Sticla termopan LowE pret calculator

geam termopan lowe

      Sticla termopan tip LowE este un caz special al tamplariei termoizolante.  Aceasta se impune din ce in ce mai mult pe piata datorita excelentelor calitati de izolare termica. Denumirea de LowE, se traduce prin emisivitate redusa, adica un transfer de caldura prin suprafata vitrata mult redus. Este obtinuta prin tratarea unei foi de geam (cea de la interior) cu solutie speciala de nitrat si bromura de argint. Se comporta ca un filtru de raze ultra-violete, blocandu-le. Blocarea se face prin acumulare de caldura si prin asta, o mai buna izolare termica. Mai mult, perdelele, draperiile, jaluzele sau oricare alte lucruri aflate in lumina filtrata de un geam low-e nu se ingalbenesc! Este efectul anularii razelor solare ultra-violete.

Sticla termopan lowe pret

      Deoarece pretul este doar cu putin mai scump decat al geamului simplu, iar performantele termice sunt mult sporite, va recomandam cu “caldura” sa achizitionati geam low-e.

     Ca un supliment al celor spuse mai sus, mentionam ca in proiectul de lege privitor la tamplaria termoizolanta se recomanda ca geamul termoizolant sa aiba o bagheta de cel putin 16 mm si sa fie de tip LowE. In cazul in care acest proiect de lege va fi aprobat, recomandarile noastre se vor transforma in cerinte obligatorii.

Calcul pret geam termopan lowE

masurare geam termopan

Cum se masoara corect un geam termopan

     Pentru a obtine o cotatie de pret pentru sticla termopan Low-e cat mai precisa in randurile de mai jos explicam procedeul de masurare a unui geam termopan care este deja montat pe un toc sau o cercevea.

     In imaginea alaturata este reprezentat grafic procesul de masurare al sticlei lowe.

     Cu o ruleta masurati dimensiunile atat latimea cat si inaltimea, in mililmetrii. Masurarea se face din fanta unde se cupleaza bagheta care tine geamul si termopan pana in cealalta fanta. Scadeti apoi din rezultat 10mm astfel obtineti dimensiunile exacte ale sticlei pe care doriti sa o inlocuiti. Dimensiunile rezultate le introduceti in calculatorul de mai sus pentru a putea afla un pret sticla termopan lowe.
logo reparatii rehau
reparatii roto
REPARATII SCHUCO
REPARATII GU
REPARATII FERCO
REPARATII ALUMIL
REPARATII VEKA
REPARATII GEALAN
REPARATII TROCAL
SALAMANDER

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul de pret plase insecte pentru termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!


Calculeaza online pretul!

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo