Reparatii Termopane Bucuresti

plase insecte, accesorii, modificari termopane si multe altele

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul pret plase insecte termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!

Se poate modifica deschiderea termopan dubla batanta?

Aceasta intrebare isi gaseste raspunsul in acest articol. Ferestrele termopan cu deschidere simpla clasica, pot fi modificate pentru a se putea deschide si oscilobatant. Modificarea este facuta prin montajul de feronerie termopan dublu batanta, inlocuindu-se astfel fosta feronerie batanta.

Modificare deschidere termopan din clasic in oscilobatant

Modificare deschidere termopan

Deschiderea oscilobatanta pentru termopan (dubla deschidere) este varianta ce combina deschiderea batanta (clasica) cat si cea oscilanta (cu balamale jos si foarfeca) intr-un singur ochi de fereastra. In functie de varianta aleasa de dumneavoastra pentru aerisire, fereastra oscilobatanta poate fi deschisa normal sau in foarfeca. Acest tip de deschidere se poate monta atat pe tamplaria din PVC cat si pe cea din aluminiu. Feroneria termopan oscilobatanta este compatibila cu toate modelele de ferestre termopan din PVC sau aluminiu, montajul acesteia realizandu-se facil astfel ca modificarea deschiderii termopanelor dumneavoastra va putea fi realizata foarte usor.

Alte servicii ce pot fi prestate de firma noastra sunt:
  • reparatii tamplarie aluminiu si pvc
  • inlocuire garnitura (daca nu mai etanseaza corespunzator)
  • inlocuire geamuri termopane sparte
  • modificare deschideri ferestre (duble deschideri)
  • revizia de un an sau doi care este necesara pentru a nu ajunge la defectiuni grave, etc.
  • reparatii plase de tantari

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul pret plase insecte termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!

Stiai ca peste 70% dintre cazurile de slabire a proprietatilor de etansare a termopanelor sunt datorate garniturilor? O garnitura termopan de calitate superioara tip Ultra 9000 iti poate reda confortul caminului tau!
Afla mai multe despre ULTRA 9000

Pareri clienti

Selectie aleatorie de pareri lasate de clientii UltraPVC Romania ce au beneficiat de prestatii.
rating"Buni profesionisti, au lucrat foarte ingrijit si rapid si au lasat curat in urma. Comunicarea a fost foarte buna. Sunt foarte multumit de rezultate (montaj plase anti-insecte si reglaj/ungere feronerie)."

rating"Au lucrat foarte rapid și curat, problema a fost rezolvată de la prima intervenție, prețul este transparent și conform calității lucrării."

rating"Puncte forte: Profesionalism, Rapiditatea, Comunicarea constanta, Eficienta si Respect. Domnul care a venit era foarte priceput, eficient si rapid in efectuarea reparatiei. Nu am niciun aspect negativ de mentionat. Probabil voi apela si cu alta ocazie la serviciile dumneavoastra. Multumesc!"

"De crezi ca un profesionist e scump atunci gandeste-te cat te va costa la final nepriceperea unui amator!"
google reparatii termopane

Reparatii Termopane - Articole recente

Cum se reglează corect o balama termopan

    În primul rând nu toate balamalele termopan au sisteme de reglaj. Majoritatea balamalelor turcești sunt balamale fixe ce nu pot fi reglate sub nici-o formă. Pentru restul balamalelor de origine germană sau austriacă, se pot efectua regl...

Reglajul termopanului este suficient pentru a îndepărta problemele legate de etanșare?

    Orice fereastră termopan are mecanisme și sisteme ce pot fi reglate cu ajutorul unor chei de reglare speciale sau chei hexagonale. Scopul acestor puncte de reglaj este ca după montajul ferestrei să se poate ajusta poziției față de toc p...

Ferestre sau usi termopan defecte - ce e de facut

    În cadrul acestui articol vom trata subiectul necesității reglajelor și reparațiilor întreprinse la feroneriile termopan atât pentru ferestre cat și pentru uși produse cu profile din pvc.     Se întâmplă ca nu de puține o...

Reparatii si reglaje termopane prin care bate vantul

     În majoritatea cazurilor odată ce vârsta termopanelor crește apar probleme la închiderea și etanșarea ferestrelor termopan.     Se întâmplă cam multe cazuri problemele de etanșeizare să fie sub forma în care curenți...

Cum scapam de problema condensului la ferestre?

     In perioada sezonului rece, una din principalele probleme legate de umiditate este formarea condensului, care ne afecteaza locuintele si ne provoaca disconfort. In majoritatea cazurilor, condensul apare la baza ferestrelor si...