Tipuri de modificari la geamul termopan – decizii care va scutesc de investitii prea mari

Atunci cand alegeti tipul de tamplarie PVC va raportati la amenajarea deja existenta a casei sau dupa caz tineti cont de spatiul disponibil. Doar ca, in timp apar schimbari ce va determina sa schimbati si fereastra, tipul de deschidere fiind cel mai adesea preferat altfel. Iata un motiv puternic pentru care serviciile noastre sunt o necesitate.

Fata de cazul in care ati schimba intreaga tamplarie, va punem la dispozitie optiunea de a modifica doar deschiderea geamului sau de a inlocui geamul, conform cu noi dimensionari si cerinte. Iata despre ce este vorba:

Din fix in mobil

Una dintre cele mai frecvente cereri se refera la a modifica un geam fix astfel incat sa devina mobil. Motivele pentru care se doreste aceasta schimbare pot fi diverse, dar cert este ca avantajeaza, caci un geam mobil ce permie deschidere clasica, rabatabila de asemenea ventileaza si mai bine spatiile.

Aici poate fi vorba de un singur geam, de geam dublu din care doar unul este fix si un altul mobil. Cert este ca daca ati schimbat locul de centrala, mobila si nu mai incomodeaza cu nimic un geam, acesta poate deveni din fix mobil. Procedura implica in primul rand a demonta sticla de la geamul ce urmeaza sa aiba o altfel de deschidere, montarea unei cercevele cu feronerie, balamale si sticla.

Geam cu gaura

Pentru situatiile in care ulterior montarii de tamplarie PVC se va monta o central termica sau o hota modificarea va presupune realizarea unei gauri in geam. Procedura va implica indepartarea sticlei, aceasta fiind supusa taierii conform cu necesitatea, de obicei fiind vorba despre o gaura sferica, dupa care noua sticla este montata.

O alternativa aici este de a separa geamul pe zone, o modificare ce va presupune un panel pvc de culoarea tamplariei existente, in partea de sus sticla avand gaura de iesire specifica tubulaturii unei centrale sau hote.

!Atentie! Nu recomandam ca un geam sa aiba mai multe gauri pentru ca acest lucru provoaca fragilitate si riscul este de a nu rezista.

Din fix in mobil si cu gaura pentru iesire hota sau tub centrala

O procedura ceva mai complexa va fi aceea in care se va dori schimbarea atat a tipului de deschidere, cat si a sticlei. In acest caz ne vom ocupa sa separam cele doua zone, astfel ca in partea de sus sticla va avea gaura necesara, iar in partea de jos geamul va deveni mobil, cu deschiderea dorita, independent de cel de sus care ramane fix.

Astfel de modificari sunt dorite adesea la geamurile bucatariilor sau a balcoanelor dar din zona de bucatarie, unde este montata centrala si se impune datorita proiectului aerisirea sau strict legat de hota.

Preturi

Nu avem cum sa practicam preturi standard. Fiecare proiect este diferit astfel ca punem la dispozitie si un calculator ce estimeaza costurile. Acestea depind in primul rand de dimensiunea ferestrelor, tipul de modificare, tipul de termopan existent, daca are 3 sau 5 camere, ce deschidere doriti si ce culoare a tamplariei, tipul de sticla si toate detaliile modificarilor.

In orice caz, astfel de modificari permit sa va create confortul dorit, sa aveti parte de tamplari practica, corespunzatoare si adaptata la stilul de viata. Este chiar incomod sa va multumiti cu o alegere facuta in urma cu ceva timp si o investitie destul de mare sa schimbati absolut tot.

Nu uitati ca aferent noilor geamuri puteti completa si cu plase de tantari, iar pentru ca functionalitatea ferestrelor termopan sa fie de 100% ne putem ocupa si de schimbari de feronerie sau balamale.
De ce UltraPVC?

Suntem lider de piata in Bucuresti pentru serviciile complementare legate de termopane de peste 10 ani.

Avem cel mai modern sistem de inregistrari, programari si evidenta informatica si fiscala.

Orice programare se respecta iar ofertarea corecta, factura si certificatul de garantie sunt obligatorii.

Ce iti ofera UltraPVC?

Servicii la inalte standarde oferite de tehnicieni experimentati.

Controlul bugetului oferit de flexibilitatea ofertarii. Pentru fiecare lucrare se intocmeste o oferta comerciala personalizata. Contine detalierea serviciilor si a preturilor acestora inca din momentul constatarii, in format PDF. Mai mult, o primesti instant pe telefon si e-mail. Tu decizi apoi ce sa se lucreze!

Controlul timpului! Timpul tau e foarte important. Asa ca, atunci cand ai ales sa ajungem la adresa, atunci vom fi acolo! Dispunem de cel mai modern sistem de programari online cu o precizie de 100%.


Programeaza-te online!
certificare reparatii termopane

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo