in procedura de reglare fereastra termopan efectuata incorect se poate ajunge la defecte mai grave decat cele ce trebuiau a fi rezolvate. Exemplu elocvent este o cerere de reparatie venita de la un client. Acesta a incercat sa-si caleze (regleze) singur sticla si a ajuns intr-o situatie bizara.

„Am un geam PVC la care am vrut sa fac o reglare de fereastra termopan si dupa, nu se mai inchide fereastra.”

Acest exemplu de incercare nereusita de reglare a unei ferestre termopan este unul fericit. Exista cazuri in care ferestrele au cazut, desprinzandu-se din balamale chiar peste cei ce incercau sa le regleze. De ce?  Unele suruburi de prindere a balamalelor seamana cu suruburile de reglaj.

Totusi, va putem ajuta cu un sfat ce e identic cu reglarea unei usi termopan. Incercati sfaturile din articolul de mai jos:

Fiind spuse aceste lucruri, recomandarea noastra este ca atunci cand ferestrele termopan sunt dereglate, cea mai buna alegere este aceea de a apela la o firma specializata. Compania noastra poate remedia problema dereglarii si poate reface inchiderea si deschiderea optima a ferestrei. Prestam orice tip de reglare fereastra termopan!
De ce UltraPVC?

Suntem lider de piata in Bucuresti pentru serviciile complementare legate de termopane de peste 10 ani.

Avem cel mai modern sistem de inregistrari, programari si evidenta informatica si fiscala.

Orice programare se respecta iar ofertarea corecta, factura si certificatul de garantie sunt obligatorii.

Ce iti ofera UltraPVC?

Servicii la inalte standarde oferite de tehnicieni experimentati.

Controlul bugetului oferit de flexibilitatea ofertarii. Pentru fiecare lucrare se intocmeste o oferta comerciala personalizata. Contine detalierea serviciilor si a preturilor acestora inca din momentul constatarii, in format PDF. Mai mult, o primesti instant pe telefon si e-mail. Tu decizi apoi ce sa se lucreze!

Controlul timpului! Timpul tau e foarte important. Asa ca, atunci cand ai ales sa ajungem la adresa, atunci vom fi acolo! Dispunem de cel mai modern sistem de programari online cu o precizie de 100%.


Programeaza-te online!
certificare reparatii termopane

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo