Geam termopan pret metru patrat

Geam termopan pret metru patrat Daca doresti sa afli ce costuri implica un geam termopan cu pret metru patrat, aceasta este cu siguranta pagina pe care trebuie sa fi. Desi este greu sa stabilesti un pret pe metru pentru sticla termopan, noi vom incerca. In primul rand, ca pentru orice produs, cantitatea de manopera si tehnologia implicata au o cota parte in stabilirea pretului. Asa ca, pentru a calcula un geam termopan la metru patrat, vom vedea ca nu e posibil. De ce? Simplu: o sticla de suprafata mica (ex: de baie), consuma tot atatea resurse ca si una standard (de aproximativ 0.8mp). Resurse, ne referim la, debitare, sigilare, manipulare, racire etc. Asa ca, pretul pe metru patrat pentru o sticla de dimensiuni normale este de aproximativ 290lei/metru patrat, vom vedea ca pentru un geam mai mic pretul per metru va creste. Alt exemplu, cu cat sticla termopan este mai mare ca suprafata, cu atat pretul pe metru patrat va fi mai mic.

Calcul geam termopan pret metru patrat

Asa cum v-am promis vom incerca sa stabilim un pret cat mai fix pentru sticla termopan pe metru patrat. Mai jos aveti listate cateva simulari de calcul pentru cele mai uzuale dimensiuni de geam termopan cu pret pe metru patrat.

  • geam termopan normal (de camera, aproximativ 0.8 metrii patrati): pret 250lei
  • geam termopan de balcon (de o inaltime aproximativa 1.4metrii si lat de 85cm, 1.4metrii patrati): pret 360lei
  • geam termopan larg de balcon (1.5m X 1.5m , 2.25 metrii patrati): pret 550lei
  • geam de usa termopan de sus pana jos: pret 420lei
  • geam de fatada magazin (6.25metrii patrati, sticla de 6mm, manipulare agabaritica inclusa): pret 1800lei

Preturile au desigur incluse urmatoarele:

  1. masuratorile initiale
  2. transportul
  3. montajul

Firma noastra produce si geam termopan cu model sau geam treipan (cu trei straturi de sticla). Mai mult, contra unui tarif de 120lei/150lei/bucata, efectuam si servicii de gaurire. Prin sticlele termopan se pot traversa un burlan de hota sau cos de centrala termica. Se poate monta deasemenea si gura de aerisire sau orice alta traversare ce necesita o gaura in sticla termopan.

   Afla mai multe informatii despre pret pe metru patrat pentru geamul termopan:

Dispunem de un calculator de pret pentru sticla termopan ce poate fi accesat si folosit gratuit de oricine. Daca doriti sa aflati pretul exact al unui geam termopan si nu doar pe metru patrat, o puteti face din pagina calculator pret geam termopan.

Daca doriti sa aflati mai multe despre geamurile termopan cu gaura, o puteti face din articolul geam termopan cu gaura.
De ce UltraPVC?

Suntem lider de piata in Bucuresti pentru serviciile complementare legate de termopane de peste 10 ani.

Avem cel mai modern sistem de inregistrari, programari si evidenta informatica si fiscala.

Orice programare se respecta iar ofertarea corecta, factura si certificatul de garantie sunt obligatorii.

Ce iti ofera UltraPVC?

Servicii la inalte standarde oferite de tehnicieni experimentati.

Controlul bugetului oferit de flexibilitatea ofertarii. Pentru fiecare lucrare se intocmeste o oferta comerciala personalizata. Contine detalierea serviciilor si a preturilor acestora inca din momentul constatarii, in format PDF. Mai mult, o primesti instant pe telefon si e-mail. Tu decizi apoi ce sa se lucreze!

Controlul timpului! Timpul tau e foarte important. Asa ca, atunci cand ai ales sa ajungem la adresa, atunci vom fi acolo! Dispunem de cel mai modern sistem de programari online cu o precizie de 100%.


Programeaza-te online!
certificare reparatii termopane

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo