Calculator plase insecte | reparatii-termopane.net

Reparatii Termopane Bucuresti

plase insecte, accesorii, modificari termopane si multe altele

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul pret plase insecte termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!


Calculator pret plase de insecte pe balamale

Pentru a te ajuta estimativ, iti putem spune ca dimensiunile medii in Bucuresti pentru plasele de insecte pe balamale impreuna cu preturile aferente acestora sunt:

  • FERESTRE: 70cm X 115cm (0.80mp) pret mediu: 97.2lei - toate serviciile incluse
  • USI: 78cm X 185cm (1.44mp) pret mediu: 172.8lei - toate serviciile incluse
*Servicii incluse: masuratori, transport montaj, serviciu de confectionare pe loc! Esantionul pe care au fost efectuate calculele: 15.000 plase.

Daca doresti sa-ti afli pretul exact al plaselor de insecte pe care le doresti, foloseste calculatorul de pret de mai jos. Deschide fereastra si masoara golul ce ramane, aproximativ. Introdu dimensiunile masurate ale plasei de insecte pe care o doresti pentru a afla pretul. In pretul oferit sunt incluse toate serviciile inclusiv masuratorile (pe care le vom lua noi exact), transportul si montajul!

Inaltime: mm Latime: mm

Selecteaza culoarea cadrului

Alb
STANDARD
Maro Inchis
STANDARD
Maro deschis
STANDARD
Gri Antracit
PREMIUM
Stejar auriu
PREMIUM
Mahon
PREMIUM
Wenghe
PREMIUM
Vopsire RAL PreferentialaParticularitati speciale

Cadru aluminiu suplimentar pentru refacere gol (informatii despre aceasta particularitate gasiti in textul de mai jos)
Intarire mediana cu zavoras de incuirere (COST SERVICIU-50LEI)(informatii despre aceasta particularitate gasiti in textul de mai jos)


Aici va fi afisat pretul plaselor pe care le vei calcula. Poti calcula cate plase doresti, poti elimina individual din lista, poti face combinatii de culoare si model iar programul iti va calcula automat totalul valorilor introduse. Tine minte! Dimensiunile calculate de tine sunt doar pentru ofertare, dimensiunile exacte vor fi masurate la domiciliu doar de catre reprezentantii UltraPVC Romania. Mai jos ai exemplificat prin imagini cum se masoara o plasa de insecte pe balamale.

Garantia plase insecte ultrapvc


masuratori plase insecteCum se masoara plasele de insecte pe balamale

    Exact asa cum este reprezentat in imaginea din stânga, măsurătorile pentru o plasa de insecte pe balamale se efectuează conform schiței.

    Este foarte simplu, in acest fel ajutandu-va sa puteti obtine o cotatie de pret in cateva minute.

    Plasele de insecte pe balamale marca UltraPVC sunt confectionate dintr-un cadru din Aluminiu vopsit sau imprimat in culoarea/textura lemnoasa aleasa de dvs, accesoriile (balamale, coltare, manere si clipsuri suunt fabricate din PVC de inalta calitate iar plasa este compusa din fibra de sticla cu polimeri elastomeri ce ii confera rezistenta in timp si flexibilitate. Dimensiunile ochiurilor plasei sunt standard de 0.8X0.8mm special alese pentru a facilita circulatia aerului si in acelasi timp destul de mici pentru a nu lasa insectele sa patrunda.

Plase de insecte cu pret per bucata

     GARANTAM ca avem cel mai bun raport calitate / pret pentru plasele produse de firma noastra. Acestea sunt fabricate din materiale de calitate, profilul de aluminiu  al cadrului fiind produs de ALUMIL inar accesoriile de REHAU, astfel ca plasele de insecte marca REPARATII-TERMOPANE.NET sunt un cumul de materiale de varf construite spre perfectiune de catre tehnicienii nostrii, special pentru tine.
Informatii sistem calcul plase insecte


Sistemul de calcul pret plase insecte pe balamale are urmatoarele optiuni detalitate succint in lista de mai jos:

  • selectia culorii cadrului se face in functie de culoarea termopanului dumneavoastra
  • selectia "Cadru aluminiu suplimentar pentru refacere gol" o  efectuati doar daca blocul dvs a fost reabilitat termic si spatiul vizibil al tocului exterior termopan este mai mic de 25mm (in cazurile in care tocul a fost incarcat excesiv cu izolatie cadrul suplimentar se foloseste pentru redobandirea spatiului necesar montajului plasei)
  • selectia "Intarire mediana cu zavoras de incuiere" o efectuati doar daca doriti ca plasa dvs sa fie echipata cu o ranforsare mediana orizontala si cu zavoras de incuiere pentru a preveni deschiderea accidentala a acesteia la vanturi puternice sau de catre pisicute. Va recomandam ca acesta selectie sa fie facuta impreuna cu Cadrul suplimentar de refacere gol pentru ca orificiul de inchidere a zavorasului sa nu fie direct in termopanul din PVC


Procedura de masuratori / executie / montaj plase insecte

     Avand in vedere ca firma noastra dispune de ateliere mobile, (Autoutilitare Renault Kangoo Maxi) echipate complet cu accesorii si materie prima pentru feronerii termopan si plase de insecte, comanda dvs de plase insecte va fi onorata in timpi minimi dupa cum urmeaza:

  1.  Echipa de tehnicieni se deplaseaza a domiciliul dumneavoastra si preiau masuratorile corecte
  2.  Coboara la autoutilitara si confectioneaza plasele de insecte dupa dimensiunile masurate ( aprox. 15min / plasa)
  3.  Urca cu plasele confectionate si le monteaza la pozitia dorita

    Exemplu, pentru 3 plase de insecte, timpul scurs de la masurare si pana la montarea lor, este de aprox. 45min. In 45 de minute aveti plase de insecte pentru un apartament, numai cu reparatii-termopane.net!


Plase insecte ieftine

     Asa cum am demonstrat in paragraful de mai sus, preturile practicate de noi sunt transparente si mai mult decat atat stiti inainte de a comanda cat va costa plasale de insecte. Nu exista alte costuri ascunse de forma, transport, manipulare, montaj. Mai mult de atat, calitatea superioara a materialelor folosite fac ca plasele de insecte marca UltraPVC sa aiba un raport pret-calitate superior fata de oricare alte modele de plase anti-insecte produse in Romania.

Afla cat costa o plasa de insecte pe balamale

Foloseste calculatorul de mai sus si afla in cateva secunde pretul plaselor de insecte! Profilele sunt de provenienta Grecia, plasa numai din fibra de sticla iar accesoriile din PVC de cea mai inalta calitate.

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul pret plase insecte termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!

Stiai ca peste 70% dintre cazurile de slabire a proprietatilor de etansare a termopanelor sunt datorate garniturilor? O garnitura termopan de calitate superioara tip Ultra 9000 iti poate reda confortul caminului tau!
Afla mai multe despre ULTRA 9000

Pareri clienti

Selectie aleatorie de pareri lasate de clientii UltraPVC Romania ce au beneficiat de prestatii.
rating"Foarte buni baietii, profesionisti. Au rezolvat problemele"

rating"Profesionalism, rapiditate. "

rating"Au lucrat profesionist si lucrarea e de foarte buna calitate. Voi apela pe viitor cu certitudine!"

"De crezi ca un profesionist e scump atunci gandeste-te cat te va costa la final nepriceperea unui amator!"
google reparatii termopane

Reparatii Termopane - Articole recente

Procedura de lucru

   In primul rand dorim sa va multumim pentru interesul acordat serviciilor UltraPVC Romania. In cadrul acestei pagini va vom prezenta succint procedura accelerata de lucru a companiei noastre, metoda de formare a pretului pentru diferite s...

Cum se reglează corect o balama termopan

    În primul rând nu toate balamalele termopan au sisteme de reglaj. Majoritatea balamalelor turcești sunt balamale fixe ce nu pot fi reglate sub nici-o formă. Pentru restul balamalelor de origine germană sau austriacă, se pot efectua regl...

Reglajul termopanului este suficient pentru a îndepărta problemele legate de etanșare?

    Orice fereastră termopan are mecanisme și sisteme ce pot fi reglate cu ajutorul unor chei de reglare speciale sau chei hexagonale. Scopul acestor puncte de reglaj este ca după montajul ferestrei să se poate ajusta poziției față de toc p...

Ferestre sau usi termopan defecte - ce e de facut

    În cadrul acestui articol vom trata subiectul necesității reglajelor și reparațiilor întreprinse la feroneriile termopan atât pentru ferestre cat și pentru uși produse cu profile din pvc.     Se întâmplă ca nu de puține o...

Reparatii si reglaje termopane prin care bate vantul

     În majoritatea cazurilor odată ce vârsta termopanelor crește apar probleme la închiderea și etanșarea ferestrelor termopan.     Se întâmplă cam multe cazuri problemele de etanșeizare să fie sub forma în care curenți...