Geam termopan gaura hota centrala

Gaura hota termopan

Firma noastra executa, la standarde inalte tipuri de geam termopan cu gaura, pentru a se accepta trecerea unui burlan de hota sau centrala termica. Se pot produce geamuri de dimensiuni de pana la 200mm.

 

Indiferent de modelul de sticla pe care il aveti sau marca de profil pvc sau aluminiu, modificarea sticlei este posibila pentru trecera de tubultura. Pentru a accepta o gaura pentru hota sau burlan centrala termica, firma noastra poate executa sticle noi gata gaurite.

 

 

Modificarea ferestrelor cu geam termopan cu gaura

In cele ce urmeaza o sa exemplificam doua dintre metodele ce pot fi folosite in executarea unei gauri de hota in termopan.

Sa luam spre exemplu fereastra din imaginea alaturata.

Pentru a accepta o gaura de hota sa zicem in partea dreapta unde este un geam fix, atunci, sticla va fi inlocuita.  Noua sticla, va fi de aceleasi dimensiuni, avand si o gaura etansata la dimensiunile tubulaturii hotei sau cosului de centrala.

 

Mentionam ca sticla deja existenta nu poate fi gaurita. Motivul este ca, deoarece ea este deja lipita, prin procedeul de dezlipire  exista riscul major de a se sparge ambele foi de geam. Mai mult, nu este posibila refacerea izoltiei circulare a gaurii.

 

Gaura pentru tubulatura de  hota poate fi executata deasemenea pentru orice tip de geam indiferent ca este termopan sau tripan.

 

In urmatoarea imagine se observa modificarea ce a fost adusa ferestrei.

 

 

O alta structura de fereastra poate fi modificata pentru a se putea aplica o gaura de hota, ea fiind exemplificata in imaginile de mai jos. Exista mai multe variande de modificare de sticla termopan cu gaura astfel incat prestatia sa fie conforma. Puteti sa va informati despre mai multe metode de modificare accesand pagina modificari termopane. Se pot adauga profile de impartire, cu placi de panel si sticla. Se pot efectua si modificari structurale.

 

geam termopan gaura hota

Calculatorul online pentru geamuri termopan cu gaura de hota  poate fi accesat de aici.
logo reparatii rehau
reparatii roto
REPARATII SCHUCO
REPARATII GU
REPARATII FERCO
REPARATII ALUMIL
REPARATII VEKA
REPARATII GEALAN
REPARATII TROCAL
SALAMANDER

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul de pret plase insecte pentru termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!


Calculeaza online pretul!

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo