Pret modificare geam fix in deschidere termopan

In formularul de mai jos va puteti calcula pretul pentru modificare geam fix in fereastra cu deschidere termopan.Calculator modificare termopan PVC

Introdu in campurile de mai jos dimensiunile ochiului de geam fix unde doresti modificarea in deschidere pentru a afla pretul

Pentru un pret corect va rugam sa introduceti dimensiunile numai in milimetri.

Exemplu 1 m = 1000 mm 56 cm = 560 mm

Inaltime: Latime:

Model termopanCuloareTip deschidere
PVC 3 camere
PVC 5 camere
Alb
Colorat
Deschidere simpla
Deschidere oscilobatanta

Pretul va fi afisat sub aceasta linie.Acest calculator va ajuta sa aflati pretul pentru modificarea unui geam fix (un geam care nu se deschide in niciun fel) intr-un geam cu deschidere. Acest tip de modificare este necesar atunci cand aveti sticle ce nu le puteti sterge pe afara si doriti sa poata si deschise pentru a putea fi intretinute. Pretul oferit de sistemul de calcul include sticla termopan Clar+Low-e de 24mm! Totusi, cu costuri suplimentare, se pot alege si alte configuratii de sticla. Disponibile sunt si sticlele FourSeasons, fumurii sau reflexive-oglinda.

Exemplu de modificare deschidere termopan PVC

Daca ati ajuns pe acest calculator dorind sa modificati un geam cu deschidere normala, clasica, in deschidere dubla, oscilobatanta, atunci aveti nevoie sa mergeti la una din aceste pagini:

modificare deschidere geam termopan
Procedura de modificare de gam termopan este relativ simpla. Se masoara in locul geamului fix noua cercevea. Se produce in cadrul atelierului nostru specializat impreuna cu sticla. La momentul montajului, se urmeaza:
  • scoaterea sticlei termopan din toc
  • montarea balamalelor pe toc
  • prinderea si montarea sistemuli de inchidere a noii cercevelemodificare geam fix termopan

     In procesul de modificare, sunt disponibile mai multe serii de proceduri ce pot face ca indiferent de nevoie sa existe o solutie. Diferitele configuratii de ferestre pot necesita diferite proceduri si tehnici de modificare. In cadrul articolului modificari termopane sunt exemplificate unele dintre cele mai comune metode de a modifica o fereastra. Exista posibilitatea de scurtarea a sticlelor, de amplasare panel termoizolant sau de mutare deschideri.
De ce UltraPVC?

Suntem lider de piata in Bucuresti pentru serviciile complementare legate de termopane de peste 10 ani.

Avem cel mai modern sistem de inregistrari, programari si evidenta informatica si fiscala.

Orice programare se respecta iar ofertarea corecta, factura si certificatul de garantie sunt obligatorii.

Ce iti ofera UltraPVC?

Servicii la inalte standarde oferite de tehnicieni experimentati.

Controlul bugetului oferit de flexibilitatea ofertarii. Pentru fiecare lucrare se intocmeste o oferta comerciala personalizata. Contine detalierea serviciilor si a preturilor acestora inca din momentul constatarii, in format PDF. Mai mult, o primesti instant pe telefon si e-mail. Tu decizi apoi ce sa se lucreze!

Controlul timpului! Timpul tau e foarte important. Asa ca, atunci cand ai ales sa ajungem la adresa, atunci vom fi acolo! Dispunem de cel mai modern sistem de programari online cu o precizie de 100%.


Programeaza-te online!
certificare reparatii termopane

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo