Calculator pret plase insecte balamale

Pentru a te ajuta estimativ, iti putem spune ca dimensiunile medii in Bucuresti pentru plasele de insecte pe balamale impreuna cu preturile aferente acestora sunt:

  • FERESTRE: 70cm X 115cm (0.80mp) pret mediu: 142lei - toate serviciile incluse - (cadre standard)
  • USI: 78cm X 185cm (1.4mp) pret mediu: 266lei - toate serviciile incluse - (cadre standard)

Daca doresti sa-ti afli pretul exact al plaselor de insecte pe care le doresti, foloseste calculatorul de pret de mai jos. Deschide fereastra si masoara golul ce ramane, aproximativ. Introdu dimensiunile masurate ale plasei de insecte pe care o doresti pentru a afla pretul. In pretul oferit sunt incluse toate serviciile inclusiv masuratorile (pe care le vom lua noi exact), transportul si montajul!

Inaltime: mm Latime: mm

Alb
STANDARD
Maro Inchis
STANDARD
Maro deschis
STANDARD
Gri Antracit
PREMIUM
Stejar auriu
PREMIUM
Mahon
PREMIUM
Wenghe
PREMIUM
Vopsire RAL Preferentiala
Cadru aluminiu suplimentar pentru refacere gol (informatii despre aceasta particularitate gasiti in textul de mai jos)
Intarire mediana cu zavoras de incuirere (COST SERVICIU-50LEI)(informatii despre aceasta particularitate gasiti in textul de mai jos)


Aici va fi afisat pretul plaselor pe care le vei calcula. Poti calcula cate plase doresti, poti elimina individual din lista, poti face combinatii de culoare si model iar programul iti va calcula automat totalul valorilor introduse. Tine minte! Dimensiunile calculate de tine sunt doar pentru ofertare, dimensiunile exacte vor fi masurate la domiciliu doar de catre reprezentantii UltraPVC Romania. Mai jos ai exemplificat prin imagini cum se masoara o plasa de insecte pe balamale.

Garantia plase insecte ultrapvc

masuratori plase insecteCum se masoara plase insecte pe balamale

Exact asa cum este reprezentat in imagine, măsurătorile pentru oricare tip de plase insecte pe balamale se efectuează din garnitura in garnitura exterioara.

Este foarte simplu sa masurati, in acest fel  puteti obtine o cotatie de pret exacta in cateva minute. Va recomandam sa  masurati cu o ruleta si sa nu incercati sa estimati vizual dimensiunile deoarece sunt mari sanse ca pretul oferit de sistemul de calcul sa nu reflecte realitatea. De exemplu, ferestre standard nu exista iar dimensiunile cele mai solicitate ” 50cm X 1m” sunt extrem de rare. De aceea, masurarea ramane cea mai eficienta metoda de stabilire a pretului.

Avantajul de pret plase insecte pe balamale

     GARANTAM ca avem cel mai bun raport calitate / pret pentru toate modelele de plase insecte produse de firma noastra. Acestea sunt fabricate din materiale de calitate, profilul de aluminiu  al cadrului fiind produs de ALUMIL iar accesoriile de REHAU. Plasele de tantari / insecte marca UltraPVC SRL sunt un cumul de materiale de varf construite spre perfectiune de catre tehnicienii nostrii, special pentru tine.

Informatii sistem calcul plase insecte

Sistemul de calcul pret plase insecte pe balamale are urmatoarele optiuni detalitate succint in lista de mai jos:

  • selectia culorii cadrului se face in functie de culoarea termopanului dumneavoastra
  • selectia „Cadru aluminiu suplimentar pentru refacere gol” o  efectuati doar daca blocul dvs a fost reabilitat termic si spatiul vizibil al tocului exterior termopan este mai mic de 25mm (in cazurile in care tocul a fost incarcat excesiv cu izolatie cadrul suplimentar se foloseste pentru redobandirea spatiului necesar montajului plasei)
  • selectia „Intarire mediana cu zavoras de incuiere” o efectuati doar daca doriti ca plasa dvs sa fie echipata cu o ranforsare mediana orizontala si cu zavoras de incuiere pentru a preveni deschiderea accidentala a acesteia la vanturi puternice sau de catre pisicute. Va recomandam ca acesta selectie sa fie facuta impreuna cu Cadrul suplimentar de refacere gol pentru ca orificiul de inchidere a zavorasului sa nu fie direct in termopanul din PVC

Plase insecte ieftine

     Asa cum am demonstrat in paragraful de mai sus, preturile practicate de noi sunt transparente. Mai mult decat atat, stiti inainte de a comanda cat va costa plasele de insecte. Nu exista alte costuri ascunse de forma, transport, manipulare, montaj sau alte „surprize”. Calitatea superioara a materialelor folosite fac ca productia de plase insecte marca UltraPVC, sa aiba un raport pret-calitate superior. Ne mandrim ca plasele noastre sunt mult mai avantajoase fata de oricare alte modele de plase anti-insecte produse in Romania. Deasemenea, compania UltraPVC produce plase rulou, practice pentru ferestrele echipate cu jardiniere sau ghivece de flori.

Afla cat costa o plasa de insecte pe balamale

Foloseste calculatorul de mai sus si afla in cateva secunde pretul plaselor de insecte! Profilele sunt de provenienta Grecia, plasa numai din fibra de sticla iar accesoriile din PVC de cea mai inalta calitate.reparatii termopane iarnaultrapvc reparatii termopane

inscrie-te in sistemul de mesagerie UltraPVC

Te vom anunta de indata cand vom avea oferte sau produse promotionale disponibile. Ne angajam a nu te bombarda cu e-mailuri inutile, de regula trimitem maxim 1-2 mesaje lunar.

[forminator_form id="1833"]

logo