Super-OFERTA, doar 149lei reglajul ferestrelor din apartamentul tau! Reducere de 80%

De acum venim in sprijinul tau, prin cea mai accesibila oferta curenta de pe piata: Reglajul tuturor ferestrelor si usilor din apartamentul tau la doar 149lei cost total!

Da, cu doar 149lei cu noi poti regla TOATE ferestrele si usile din apartament!

 

Cum poti beneficia de oferta de  reglaje termopane

Pentru a beneficia de oferta de reglaje termopane, trebuie sa te inregistrezi pana la data de 31 martie 2023 in aplicatia de programari disponibila prin butonul de mai jos:


Înscrie în ofertă!
 

Cat costa in total oferta de reglare termopane

Ai un apartament de maxim 5 camere? Nu conteaza numarul ferestrelor, sau usilor de balcon, pentru reglajul tuturor pozitiilor exterioare vei achita la final un cost total de 149lei, toate taxele incluse. In plus, vei beneficia de serviciul premium, cu reglare, calare si gresare, ALL INCLUSIVE!


Înscrie în ofertă!
 

Servicii mega-accesibile de reglaj plus atentie la mediu

Tehnicienii nostri se vor deplasa la domiciliul dvs respectand mediul inconjurator! Venim doar cu auto green, electrice, incarcate doar din productia proprie a parcului nostru solar! Asta pentru ca tinem la viitorul tuturor si la calitatea aerului pe care il respiram. Dar daca totusi mai exista poluare in aer, avem noi grija sa etansam ferestrele dvs astfel incat sa nu va mai patrunda in casa.


Înscrie în ofertă!
 

Conditii pentru oferta de reglaje termopane

  1. Oferta este disponibila doar pentru apartamente, de la 1 la 5 camere. Aceasta nu este disponibila pentru case vile sau locuinte ce depasesc 5 camere locuibile.
  2. Reglajele feroneriilor din oferta curenta se efectueaza doar pentru ferestrele si usile de balcon ce sunt amplasate la exterior. Nu sunt incluse ferestre si usi de balcon ce sunt la interior sau usi de intrare.
  3. Serviciu de reglaj oferit este cel PREMIUM ce include, dupa nevoie, toate procedurile tipice: reglaj feronerie, calare sticla, gresare componente, care in mod normal ar fi fost tarifat la 108lei / unitate. Exemplu, pentru 5 ferestre reglate la pret promotional de 149lei, redus de la 540lei!
  4. In oferta nu sunt incluse alte servicii precum inlocuirea de feronerii, componente sau piese. Oferta se adreseaza strict ferestrelor sau usilor de baclon cu defecte de dereglare sau decalare.
  5. Sunt eligibile promotiei doar locatiile din Bucuresti. Nu se accepta localitati limitrofe sau componente ale judetului Ilfov.
  6. Beneficiaza de oferta doar persoanele ce s-au inscris prin aplicatia dedicata ofertei. Oferta nu se poate cumula cu alte servicii sau oferte.

Înscrie în ofertă!promotie oferta reglaje termopaneultrapvc reparatii termopane

Oferta all inclusive de reglaj la doar 149lei / apartament

Pana pe 31 martie 2023 avem o oferta imbatabila! Doar 149lei / apartament reglajul tuturor termopanelor! Nu rata aceasta oferta!

Vezi aici toate detaliile

logo