Garnitura termopan Ultra 9000

Garnitura termopan este una dintre cele mai importante componente ce asigura etansarea unei ferestre. Rolul garniturii este de a asigura o zona de contact perfect cu rama de termopan. Totusi, in timp, garnitura imbatraneste.

Garnitura ultra 9000

Simptome garnitura termopan imbatranita

Cum reparam o garnitura termopan?

Garnitura fiind din cauciuc sintetic (EPDM), nu mai poate fi reparata sau regenerata. In schimb, poate fi inlocuita. In medie, garniturile standard cu care vin ferestrele echipate din fabrica, au o durata de viata de 3 – 5 ani.

Care garnitura este cea mai buna?

In general, garniturile din cauciuc natural au o etansare superioara fata de garniturile clasice din cauciuc sintetic (EPDM). Pentru ferestrele termopan din PVC recomandam garnitura de etansare de gama premium – Ultra 9000. Aceasta este compatibila cu toate ferestrele termopan din PVC si asigura o etansare superioara atat pe timpul verilor toride cat si pe timpul iernilor geroase.

Ce iti oferim

Cat costa inlocuirea de garnitura termopan?

Garnitura Ultra 9000 are un pret de 8.1lei / metru liniar, TVA si manopera de montaj incluse. Schimbandu-se atat pe toc, cat si pe cercevea (partile ce se deschid), putem afla cantitatea necesara inmultind cu 2 (doi), perimetrul fiecarei parti ce se deschide. Astfel ca, pentru o fereastra de:

60 cm latime / 100cm inaltime

avem un perimetru de 3.2 X 2 = 6.4 metrii liniari, necesar de garnitura.

6.4ml X 8.1lei = 51.84 lei.

Astfel, costul inlocuirii garniturii vechi cu garnitura Ultra 9000 pentru o fereastra ca cea din exemplu, va fi de doar 51.84lei, manopera de montaj inclusa in pret. Doar atat pentru a reda ferestrei tale etansarea pe care o avea de noua. Poti beneficia si tu de serviciile premium oferite de UltraPVC. Incearca chiar acum!

Multumesc UltraPVC pentru serviciile oferite. Recomand cu caldura garnitura Ultra 9000. De cand mi-am montat-o nu se mai aud cainii de pe strada! Super investitie!
Garnitura termopan Ultra 9000
Ionescu Marian
Client UltraPVC
Sunt total incantata de aceasta garnitura! Fiind mai friguroasa, iarna nu imi mai gaseam locul prin casa, peste tot simteam curent. De cand mi-am schimbat garniturile, curentul a disparut! Recomand!
Garnitura termopan Ultra 9000
Marin Elena
Client UltraPVC
Gaseam mereu praf langa termopan si la ploaie apa pe glaf, cateodata ajungea pana la parchet. Am apelat la firma UltraPVC si mi-au recomandat sa inlocuiesc garniturile de la termopan cu unele noi. De atunci, nu mai am probleme.
tatomir simona
Tatomir Simona
Client UltraPVC
Aveam montate ferestre de 5 ani, odata cu blocul dar se simtea in ultimul timp frig si zgomot pe la ele. Am cautat pe internet si am dat de aceasta firma care mi-a facut o lucrare de nota 10 cand mi-au inlocuit garniturile. Acum e cald si bine 🙂
Garnitura termopan Ultra 9000
Pana Maria
Client UltraPVCDe ce UltraPVC?

Suntem lider de piata in Bucuresti pentru serviciile complementare legate de termopane de peste 10 ani.

Avem cel mai modern sistem de inregistrari, programari si evidenta informatica si fiscala.

Orice programare se respecta iar ofertarea corecta, factura si certificatul de garantie sunt obligatorii.

Ce iti ofera UltraPVC?

Servicii la inalte standarde oferite de tehnicieni experimentati.

Controlul bugetului oferit de flexibilitatea ofertarii. Pentru fiecare lucrare se intocmeste o oferta comerciala personalizata. Contine detalierea serviciilor si a preturilor acestora inca din momentul constatarii, in format PDF. Mai mult, o primesti instant pe telefon si e-mail. Tu decizi apoi ce sa se lucreze!

Controlul timpului! Timpul tau e foarte important. Asa ca, atunci cand ai ales sa ajungem la adresa, atunci vom fi acolo! Dispunem de cel mai modern sistem de programari online cu o precizie de 100%.


Programeaza-te online!
certificare reparatii termopane

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo