Reglaj balamale termopan

Reglaj balamale termopanÎn primul rând un reglaj balamale termopan nu poate fi efectuat pe toata gama de balamale. Majoritatea balamalelor turcești sunt balamale fixe ce nu pot fi reglate sub nici-o formă. Pentru restul balamalelor de origine germană sau austriacă, se pot efectua reglaje.  Cu un reglaj corect, funcționarea ferestrei poate să fie mai lejeră și mai bună.

Reglaj corect pentru balamale termopan

În general sunt trei tipuri de reglaj ce pot fi aplicate balamalelor unei ferestre termopan, în funcție de problema pe care dorim să o rezolvam.

  1. reglajul pentru o fereastră care este lăsată. Se poate efectua prin acționarea hexagonalului de reglaj de la balamaua de jos, aflat pe axa verticala.
  2. reglajul pentru o fereastră care freacă în partea de jos sau partea de sus, pe verticală. Se face prin acționarea hexagonalului de reglaj orizontal al balamalei superioare, sau inferioare, in functie de zona corespondenta cu probleme. Orice sistem de balamale termopan calitative este de recomandat sa aiba aceste puncte de reglaj.
  3. reglajul unei ferestre prin care suflă vântul în zona balamalelor. Se face prin acționarea șuruburilor hexagonale în sensul acelor de ceasornic în zona de reglaje pe presiune a balamalelor de jos sau de sus în funcție de unde apare problema etanșării. Atentie la procedura de reglaj balamale termopan! Efectuata incorect poate reprezenta un pericol de desprindere a ferestrei din toc!

Oricine poate accesa tutorialul de reglaj termopane unde firma noastra a conceput un sistem interactiv ce va poate asista in reglajele feroneriilor.

Vă recomandăm ca reglajul în regie proprie să fie făcut cu atenție și răbdare. Orice încercare nereușită de reglaj poate aduce probleme de etanșare majore sau chiar defectarea gravă a feroneriei termopan. Dacă nu aveți cunoștințe tehnice nu vă recomandăm să încercați să vă reglați singuri ferestrele termopan. Acționarea greșită a șuruburilor de reglaj sau identificarea incorecta acestora poate duce la slăbirea din balamale a ferestrei. In acest caz, este posibila desprinderea ei și vătămarea gravă a persoanelor din imediata apropiere.

Ai nevoie de feronerii termopan? Acceseaza pagina de aici!
De ce UltraPVC?

Suntem lider de piata in Bucuresti pentru serviciile complementare legate de termopane de peste 10 ani.

Avem cel mai modern sistem de inregistrari, programari si evidenta informatica si fiscala.

Orice programare se respecta iar ofertarea corecta, factura si certificatul de garantie sunt obligatorii.

Ce iti ofera UltraPVC?

Servicii la inalte standarde oferite de tehnicieni experimentati.

Controlul bugetului oferit de flexibilitatea ofertarii. Pentru fiecare lucrare se intocmeste o oferta comerciala personalizata. Contine detalierea serviciilor si a preturilor acestora inca din momentul constatarii, in format PDF. Mai mult, o primesti instant pe telefon si e-mail. Tu decizi apoi ce sa se lucreze!

Controlul timpului! Timpul tau e foarte important. Asa ca, atunci cand ai ales sa ajungem la adresa, atunci vom fi acolo! Dispunem de cel mai modern sistem de programari online cu o precizie de 100%.


Programeaza-te online!
certificare reparatii termopane

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo