Calculator pret plase insecte balamale

Pentru a te ajuta estimativ, iti putem spune ca dimensiunile medii in Bucuresti pentru plasele de insecte pe balamale impreuna cu preturile aferente acestora sunt:

  • FERESTRE: 70cm X 115cm (0.80mp) pret mediu: 97.2lei - toate serviciile incluse
  • USI: 78cm X 185cm (1.44mp) pret mediu: 172.8lei - toate serviciile incluse
*Servicii incluse: masuratori, transport montaj, serviciu de confectionare pe loc! Esantionul pe care au fost efectuate calculele: 15.000 plase.

Daca doresti sa-ti afli pretul exact al plaselor de insecte pe care le doresti, foloseste calculatorul de pret de mai jos. Deschide fereastra si masoara golul ce ramane, aproximativ. Introdu dimensiunile masurate ale plasei de insecte pe care o doresti pentru a afla pretul. In pretul oferit sunt incluse toate serviciile inclusiv masuratorile (pe care le vom lua noi exact), transportul si montajul!

Inaltime: mm Latime: mm

Alb
STANDARD
Maro Inchis
STANDARD
Maro deschis
STANDARD
Gri Antracit
PREMIUM
Stejar auriu
PREMIUM
Mahon
PREMIUM
Wenghe
PREMIUM
Vopsire RAL Preferentiala
Cadru aluminiu suplimentar pentru refacere gol (informatii despre aceasta particularitate gasiti in textul de mai jos)
Intarire mediana cu zavoras de incuirere (COST SERVICIU-50LEI)(informatii despre aceasta particularitate gasiti in textul de mai jos)


Aici va fi afisat pretul plaselor pe care le vei calcula. Poti calcula cate plase doresti, poti elimina individual din lista, poti face combinatii de culoare si model iar programul iti va calcula automat totalul valorilor introduse. Tine minte! Dimensiunile calculate de tine sunt doar pentru ofertare, dimensiunile exacte vor fi masurate la domiciliu doar de catre reprezentantii UltraPVC Romania. Mai jos ai exemplificat prin imagini cum se masoara o plasa de insecte pe balamale.

Garantia plase insecte ultrapvc

masuratori plase insecteCum se masoara plasele de insecte pe balamale

    Exact asa cum este reprezentat in imaginea din stânga, măsurătorile pentru o plasa de insecte pe balamale se efectuează conform schiței.

    Este foarte simplu, in acest fel ajutandu-va sa puteti obtine o cotatie de pret in cateva minute.

    Plasele de insecte pe balamale marca UltraPVC sunt confectionate dintr-un cadru din Aluminiu vopsit sau imprimat in culoarea/textura lemnoasa aleasa de dumneavoastra. Accesoriile (balamale, coltare, manere si clipsuri), sunt fabricate din PVC de inalta calitate. Plasa este compusa din fibra de sticla cu polimeri elastomeri ce ii confera rezistenta in timp si flexibilitate. Dimensiunile ochiurilor plasei sunt standard de 0.8X0.8mm. Acestea sunt special alese pentru a facilita circulatia aerului si in acelasi timp, destul de mici pentru a nu lasa insectele sa patrunda.

Plase de insecte cu pret per bucata

     GARANTAM ca avem cel mai bun raport calitate / pret pentru plasele produse de firma noastra. Acestea sunt fabricate din materiale de calitate, profilul de aluminiu  al cadrului fiind produs de ALUMIL iar accesoriile de REHAU. Plasele de insecte marca UltraPVC SRL sunt un cumul de materiale de varf construite spre perfectiune de catre tehnicienii nostrii, special pentru tine.

Informatii sistem calcul plase insecte

Sistemul de calcul pret plase insecte pe balamale are urmatoarele optiuni detalitate succint in lista de mai jos:

  • selectia culorii cadrului se face in functie de culoarea termopanului dumneavoastra
  • selectia „Cadru aluminiu suplimentar pentru refacere gol” o  efectuati doar daca blocul dvs a fost reabilitat termic si spatiul vizibil al tocului exterior termopan este mai mic de 25mm (in cazurile in care tocul a fost incarcat excesiv cu izolatie cadrul suplimentar se foloseste pentru redobandirea spatiului necesar montajului plasei)
  • selectia „Intarire mediana cu zavoras de incuiere” o efectuati doar daca doriti ca plasa dvs sa fie echipata cu o ranforsare mediana orizontala si cu zavoras de incuiere pentru a preveni deschiderea accidentala a acesteia la vanturi puternice sau de catre pisicute. Va recomandam ca acesta selectie sa fie facuta impreuna cu Cadrul suplimentar de refacere gol pentru ca orificiul de inchidere a zavorasului sa nu fie direct in termopanul din PVC

Procedura de masuratori / executie / montaj plase insecte*

     Firma noastra dispune de ateliere mobile, (Autoutilitare Renault Kangoo Maxi) echipate complet cu accesorii si materie prima pentru feronerii termopan si plase de insecte. Din aceste motive, comanda dvs de plase insecte va fi onorata in timpi minimi dupa cum urmeaza:

  1.  Echipa de tehnicieni se deplaseaza a domiciliul dumneavoastra si preiau masuratorile corecte
  2.  Coboara la autoutilitara si confectioneaza plasele de insecte dupa dimensiunile masurate ( aprox. 15min / plasa)
  3.  Urca cu plasele confectionate si le monteaza la pozitia dorita

    Exemplu, pentru 3 plase de insecte, timpul scurs de la masurare si pana la montarea lor, este de aprox. 45min. In 45 de minute aveti plase de insecte pentru un apartament, numai cu reparatii-termopane.net!

(*) ATENTIE! Productia rapida de plase anti-insecte este disponibila in lunile iunie,iulie,august, de luni pana vineri pentru programarile in intervalele 10:00 si 18:00.

Plase insecte ieftine

     Asa cum am demonstrat in paragraful de mai sus, preturile practicate de noi sunt transparente. Mai mult decat atat stiti inainte de a comanda cat va costa plasale de insecte. Nu exista alte costuri ascunse de forma, transport, manipulare, montaj. Calitatea superioara a materialelor folosite fac ca plasele de insecte marca UltraPVC, sa aiba un raport pret-calitate superior. Ne mandrim ca plasele noastre sun tmult mai avantajoase fata de oricare alte modele de plase anti-insecte produse in Romania. Deasemenea, compania UltraPVC produce plase rulou, practice pentru ferestrele echipate cu jardiniere sau ghivece de flori.

Afla cat costa o plasa de insecte pe balamale

Foloseste calculatorul de mai sus si afla in cateva secunde pretul plaselor de insecte! Profilele sunt de provenienta Grecia, plasa numai din fibra de sticla iar accesoriile din PVC de cea mai inalta calitate.
De ce UltraPVC?

Suntem lider de piata in Bucuresti pentru serviciile complementare legate de termopane de peste 10 ani.

Avem cel mai modern sistem de inregistrari, programari si evidenta informatica si fiscala.

Orice programare se respecta iar ofertarea corecta, factura si certificatul de garantie sunt obligatorii.

Ce iti ofera UltraPVC?

Servicii la inalte standarde oferite de tehnicieni experimentati.

Controlul bugetului oferit de flexibilitatea ofertarii. Pentru fiecare lucrare se intocmeste o oferta comerciala personalizata. Contine detalierea serviciilor si a preturilor acestora inca din momentul constatarii, in format PDF. Mai mult, o primesti instant pe telefon si e-mail. Tu decizi apoi ce sa se lucreze!

Controlul timpului! Timpul tau e foarte important. Asa ca, atunci cand ai ales sa ajungem la adresa, atunci vom fi acolo! Dispunem de cel mai modern sistem de programari online cu o precizie de 100%.


Programeaza-te online!
certificare reparatii termopane

Beneficiaza de 5% discount!

Pana la 15.10.2020 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -5% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa! Grabeste-te, promotia este activa pana la 15.10.2020. Cod discount: QTX2020

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo