Diverse termopane | reparatii-termopane.net

Reparatii Termopane Bucuresti

plase insecte, accesorii, modificari termopane si multe altele

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul pret plase insecte termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!

Diverse termopane

Intreninerea Ferestrelor si Usilor cu Geam Termopan

intrtinere termopanElementele de feronerie relevante pentru siguranta trebuie verificate cel putin o data pe an daca sunt fixe si daca prezinta uzura. In functie de necesitate suruburile trebuie stranse sau piesele schimbate. De asemenea, cel putin o data pe an trebuie executate urmatoarele lucrari de intretinere: Toate piesele mobile si de inchidere a feroneriei trebuie lubrifiate si trebuie veriicata functionarea acestora. Trebuie folosite numai materiale de curatare si intretinere care nu pun in pericol stratul de protectia anticoroziva al elementelor de feronerie. Lucrarile de intretinere, de reglare, mai ales in zona lagarelor de colt sau a rolelor si foarfecelor precum si schimbarea pieselor si montarea si demontarea cercevelelor cu deschidere trebuie executate de o firma specializata.
Va asteptam sa ne contactati pt intretinerea ferestrelor dvs. sau pentru celelalte servicii pe care vile putem oferi.

Citeşte mai multe...

Oferim servicii de reparatie a tamplariei din PVC si Aluminiu

Reparatii Tamplarie

Serviciul nostru de REPARATII TAMPLARIE PVC SI ALUMINIU rezolva urmatoarele probleme aparute la tamplaria cu geam termopan:

  • probleme de etansare(simtiti curent in dreptul ferestrei, intra apa in casa sau curent)
  • inlocuim si montam sisteme de deschidere oscilobatanta ( dubla )
  • dificultati in utilizarea ferestrei sau usii ( fereastra/usa freaca, agata sau manerul merge greu )
  • inlocuim geamuri termopane sparte
  • inlocuim balamale defecte,manere si orice componenta a sistemului de inchidere a ferestrei
  • inlocuim garniturile uzate ( care nu mai asigura o etansare corecta )
  • asiguram si garantam rezolvarea pentru orice problema aparuta la tamplarie si care impiedica functionarea acesteia in parametrii normali
Citeşte mai multe...

Ce este geamul termopan?

Geam TermopanGeamul termopan este denumirea populara pentru un sandwich format din doua foi de sticla lipite perimetal prin intermediul unei baghete de aluminiu si al unor sigilanti de tip membrana cauciucata. Rezultatul este un geam cu caracteristici de izolare termica deosebita care pastreaza transparenta necesara spatiilor vitrate. Si acest produs poate fi intalnit sub diverse calitati care vor influenta in mod evident pretul tamplariei. In primul rand sticla folosita poate fi trasa sau float. Cea trasa se obtine printr-un proces mai primitiv si are mult mai multe deficiente de claritate fiind des intalnite deformarile de imagine sau efectul de curcubeu. Sticla float este mai scumpa insa elimina aceste neajunsuri.

Citeşte mai multe...

De ce trebuiesc intretinute termopanele

Sfaturi intretinere termopanAnsamblul dumneavoastra de tamplarie pvc are o durata medie de viata de circa 25 de ani.
Pentru a beneficia de o functionare corespunzatoare in acest interval de timp, ferestrele de tamplarie pvc si aluminiu trebuiesc intretinute periodic (maxim 1 an).


Astfel, garniturile trebuie inlocuite la perioade de maxim 4 ani. In caz contrar, cauciucul va imbatrani prematur, va capata rigiditate si nu va mai etansa corespunzator, lasand atat apa cat si curentii de aer sa patrunda in incapere.
Feroneria trebuie gresata periodic, pentru a evita griparea.

Citeşte mai multe...

Super oferta noastra nu poate fi de refuzat schimbare garnituri termopan.

Inlocuire garnituri termopan

Te-ai intrebat vreodata de ce simti curent rece atunci cand stai la fereastra? De ce auzi zgomotul de afara? Suieratul vantului?

Si cand te gandesti ca acum 2 - 3 ani nu se intampla acest lucru.

Totusi durata maxima a unei garnituri EPDM (garntura de etansare a geamului termopan) are o durata MEDIE de viata de doar 2 ani.

Citeşte mai multe...

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul pret plase insecte termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!

Stiai ca peste 70% dintre cazurile de slabire a proprietatilor de etansare a termopanelor sunt datorate garniturilor? O garnitura termopan de calitate superioara tip Ultra 9000 iti poate reda confortul caminului tau!
Afla mai multe despre ULTRA 9000

Pareri clienti

Selectie aleatorie de pareri lasate de clientii UltraPVC Romania ce au beneficiat de prestatii.
rating"Echipa 1 s-a comportat exemplar. Promtitudine, disponibilitate de a solutiona toate problemele legate de reparatii, rapiditate in executie, lucrareaza curat, profesionalism, au facut tot posibilul si chiar imposibilul la doua din lucrari. Isi dau interesul si lucreaza bazandu-se pe calitate si chiar vor sa faca curat la sfarsit. Nu am decat cuvinte de multumire pentru amandoi baietii din echipa 1, pentru domnul Vali care mi-a rezolvat doua lucruri care practic nu preau aveau rezolvare (sticla si usa de la balcon). Omenie, bunatate, frumusete interioara la cei doi baieti din echipa 1 si la seful dumnealor. Oferta a venit pe mail imediat, factura si certificatul de garantie au venit prima zi dupa finalizarea lucrarii. Multumesc firmei UltraPVC pentru toata lucrarea. Sunteti de cuvant si sunteti de recomandat."

rating"Totul a fost Ok, promptitudine, bunavointa, rapiditate, profesionalism"

rating"Profesionisti. Foarte multumiti de serviciul efectuat. Recomandam mai departe"

"De crezi ca un profesionist e scump atunci gandeste-te cat te va costa la final nepriceperea unui amator!"
google reparatii termopane

Reparatii Termopane - Articole recente

Procedura de lucru

   In primul rand dorim sa va multumim pentru interesul acordat serviciilor UltraPVC Romania. In cadrul acestei pagini va vom prezenta succint procedura accelerata de lucru a companiei noastre, metoda de formare a pretului pentru diferite s...

Cum se reglează corect o balama termopan

    În primul rând nu toate balamalele termopan au sisteme de reglaj. Majoritatea balamalelor turcești sunt balamale fixe ce nu pot fi reglate sub nici-o formă. Pentru restul balamalelor de origine germană sau austriacă, se pot efectua regl...

Reglajul termopanului este suficient pentru a îndepărta problemele legate de etanșare?

    Orice fereastră termopan are mecanisme și sisteme ce pot fi reglate cu ajutorul unor chei de reglare speciale sau chei hexagonale. Scopul acestor puncte de reglaj este ca după montajul ferestrei să se poate ajusta poziției față de toc p...

Ferestre sau usi termopan defecte - ce e de facut

    În cadrul acestui articol vom trata subiectul necesității reglajelor și reparațiilor întreprinse la feroneriile termopan atât pentru ferestre cat și pentru uși produse cu profile din pvc.     Se întâmplă ca nu de puține o...

Reparatii si reglaje termopane prin care bate vantul

     În majoritatea cazurilor odată ce vârsta termopanelor crește apar probleme la închiderea și etanșarea ferestrelor termopan.     Se întâmplă cam multe cazuri problemele de etanșeizare să fie sub forma în care curenți...