Inlocuire garnitura termopan

garnitura termopan

Procedura de inlocuire garnitura  termopan este o procedura ce se recomanda a se presta doar de profesionisti. Garnitura sau chederul termopan sunt una si acelasi lucru. Aceasta este o componenta de o importanta maxima. Ea asigura performantele termo-izolante, fono-izolante si hidro-izolante ale ferestrelor tale. Un cheder de calitate are o durata de viata de aproximativ 2 ani in regimul atmosferic din tara noastra. Dupa acest timp incepe sa se taseze, macine sau chiar sa se rupa producand astfel deficiente de izolare.  Cele mai comune sunt patrunderea apei a zgomotului si a aerului in camera cu fereastra termopan defecta.

Solutiile de “intinerire” ale garniturii pe baza de silicon sau alte substante nu sunt sub niciun fel eficiente in remedierea problemei, singura solutie este aceea de schimbare a garniturii termopan defecte cu una noua.

Pentru o eficienta maxima va recomandam folosirea garniturilor termopan seria ULTRA 9000 din cauciuc natural. Sunt produse premium ce au proprietati de izolare net superioare fata de produse similare existente pe piata noastra.

Procedura de schimbare garnituri termopan

Pentru a schimba / inlocui garnitura termopan defecta trebuie sa urmati urmatorii pasi:

    1. Scoateti prin tragere garnitura veche pe care doriti sa o inlocuiti; de obicei este imbinata in jumatatea laturii superioare a ferestrei.
    2. Curatati cu un aspirator si apoi cu o laveta canalul garniturii expus dupa scoaterea acesteia; canalul trebuie sa fie perfect curatat
    3. In cazul in care parti de feronerie sunt aplicate peste garnitura veche, taiati cu un cutter garnitura in zona in care ea este prinsa de piese; nu o trageti pe cea de sub piesa, lasati-o acolo, nu incomodeaza procesul de remediere.
    4. Incepeti din partea mediana, latura de sus, introduceti noua garnitura prin presari ferme cu mana sau cu rola de garnitura si comprimati-o. In timp ce intra evitati sa o intindeti deoarece in timp ea se va comprima si iesi din canal. Nu va grabiti! Procedura de inlocuire garnitura termopan este un proces ce necesita atentie!

Probleme ce pot aparea:

  • in loc sa comprimati, ati intins garnitura si va iesii din canal dupa un timp.

Te poti informa suplimentar si chiar achizitiona din pagina de aici orice model de garnituri termopan.

 

Programeaza online vizita la domiciliu!
Inlocuieste garniturile vechi – Click aici!
Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul rece?...

Este esential pentru confortul caminului tau ca sistemele de feronerie, garniturile si sticla termopanelor sa fie puse la punct. Informeaza-te de aici despre cum se pregatesc de iarna termopanele!

logo reparatii rehau
reparatii roto
REPARATII SCHUCO
REPARATII GU
REPARATII FERCO
REPARATII ALUMIL
REPARATII VEKA
REPARATII GEALAN
REPARATII TROCAL
SALAMANDER

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo