Promotie iarna 2020

Promotia ALL INCLUSIVE marca UltraPVC Romania!

La UltraPVC , iarna lui 2020 te va surprinde doar placut! Indiferent de gradul de deteliorare a garniturilor tale sau a feroneriei pe care o ai montata la ferestre, noi lansam o promotie de nerefuzat: cost unic de 85lei pentru o fereastra sau 105 lei pentru o usa care beneficia de o revizie completa pentru a fi pregatita de iarna! Tineti bugetul sub control fara costuri ascunse si fara “surprize”!

1) Beneficiezi de reglajul profesional al feroneriei,  plus o gresare temeinica pentru o manevrare usoara si corecta.

2) Beneficiezi de inlocuirea garniturilor cu garnituri de etansare tip Ultra 9000, indiferent de metraj (nu exista o limita pentru cantitatea necesara).

O promotie unica pe piata, cu un discount REAL, conceputa din suflet, pentru clientii nostri, marca UltraPVC.

Termeni si conditii:

1) Se considera o fereastra, un ansamblu de tamplarie ce nu depaseste dimensiunile clasice de L=160cm si H=130cm si are un maxim de doua deschideri independente

2)Se considera o usa, un ansamblu de tamplarie ce nu depaseste dimensiunile clasice de L=100cm si H=220cm si are un maxim de o deschidere independenta

3) in cazul in care tamplaria depaseste dimensiunile maximale, se adauga tariful a inca un serviciu promotional pentru fiecare parte care face obiectul depasirii. De exemplu: pentru o fereastra mamuth sau un balcon (L=320cm) tariful va fi calculat ca pentru doua ferestre (170lei).

4) Promotia se adreseaza doar ferestrelor construite din cadru PVC, echipate cu feronerie completa, fara piese de inchidere lipsa si fara deformari structurale. Promotia nu este compatibila cu ferestrele din aluminiu.

5) Comanda minima este de minim 3 pachete promotionale.

6)Promotia este disponibila doar pentru persoanele fizice, in perioada 01.12.2019 – 30.12.2019.

Simplu, nu? Ne place sa fim transparenti si usor de inteles pentru a evita orice urma de indoiala!

Comanda chiar acum!

Apasa pe butonul “Programeaza vizita la domiciliu” pentru a iti rezerva un loc in ziua si intervalul orar dorit, in care doresti ca o echipa UltraPVC sa se deplaseze la domiciliul tau, pentru a-ti reconditiona ferestrele termopan. Doar asa te vei  bucura de o iarna frumoasa si calduroasa in confortul caminului tau!

"Pachetul promotional de la UltraPVC mi-a adus siguranta ca stiu ce voi plati inca de la inceput. M-am saturat de firme care iti spun un pret mic la telefon si atunci cand iti ajung in casa, iti evalueaza serviciul la alt pret, mai mare. Cu pachetele de servicii complete la 85lei am reusit sa imi refac ferestrele de la apartament (prin care fluiera vantul) simplu si rapid. Multumesc UltraPVC! Recomand.
Ionescu Mihai
client UltraPVClogo reparatii rehau
reparatii roto
REPARATII SCHUCO
REPARATII GU
REPARATII FERCO
REPARATII ALUMIL
REPARATII VEKA
REPARATII GEALAN
REPARATII TROCAL
SALAMANDER

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul de pret plase insecte pentru termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!


Calculeaza online pretul!

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo