Plase Insecte | reparatii-termopane.net

Reparatii Termopane Bucuresti

plase insecte, accesorii, modificari termopane si multe altele

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul pret plase insecte termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!

Plase insecte


plase insecte ieftinePlasele de insecte sunt un accesoriu de avut in cadrul unui sistem de tamplarie termopan. Estetica deosebita, finisajele realizate din cadrul de aluminiu vopsit in camp electrostatic la culoarea tamplariei cat si accesoriile din PVC sunt caracteristicile de varf pentru plase de insecte.

Tot de ce ai nevoie pentru un somn linistit intr-o seara calduroasa de vara este de plase de insecte la ferestele termopan!

Plase insecte pe balamale


Plasele de insecte pe balamale sunt unele dintre cele mai uzuale configuratii de plase de insecte. Sunt foarte practice premitand circulatia aerului din incinta in exterior si invers dar totusi nu permit patrunderea insectelor de orice fel. Ele se compun dintr-un cadru de aluminiu pe care este montata plasa din fibra de sticla, balamalele si sistemul de inchidere.


Plasa de insecte pe balamale se monteaza prin prinderea balamalelor si a clipsului de inchidere pe tocul termopanului.

Plasele de insecte pe balamale nu obtureaza sau incomodeaza inchiderea ferestrei termopan si nici nu ia din lumina aferenta deschiderii pe care e montata.

In caz de defectiune fiecare piesa in poarte poate fi inlocuita separat la costuri modice.

Pe timpul iernii ele se pot scote si depozita ferite de inghet si viscol lucru care le creste durata de viata si folosinta.

Plasele de insecte pe balamale se pot spala foarte usor in cada cu un jet de apa puternic si se pot folosii detergenti casnici pentru curatarea lor.

Nu este recomandata folosirea, stropirea sau stergerea cu solventi (diluant,benzen...)cadrul de aluminiu sau plasa din fibra de sticla.


Plase insecte tip rulou

plase insecte rulou ieftine

Plasele de insecte tip rulou sunt o categorie de plase cu un cost de productie sesizabil mai mare fata de plasele de insecte pe balamale.

Plasele de insecte rulou sunt folosite in mod general doar in locurile unde nu se pot monta plase de insecte pe balamale cum ar fi la ferestre care au montate grilaje de securitate, la ferestrele care au montate rulouri de protectie solasa, la ferestrele cu jardiniere, lucruri care ar impiedica deschiderea unei plase de insecte pe balamale.

Desi plasele de insecte tip rulou par mai practice decat plasele de insecte pe balamale ele au mai multe minusuri din punctul de vedere al exploatarii pe termen indelungat:

  • nu se pot spala sub dus, pot fi doar sterse superficial
  • nu se pot apara de gerul iernii
  • in caz de defectiune nu pot fi reparate componentele care compun plasa si sistemul mecanic lucru care duce la inlocuirea in totalitate a sistemului de plasa insecte tip rulou


Plase insecte fixe


plase insecte fixePlasele de insecte fixe se folosesc atunci cand nu e nevoie de deschiderea lor pe toata perioada de exploatare. Cele mai comune locuri unde se monteaza plase de insecte fixe sunt la aerisirile beciurilor sau la ferestre ce dau in alte spatii inchise sau semi-inchise.

Plase insecte termopan


In mod general toate din plasele de insecte prezentate mai sus sunt concepute pentru a fi montate pe termopan dar, plasele insecte pentru termopan cu unele mici modificari pot fi montate si pe ferestre din lemn sau metal.Plase insecte ieftineDaca nu ati incercat pana acum sistemul nostru de calcul pentru a vedea ca intradevar oferim plase de insecte ieftine defapt plasele de insecte cele mai ieftine o puteti face accesand calculatorul din pagina de aici.

Plase insecte Bucuresti

Producem si montam plase de insecte in Bucuresti precum si in toate localitatile limitrofe. Daca aveti nevoie de plase de insecte in Bucuresti atunci ati ajuns in locul potrivit!

Plase insecte Pret

Pentru a sti inca de la inceput pretul pentru plasele de insecte va punem la dispozitie un calculator de pret pentru plase de insecte pe care il puteti accesa de aici.

Calculator pret plase de insecte pe balamale

Deschide fereastra si masoara golul ce ramane, aproximativ. Introdu in campurile de mai jos dimensiunile plasei de insecte pentru a afla pretul. In pretul oferit sunt incluse toate serviciile inclusiv masuratorile, transportul si montajul!

Pentru un pret corect va rugam sa introduceti dimensiunile numai in milimetri.

Cote medii in Bucuresti: 650mm X 1100mm

Inaltime: Latime:
Cadru aluminiu de culoare alba sau maro
Cadru aluminiu GRI ANTRACIT RAL 7015 Afla mai multe de aici
Cadru aluminiu imitatie lemn

Cadru aluminiu suplimentar pentru refacere gol
Intarire mediana cu zavoras de incuirere
Pretul va fi afisat sub aceasta linie.Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul pret plase insecte termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!

Stiai ca peste 70% dintre cazurile de slabire a proprietatilor de etansare a termopanelor sunt datorate garniturilor? O garnitura termopan de calitate superioara tip Ultra 9000 iti poate reda confortul caminului tau!
Afla mai multe despre ULTRA 9000

Pareri clienti

Selectie aleatorie de pareri lasate de clientii UltraPVC Romania ce au beneficiat de prestatii.
rating"Promt si calitativ !!!"

rating"Profesionisti, comunicare excelenta, executie rapida."

rating"Foarte multumita! Prestatie executata impecabil si in termen. Multumesc! "

"De crezi ca un profesionist e scump atunci gandeste-te cat te va costa la final nepriceperea unui amator!"
google reparatii termopane

Reparatii Termopane - Articole recente

Procedura de lucru

   In primul rand dorim sa va multumim pentru interesul acordat serviciilor UltraPVC Romania. In cadrul acestei pagini va vom prezenta succint procedura accelerata de lucru a companiei noastre, metoda de formare a pretului pentru diferite s...

Cum se reglează corect o balama termopan

    În primul rând nu toate balamalele termopan au sisteme de reglaj. Majoritatea balamalelor turcești sunt balamale fixe ce nu pot fi reglate sub nici-o formă. Pentru restul balamalelor de origine germană sau austriacă, se pot efectua regl...

Reglajul termopanului este suficient pentru a îndepărta problemele legate de etanșare?

    Orice fereastră termopan are mecanisme și sisteme ce pot fi reglate cu ajutorul unor chei de reglare speciale sau chei hexagonale. Scopul acestor puncte de reglaj este ca după montajul ferestrei să se poate ajusta poziției față de toc p...

Ferestre sau usi termopan defecte - ce e de facut

    În cadrul acestui articol vom trata subiectul necesității reglajelor și reparațiilor întreprinse la feroneriile termopan atât pentru ferestre cat și pentru uși produse cu profile din pvc.     Se întâmplă ca nu de puține o...

Reparatii si reglaje termopane prin care bate vantul

     În majoritatea cazurilor odată ce vârsta termopanelor crește apar probleme la închiderea și etanșarea ferestrelor termopan.     Se întâmplă cam multe cazuri problemele de etanșeizare să fie sub forma în care curenți...