Plase insecte plus manere noi la ferestre gratuit!

Atentie! Promotia este foarte limitata! Hai sa scapam de pandemie si sa stam cu fereastra deschisa, doar a venit primavara! Si asa, de aprilie, venim cu un cadou pentru toti clientii nostri, curenti sau viitori!!!
Promotie pentru plasele anti-insecte produse noi, pe balamale sau rulou, primiti GRATIS un maner de fereastra, in valoare de 40lei!
Astfel pentru fiecare plasa montata de noua cu noi veti avea parte de maner de fereastra sau usa balcon, complet gratuit!!! Iti montezi plasa si iti inlocuiesti gratuit si cea mai importanta piesa ce actioneaza intreg sistemul de inchidere al ferestrei tale! Economisesti 40lei pentru fiecare plasa pe care o comanzi la noi si in plus beneficiezi si de manere noi!
Tine minte! peste 80% din defectiunile grave ale unei ferestre PVC sunt cauzate de manerele uzate!
maner termopan
De doresti sa afli cat te costa plasele, poti simula pretul cu calculatoarele noastre de pret disponibile:
Tine minte! Economisesti 40lei, costul normal al unui maner nou, pentru fiecare plasa pe care o montezi cu noi!!! Plus ca, si montajul manerului ti-l oferim gratuit!

Este important ca in campul detalii lucrare din formularul de programari sa specifici „Doresc promotia curenta de plase cu maner bonus pentru X plase.(X reprezentand de cate plase ai nevoie)

promotie plase insecte
Programeaza o vizita pana la expirarea promotiei (12.04.2021 orele 00:00) pentru a beneficia de aceasta super-promotie care iti va aduce un real beneficiu si o economie importanata de bani!!

Regulamentul promotiei

  • promotia este valida doar pentru plasele anti-insecte produse noi
  • comanda minima pentru a beneficia de promotie este de minim 3 plase pe balamale sau 2 rulou
  • plasele trebuiesc montate doar pe tamplarie PVC  sau Aluminiu
  • manerele promotionale sunt compatibile cu toata gama de tamplarie termopan din PVC
  • promotia este valida doar pentru clientii ce inregistreaza o programare noua pana la data de 12.04.2021 orele 00:00
  • promotia este valida doar pentru clientii ce specifica in campul detalii lucrare din formularul de programari  „Doresc promotia curenta de plase cu maner bonus pentru X plase
  • promotia include livrarea gratuita a unui maner termopan PVC ce in afara promotiei are pretul de lista de 40lei.

 promotie plase insecteultrapvc reparatii termopane

Din ce in ce mai multe fraude pe internet!

Afla din articolul nostru cum te poti proteja de infractorii ce activeaza pe internet. Patru pasi simpli prin care iti poti da seama daca o pagina de internet este valida sau in spatele ei se ascunde o inselatorie!

Patru pasi pentru combaterea
fraudei pe internet

logo