Garnitura geam termopan

garnitura termopan ieftina      Impresia ca garnitura geam termopan este facuta  sa reziste o vesnicie, este un lucru care nici pe departe nu este adevarat. Garniturile pentru geamurile termopan sunt componente ale tamplariei termoizolante concepute sa reziste intr-un ciclu de aproximativ 2 ani in conditii normale atmosferice(ierni geroase, veri calduroase).  Dupa aceasta perioada, garniturile  termopan isi pierd elasticitatea respectiv puterea de izolare fonica sau termica.

Aud afara, e de la garniturile geamului termopan?

      Da, este corect, motivul patrunderii sunetului prin tamplaria termopan este cauzat de garnitura geamului termopan, defecta. Uzura face ca aceasta sa nu mai se plieze perfect in suprafata de contact cu profilul.  De aici se creaza goluri prin care se permite sa treaca sunetul respectiv vantul.

Cum vad daca garniturile termopan sunt uzate?

     Cel mai simplu test pentru a vedea daca garniturile termopan sau chederele termopan ale ferestrelor dummeavoastra sunt uzate este acela de a introduce o foaie A4 pe tocul ferestrei cand aceasta e deschisa, apoi sa o inchideti si in ultima faza sa trageti de foaie. Daca foaia iese cu usurinta (aproape cade singura, nu opune rezistenta la tragere) inseamna ca chederele termopan implicit garnitura termopan este defecta.

E dificila interventia de schimbare de garnitura pentru geamuri termopan?

      Deloc, nici dificila nici generatoare de mizerie sau praf. Garnitura geam termopan se poate schimba foarte usor fara a fi necesara utilaje sau scule complicate. Aceasta este montata intr-un canal special, prin presare.

Cum pot solicita schimbarea garniturii la termopanele mele?

       Foarte simplu, pentru a comanda garnitura pentru termopanele dvs ne puteti contacta la numerele de telefon listate pe acest site. Dispunem de orice tip de garnitura termopan, chedere sau conexe pentru orice marca de profil.  In aceasta perioada dispunem la un pret promotional de garnitura termopan Ultra 9000 din cauciuc natural cu proprietati excelente de izolare. Afla mai multe despre garnitura termopan Ultra 9000.

     Te poti informa suplimentar si chiar achizitiona din pagina de aici orice model de garnituri termopan.

Programeaza online vizita la domiciliu!
Inlocuieste garniturile vechi – Click aici!reparatii termopane iarnaultrapvc reparatii termopane

inscrie-te in sistemul de mesagerie UltraPVC

Te vom anunta de indata cand vom avea oferte sau produse promotionale disponibile. Ne angajam a nu te bombarda cu e-mailuri inutile, de regula trimitem maxim 1-2 mesaje lunar.

[forminator_form id="1833"]

logo