Feronerie termopan

feronerie termopanSuntem cel mai mare distribuitor de feronerie termopan din Romania. Firma noastra dispune de majoritatea marcilor de feronerie pentru ferestrele termopan din PVC sau aluminiu. Pentru Bucuresti oferim gratuit servicii de livare si monataj piese si accesorii necesare domeniului de reparatii termopane. Indiferent de marca sau modelul de tamplarie pe care il aveti, la noi gasiti intotdeauna piese de schimb. Chiar si pentru ferestrele vechi, firma noastra dispune de piese compatibile sau solutii de reparatie a pieselor uzate. Oricare ar fi natura defectiunii ferestrelor, tehnicienii nostri vor gasi intotdeauna solutia cu cel mai bun raport calitate / pret. Avem cele mai multe ferestre reparate cu brio si un portofoliu vast de clienti multumiti!

Marci de feronerie termopan folosite

In cadul depozitului de logistica, firma noastra dispune de urmatoarele marci de feronerie si accesorii:

 1. G-U BKS
 2. G-U
 3. ROTO NT
 4. SIGENIA
 5. MACO
 6. VORNE
 7. AUBI
 8. SCHUKO
 9. CERVELLINI
 10. LAVAAL

Oferim servicii de reparatii si inlocuire accesorii, piese si feronerie termopan termopan pentru:

 • balamale
 • sisteme de rabatare
 • sisteme de deschidere
 • broaste si manere usi termopan
 • cremoane
 • role de glisare
 • sisteme osciloculisante
 • sisteme de actionare electronice si la distanta
 • automatizari ferestre si usi termopan
 • amortizoare si sisteme anti-panica

Cu noi indiferent de problemele aparute la feroneria termopan a ferestrelor sau usilor dumneavoastra, reparatia va fi una fara batai de cap. Mai mult, oferim servicii de transformare a deschiderilor din simpla in oscilobatanta. Modificam si deschideri cu schimbare de sens (stanga-dreapta) sau transformari de geamuri fixe (ce nu se deschid), in ferestre cu deschidere. Mai multe detalii in pagina de modificari termopane.

Pret pentru piese termopan

Pentru o si mai mare transparenta, oferim public, lista de preturi pentru servicii termopan, accesorii si piese de schimb. Aceasta poate fi vizionata din pagina: lista preturi feronerii termopan. Daca doriti sa aflati cum puteti intretine feroneria termopan de la ferestrele dumenavoastra accesati pagina de intretinere termopane sau intretinere feronerie termopan.
logo reparatii rehau
reparatii roto
REPARATII SCHUCO
REPARATII GU
REPARATII FERCO
REPARATII ALUMIL
REPARATII VEKA
REPARATII GEALAN
REPARATII TROCAL
SALAMANDER

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul de pret plase insecte pentru termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!


Calculeaza online pretul!

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo