Balamale geam termopan deschidere oscilobatanta

Balamale geam termopan deschidere oscilobatanta

Seturile de balamale geam termopan sunt cele mai cautate sisteme de feronerie. Sistemele de tamplarie termopan pvc sunt alegerea numarul unu atunci cand vine vorba de echiparea casei cu ferestre noi. Practice, versatile si usor de intretinut, ferestrele si usile termopan din pvc sunt cele mai populare sisteme de tamplarie in prezent.

Odată cu timpul, feroneriile si accesoriile de inchidere / deschidere s-au dezvoltat si imbunatatit. Astfel ca, in prezent sistemul de balama geam termopan cu deschidere oscilobatanta este cel mai practic si eficient sistem de feronerie. Acesta permite atat deschiderea clasica doar pe orizontala cat si deschiderea la un unghi de ~20 grade pe verticala. O optiune foarte buna pentru aerisirea controlata a incintei.

Ce se intampla totusi cu posesorii de tamplarie termopan mai veche care nu este echipata cu sisteme de balamale geam termopan cu deschidere rabatanta?

Modificare balama geam termopan oscilobatanta

Vestile bune din domeniu sunt ca, o fereastra termopan din pvc sau aluminiu ce este echipata doar cu o feronerie de deschidere simpla, poate fi modificata. Astfel incat, sistemul de balamale oscilobatante sa fie adaugat cercevelei pentru a permite deschiderea in doua sensuri. Pentru a se putea aduce aceasta modificare procedura de lucru este urmatoarea:

  1. se demonteaza balamalele simple impreuna cu sistemul de tija de inchidere (pe fereastra va ramane doar manerul, restul feroneriei va fi demontat in totalitate)
  2. se monteaza sistemul oscilobatant cu transmisiile si inchiderile suplimentare
  3. se monteaza balamalele rabatante impreuna cu foarfeca de deschidere dubla
  4. se regleaza si ajusteaza pozitia cercevelei fata de toc pentru a se asigura o inchidere si functionare corecta a feroneriei

In medie sistemul de balamale impreuna cu feroneria rabatant-oscilobatanta, ce permite atat deschiderea pe verticala cat si cea pe orizontala contine aproximativ 12 piese distincte. Numarul si dimensiunile lor variind in functie de dimensiunile ferestrei pe care urmeaza a fi montate.Informatii suplimentare despre sistemul de deschidere rabatanta le gasiti aici.

Pret balama geam termopan oscilobatanta

Procedura de montare si modificare fiind deja explicata, ramane sa discutam referitor la pretul sistemelor de feronerie cu balamale rabatabile. Aceste preturi pot fi gasite in cadrul listei noastre de pret din cadrul acestui website la categoria „REPARATII TAMPLARIE PVC CU DESCHIDERE DUBLA”. In speranta ca acest articol va fost de folos, echipa UltraPVC va saluta si va invita sa cititi si alte informatii interesante din domeniul termopanelor urmand link-urile de mai jos.
De ce UltraPVC?

Suntem lider de piata in Bucuresti pentru serviciile complementare legate de termopane de peste 10 ani.

Avem cel mai modern sistem de inregistrari, programari si evidenta informatica si fiscala.

Orice programare se respecta iar ofertarea corecta, factura si certificatul de garantie sunt obligatorii.

Ce iti ofera UltraPVC?

Servicii la inalte standarde oferite de tehnicieni experimentati.

Controlul bugetului oferit de flexibilitatea ofertarii. Pentru fiecare lucrare se intocmeste o oferta comerciala personalizata. Contine detalierea serviciilor si a preturilor acestora inca din momentul constatarii, in format PDF. Mai mult, o primesti instant pe telefon si e-mail. Tu decizi apoi ce sa se lucreze!

Controlul timpului! Timpul tau e foarte important. Asa ca, atunci cand ai ales sa ajungem la adresa, atunci vom fi acolo! Dispunem de cel mai modern sistem de programari online cu o precizie de 100%.


Programeaza-te online!
certificare reparatii termopane

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo