Sistem inchidere intre balamale termopan

Ferestrele termopan cu deschidere batanta deseori au nevoie de o inchidere suplimentara intre cele doua balamale.

Aceasta inchidere mediana are rolul de a prelua si corecta deformarea planului ferestrei fata de planul tocului termopan care apare in timp.

Pentru a putea recunoaste acest tip de problema se poate observa un spatiu care apare intre balamalele ferestrelor termopan batante prin care daca apropiati urechea puteti auzii zgomotul de afara sau prin care se simte curent.

Inchiderea mediana sau balamaua de presiune vine disponibila atat in culorile alb cat si maro pentru a se putea potrivii culorii tuturor termopanelor.

Nefiind o balama care sa treaca prin garnitura de etansare ea nu afecteaza structural alte proprietati tehnice ale ferestrei termopan pe care se monteaza.

Aceasta balama nu poate fi montata pe ferestrele cu feronerie oscilobatanta.

Cateodata, datorita varstei garniturii de etansare actuale a ferestrei termopan, montajul balamalei de presiune se face o data cu inlocuirea chederelor termopan.
logo reparatii rehau
reparatii roto
REPARATII SCHUCO
REPARATII GU
REPARATII FERCO
REPARATII ALUMIL
REPARATII VEKA
REPARATII GEALAN
REPARATII TROCAL
SALAMANDER

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul de pret plase insecte pentru termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!


Calculeaza online pretul!

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo