Reglare usa termopan

reglare usa termopan Firma noastra ofera servicii de reglare usa termopan, atat pentru tamplarii din PVC cat si din Aluminiu. Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu Compania UltraPVC Romania ofera servicii complete de mentenanta sisteme oscilobatante. Pentru usile termopan din PVC dispunem de o gama completa de accesorii si feronerii. Listat mai jos aveti principalele obiecte de reglaj ce pot fi intreprinse de noi.

 

  • reglaj balamale 6 piese
  • reglaj balamale trafic intens
  • reglaj balamale pipa
  • reglaj amortizoare inchidere
  • reglaj sisteme anti-panica
  • reglare balamale oscilobatante

Cum se face un reglaj la o usa termopan

Pentru a se regla corect o usa din termopan PVC, este necesara a se cunoaste cauza dereglarii. Mai jos aveti exemplificate cele mai comune probleme impreuna cu rezolvarile lor:

  1. Usa freaca jos: pentru a remedia este nevoie de inaltare. Cheia de inaltare o gasiti pe balamaua de jos, in partea superioara. Saltati prin strangere cu o hexagonala de 4mm sau 5mm. Repetati pana cand usa nu va mai freca. Verificati, in cazul in care usa se si rabateaza daca nu cumva ati ridicat prea mult si freaca in foarfeca de rabatare. Reglati pana cand spatiile sunt egale atat jos cat si sus.
  2. Usa freaca la inchidere:  in cazul acesta, procedura de reglaj usa termopan se face examinand unde exact freaca. Pe latura manerului se constata daca atinge sus, median sau jos. In functie de cele constatate, se actioneaza cheia de reglaj de pe axul orizontal al balamalei adiacente zonei cu probleme. Daca freaca sus, se strange cheia din balamaua de sus. Jos, cea de jos. La mijloc, ambele balamale daca usa are doar doua sau cea mediana daca e echipata cu trei.
  3. Usa freaca doar in coltul de jos opus balamalei:   este clar ca forma dreptunghiulara a usii a fost compromisa. Un reglaj usa termopan in acesasta situatie nu se face prin balamale. Este necesara desfacerea baghetelor de sticla si recalarea acesteia. Recalarea se efectueaza adaugand distantieri de plastic cu ajutorul unei spatule speciale in colturile sticlei. Aveti grija modul in care adaugati distantierii pentru a nu sparge geamul. Adaugati pana cand spatiul de jos si sus opus balamalelor devine egal.

Intretinerea pentru o usa termopan

Va invitam sa lecturati si alte articole despre intretinerea feroneriilor si a profilelor termopan din PVC de mai jos:

Daca doresti ajutorul unui specialist in reglare usa termopan sau ferestre oricand te poti baza pe firma noastra. Ia legatura cu noi si te vom ajuta cu placere.
De ce UltraPVC?

Suntem lider de piata in Bucuresti pentru serviciile complementare legate de termopane de peste 10 ani.

Avem cel mai modern sistem de inregistrari, programari si evidenta informatica si fiscala.

Orice programare se respecta iar ofertarea corecta, factura si certificatul de garantie sunt obligatorii.

Ce iti ofera UltraPVC?

Servicii la inalte standarde oferite de tehnicieni experimentati.

Controlul bugetului oferit de flexibilitatea ofertarii. Pentru fiecare lucrare se intocmeste o oferta comerciala personalizata. Contine detalierea serviciilor si a preturilor acestora inca din momentul constatarii, in format PDF. Mai mult, o primesti instant pe telefon si e-mail. Tu decizi apoi ce sa se lucreze!

Controlul timpului! Timpul tau e foarte important. Asa ca, atunci cand ai ales sa ajungem la adresa, atunci vom fi acolo! Dispunem de cel mai modern sistem de programari online cu o precizie de 100%.


Programeaza-te online!
certificare reparatii termopane

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo