Reparatii usi termopan

reparatii usi termopan

Oferim servicii de reparatii usi termopan din PVC sau aluminiu. Cu o vasta experienta in domeniu, acumulata in peste 15 ani de activitate, firma UltraPVC va poate ajuta!

Exista posibilitatea ca usile termopan sa nu creeze probleme în perioada de garantie oferita de furnizor. In cazul unor probleme aparute discutati cu compania care v-au montat usile termopan în prima instanta în ceea ce priveste reparatiile.Daca nu sunt de gasit sau nu doresc sa va ajute, nu va ingrijorati noi  suntem aici pentru a va ajuta in repararea problemelor legate de usa termopan.

Usile termopan din pvc cat si usile termopan din aluminiu, sunt produse de mari dar si mici intrepinzatori – de aici si problemele

     Profilele din aluminiu cat si cele din pvc din care se confectioneaza usile termopan sunt destul de rezistente. In cazul in care o balama sau maner de la usa termopan a cedat sau s-a rupt, trebuie reparat sau inlocuit. Serviciile de reparatii usi termopan pot readuce eficienta usilor similara cu cea initiala!

     Se pot face inlocuiri si in cazul in care geamul de la usa termopan s-a spart sau garnitura si-a pierdut elasticitatea.

Reparatii usi termopan – eficienta!

     Pentru inchiderea corecta a usii termopan, orice inlocuire de: geam termopan, feronerie trebuie efectuata de catre personal calificat. Inlocuirea unei piese de feronerie la usa termopan necesita reglaj iar inlocuirea sticlei termopan necesita calare. Chiar si inlocuirea garniturii necesita atentie, fiinca o inlocuire de garnitura la usa termopan atrage dupa ea demontarea si montarea sticlei termopan. Compania noastra asigura prestatii diverse. cum ar fi:

  • Reparam piesele deteriorate ale usilor termopan.
  • Inlocuim piesele deteriorate ale usilor termopan:broaste,balamale,garnituri,manere,geam termopan.
  • Reglam feroneria usilor termopan pentru o etansare mai buna.
  • Deblocari usi termopan.
  • Reparatii Usi din aluminiu,pvc, (usi de balcon,usi de magazin,usi principale,usi de interior)
  • Reparatii usi termopan din sticla(sistem dorma)

Afla mai multe din pagina noastra de lista de preturi din butonul de mai jos:

Lista preturi

 

Daca nu ati putut preveni defecterea usilor termopan, va stam la dispozitie oferindu-va o gama extinsa de accesorii usi termopan: feronerie, balamale, garnituri
logo reparatii rehau
reparatii roto
REPARATII SCHUCO
REPARATII GU
REPARATII FERCO
REPARATII ALUMIL
REPARATII VEKA
REPARATII GEALAN
REPARATII TROCAL
SALAMANDER

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul de pret plase insecte pentru termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!


Calculeaza online pretul!

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo