Reglaj balamale termopan

În primul rând un reglaj balamale termopan nu poate fi efectuat pe toata gama de balamale. Majoritatea balamalelor turcești sunt balamale fixe ce nu pot fi reglate sub nici-o formă. Pentru restul balamalelor de origine germană sau austriacă, se pot efectua reglaje.  Cu un reglaj corect, funcționarea ferestrei poate să fie mai lejeră și mai bună.

Reglaj corect pentru balamale termopan

În general sunt trei tipuri de reglaj ce pot fi aplicate balamalelor unei ferestre termopan, în funcție de problema pe care dorim să o rezolvam.

  1. reglajul pentru o fereastră care este lăsată. Se poate efectua prin acționarea hexagonalului de reglaj de la balamaua de jos, aflat pe axa verticala.
  2. reglajul pentru o fereastră care freacă în partea de jos sau partea de sus, pe verticală. Se face prin acționarea hexagonalului de reglaj orizontal al balamalei superioare, sau inferioare, in functie de zona corespondenta cu probleme. Orice sistem de balamale termopan calitative este de recomandat sa aiba aceste puncte de reglaj.
  3. reglajul unei ferestre prin care suflă vântul în zona balamalelor. Se face prin acționarea șuruburilor hexagonale în sensul acelor de ceasornic în zona de reglaje pe presiune a balamalelor de jos sau de sus în funcție de unde apare problema etanșării. Atentie la procedura de reglaj balamale termopan! Efectuata incorect poate reprezenta un pericol de desprindere a ferestrei din toc!

Oricine poate accesa tutorialul de reglaj termopane unde firma noastra a conceput un sistem interactiv ce va poate asista in reglajele feroneriilor.

Vă recomandăm ca reglajul în regie proprie să fie făcut cu atenție și răbdare. Orice încercare nereușită de reglaj poate aduce probleme de etanșare majore sau chiar defectarea gravă a feroneriei termopan. Dacă nu aveți cunoștințe tehnice nu vă recomandăm să încercați să vă reglați singuri ferestrele termopan. Acționarea greșită a șuruburilor de reglaj sau identificarea incorecta acestora poate duce la slăbirea din balamale a ferestrei. In acest caz, este posibila desprinderea ei și vătămarea gravă a persoanelor din imediata apropiere.

Ai nevoie de feronerii termopan? Acceseaza pagina de aici!
logo reparatii rehau
reparatii roto
REPARATII SCHUCO
REPARATII GU
REPARATII FERCO
REPARATII ALUMIL
REPARATII VEKA
REPARATII GEALAN
REPARATII TROCAL
SALAMANDER

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul de pret plase insecte pentru termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!


Calculeaza online pretul!

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo