Garnitura geam termopan

garnitura termopan ieftina      Multe persoane cred ca garnitura geam termopan este facuta  sa reziste o vesnicie, lucru care nici pe departe nu este adevarat. Garniturile pentru geamurile termopan sunt subansamble ale tamplariei termoizolante concepute sa reziste intr-un ciclu de maxim 2 ani in conditii normale atmosferice(ierni geroase, veri calduroase).  Dupa aceasta perioada, garniturile  termopan isi pierd elasticitatea respectiv puterea de izolare fonica sau termica.

Aud afara, e de la garniturile geamului termopan?

      Da, este corect, motivul patrunderii sunetului prin tamplaria termopan este cauzata de garnitura geamului termopan, defecta. Uzura face ca aceasta sa nu mai se plieze perfect in suprafata de contact cu profilul.  De aici se creaza goluri prin care se permite sa treaca sunetul respectiv vantul.

Cum vad daca garniturile termopan sunt uzate?

     Cel mai simplu test pentru a vedea daca garniturile termopan sau chederele termopan ale ferestrelor dummeavoastra sunt uzate este acela de a baga o foaie A4 pe tocul ferestrei cand aceasta e deschisa, apoi sa o inchideti si in ultima faza sa trageti de foaie. Daca foaia iese cu usurinta (aproape cade singura, nu opune rezistenta la tragere) inseamna ca chederele termopan implicit garnitura termopan este defecta.

E dificila interventia de schimbare de garnitura pentru geamuri termopan?

      Deloc, nici dificila nici generatoare de mizerie sau praf. Garnitura geam termopan se poate schimba foarte usor fara a fi necesara utilaje sau scule complicate. Aceasta este montata intr-un canal special, prin presare.

Cum pot solicita schimbarea garniturii la termopanele mele?

       Foarte simplu, pentru a comanda garnitura pentru termopanele dvs ne puteti contacta la numerele de telefon listate pe acest site. Dispunem de orice tip de garnitura termopan, chedere sau conexe pentru orice marca de profil.  In aceasta perioada dispunem la un pret promotional de garnitura termopan Ultra 9000 din cauciuc natural cu proprietati excelente de izolare. Afla mai multe despre garnitura termopan Ultra 9000.

     Te poti informa suplimentar si chiar achizitiona din pagina de aici orice model de garnituri termopan.

Programeaza online vizita la domiciliu!
Inlocuieste garniturile vechi – Click aici!
logo reparatii rehau
reparatii roto
REPARATII SCHUCO
REPARATII GU
REPARATII FERCO
REPARATII ALUMIL
REPARATII VEKA
REPARATII GEALAN
REPARATII TROCAL
SALAMANDER

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul de pret plase insecte pentru termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!


Calculeaza online pretul!

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo