Sistem inchidere intre balamale termopan

Ferestrele termopan cu deschidere batanta deseori au nevoie de o inchidere suplimentara intre cele doua balamale.

Aceasta inchidere mediana are rolul de a prelua si corecta deformarea planului ferestrei fata de planul tocului termopan care apare in timp.

Pentru a putea recunoaste acest tip de problema se poate observa un spatiu care apare intre balamalele ferestrelor termopan batante prin care daca apropiati urechea puteti auzii zgomotul de afara sau prin care se simte curent.

Inchiderea mediana sau balamaua de presiune vine disponibila atat in culorile alb cat si maro pentru a se putea potrivii culorii tuturor termopanelor.

Nefiind o balama care sa treaca prin garnitura de etansare ea nu afecteaza structural alte proprietati tehnice ale ferestrei termopan pe care se monteaza.

Aceasta balama nu poate fi montata pe ferestrele cu feronerie oscilobatanta.

Cateodata, datorita varstei garniturii de etansare actuale a ferestrei termopan, montajul balamalei de presiune se face o data cu inlocuirea chederelor termopan.
De ce UltraPVC?

Suntem lider de piata in Bucuresti pentru serviciile complementare legate de termopane de peste 10 ani.

Avem cel mai modern sistem de inregistrari, programari si evidenta informatica si fiscala.

Orice programare se respecta iar ofertarea corecta, factura si certificatul de garantie sunt obligatorii.

Ce iti ofera UltraPVC?

Servicii la inalte standarde oferite de tehnicieni experimentati.

Controlul bugetului oferit de flexibilitatea ofertarii. Pentru fiecare lucrare se intocmeste o oferta comerciala personalizata. Contine detalierea serviciilor si a preturilor acestora inca din momentul constatarii, in format PDF. Mai mult, o primesti instant pe telefon si e-mail. Tu decizi apoi ce sa se lucreze!

Controlul timpului! Timpul tau e foarte important. Asa ca, atunci cand ai ales sa ajungem la adresa, atunci vom fi acolo! Dispunem de cel mai modern sistem de programari online cu o precizie de 100%.


Programeaza-te online!
certificare reparatii termopane

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo