Modificare termopan din fix in mobilModificare termopan

Modificarea termopanelor din geam fix in geam cu deschidere este posibila in cazul tuturor tipurilor de termopane indiferent ca sunt din aluminiu sau din pvc.

La ferestrele termopan se pot aduce orice tip de modificari, de la impartire sticla, la micsorare rama sau adaugare sau anulare de deschideri sau oricare alt tip de modificare.

Sa luam un exemplu, la fereastra din poza din stanga in mod initial in partea stanga nu era nimic altceva decat un geam fix.

Dupa modificare, geamul fix sa impartit in doua segmente iar segmentului din stanga i sa adaugat inca o deschidere, astfel ca, stersul geamului pentru posesorul ferestrei nu a mai fost un chin.

Modificarea sau transformarea geamurilor termopan fixe in termopan cu deschidere

In continuare o sa detaliem cum pot fi efectuate modificarile termopanelor si cum putem modifica eficient ferestrele dumneavoastra.

Daca aveti un geam termopan ce este fix si nu il puteti sterge, pe dinafara, puteti apela la serviciile noastre de modificari termopane. Orice profil din PVC poate fi modificat pentru a i se adapta o deschidere in locul unui geam fix.

Culoarea profilului poate fi alba sau tenta de lemn, 3, 4, 5, 6 camere, deschidere simpla sau oscilobatanta, nu exista restrictii in modificarea ferestrelor termopan din PVC.

Pentru aluminiu totusi, situatia nu sta la fel de bine, ferestrele sau usile termopan din Aluminiu au foarte multe restrictii iar decizia de modificare apartine tehnicienilor nostrii doar dupa inspectia ferestrei ce se doreste a fi modificata.

Calculatorul nostru in care va puteti calcula pretul pentru modificarea unui geam termopan din pvc ila gasiti in pagina de aici.
Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul de pret plase insecte pentru termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!


Calculeaza online pretul!

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo