Plase tantari balamale rulou | reparatii-termopane.net

Reparatii Termopane Bucuresti

plase insecte, accesorii, modificari termopane si multe altele

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul pret plase insecte termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!

Plase împotriva insectelor

Plase insectePlasele contra insectelor vă protejează într-un mod simplu şi eficient împotriva insectelor fără a fi necesară folosirea insecticidelor. Datorită rezistenţei lor, aceste plase au şi un rol suplimentar - protejează animalele de companie întrucât nu permit accesul acestora pe fereastră înspre exterior.
Plase tip ramă cu balamale
Plasele tip ramă cu balamale pentru ferestre şi uşi sunt fixate pe un cadru din Aluminiu prevăzut cu balamale, permiţând astfel oscilarea batantă a geamului înspre exterior.
Fixarea se face cu un sistem de închidere fiabil, acţionat din interior cu un mâner cu design plăcut.

Apasa aici pentru a-ti calcula plasele de insecte pentru casa ta online!!! Calculator plase de insecte
Sunt cele mai practice soluţii datorită avantajelor majore pe care le au:

    se pot aplica pe ferestre de orice dimensiuni;
    plasele sunt din fibră de sticlă;
    au o transparenţă ridicată şi sunt rezistente la acţiunea factorilor climaterici;
    profilele componente sunt din Aluminiu vopsit electrostatic, în culorile standard alb sau maron;
    se curăţă foarte uşor şi rapid.


Plase tip rulou

Orice fereastră poate fi echipată cu o astfel de plasă contra insectelor. Aceste sisteme pot fi montate chiar şi la geamurile mai greu accesibile deoarece acţionarea lor se face prin intermediul unui şnur.

Plasele tip rulou sunt construite cu casetă şi ghidaje din Aluminiu. Plasa este din fibră de carbon translucentă, neinflamabilă, rezistentă la intemperii şi la acţiunea razelor solare. Acestea se pot ridica şi coborî uşor, prin tragerea şnurului de acţionare, sistemul fiind dotat totodată cu un mecanism împotriva ridicării accidentale.

Pe timpul iernii sau oricând nu mai este necesară, plasa poate fi ridicată în casetă, nefiind astfel necesară demontarea sa de pe exteriorul ferestrei. Ghidajele şi caseta sunt astfel concepute încât nu alterează în niciun fel estetica tâmplăriei.

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul pret plase insecte termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!

Stiai ca peste 70% dintre cazurile de slabire a proprietatilor de etansare a termopanelor sunt datorate garniturilor? O garnitura termopan de calitate superioara tip Ultra 9000 iti poate reda confortul caminului tau!
Afla mai multe despre ULTRA 9000

Pareri clienti

Selectie aleatorie de pareri lasate de clientii UltraPVC Romania ce au beneficiat de prestatii.
rating"Nu am nimic de obiectat. Echipa de montaj a firmei dvs este la a 2-a lucrare efectuata pt mine in anul 2017 si eu sunt multumit. Sunteti primul prestator de servicii care e interesat de feedback pentru MRC (managementul relatiilor cu clientii)"

rating"Nu au existat minusuri.S-au respectat orele si termenele,iar calitatea lucrarii a fost ireprosabila. "

rating"Felicitari echipei de pe teren. Am fost multumit pe deplin. Recomand! Insa nu pot sa nu remarc negativ faptul ca pe site apare o oferta de plase antiinsecte cu cadru special pentru pisici dar care in realitate nu face obiectul de activitate al firmei (!?). Asadar, nu luati de bun chiar tot ce apare pe site si nu va faceti sperante ca veti rezolva ceva legat de iesirea pisicii pe terasa... Comunicarea cu operatoarea de pe chat a fost chiar nepoliticoasa..."

"De crezi ca un profesionist e scump atunci gandeste-te cat te va costa la final nepriceperea unui amator!"
google reparatii termopane

Reparatii Termopane - Articole recente

Procedura de lucru

   In primul rand dorim sa va multumim pentru interesul acordat serviciilor UltraPVC Romania. In cadrul acestei pagini va vom prezenta succint procedura accelerata de lucru a companiei noastre, metoda de formare a pretului pentru diferite s...

Cum se reglează corect o balama termopan

    În primul rând nu toate balamalele termopan au sisteme de reglaj. Majoritatea balamalelor turcești sunt balamale fixe ce nu pot fi reglate sub nici-o formă. Pentru restul balamalelor de origine germană sau austriacă, se pot efectua regl...

Reglajul termopanului este suficient pentru a îndepărta problemele legate de etanșare?

    Orice fereastră termopan are mecanisme și sisteme ce pot fi reglate cu ajutorul unor chei de reglare speciale sau chei hexagonale. Scopul acestor puncte de reglaj este ca după montajul ferestrei să se poate ajusta poziției față de toc p...

Ferestre sau usi termopan defecte - ce e de facut

    În cadrul acestui articol vom trata subiectul necesității reglajelor și reparațiilor întreprinse la feroneriile termopan atât pentru ferestre cat și pentru uși produse cu profile din pvc.     Se întâmplă ca nu de puține o...

Reparatii si reglaje termopane prin care bate vantul

     În majoritatea cazurilor odată ce vârsta termopanelor crește apar probleme la închiderea și etanșarea ferestrelor termopan.     Se întâmplă cam multe cazuri problemele de etanșeizare să fie sub forma în care curenți...