Calculator pret plase insecte rulou

     Fa un calcul de aici pentru plase rulou anti-insecte. Este foarte simplu si elegant, 100% online si poti obtine pretul pe loc pentru a tine insectele sau tantarii departe de locuinta ta.

Calculator pret plase de insecte rulou

Deschide fereastra si masoara golul ce ramane, aproximativ. Introdu in campurile de mai jos dimensiunile plasei de insecte pentru a afla pretul. In pretul oferit sunt incluse toate serviciile inclusiv masuratorile, transportul si montajul!

Pentru un pret corect va rugam sa introduceti dimensiunile numai in milimetri.

Exemplu 1 m = 1000 mm 56 cm = 560 mm

Inaltime: Latime:
Cadru aluminiu de culoare alba sau maro
Cadru aluminiu imitatie lemn
Cadru aluminiu vopsit RAL preferential
Pretul va fi afisat sub aceasta linie.Masuratori pentru plasele anti-insecte

masuratori plase insecteExact asa cum este reprezentat in imaginea din stanga, masuratorile pentru  plase rulou, se efectueaza conform schitei. Din garnitura in garnitura a tocului exterior.

Este foarte simplu, in acest fel ajutandu-va sa puteti obtine o cotatie de pret in cateva minute.

Pret plase insecte rulou

GARANTAM ca avem cel mai bun raport calitate / pret pentru plasele rulou produse de firma noastra. Acestea sunt fabricate din materiale de calitate, profilul de aluminiu  al cadrului fiind produs de ALUMIL inar accesoriile de REHAU, astfel ca rulourile anti-insecte, marca UltraPVC sunt un cumul de materiale de varf construite spre perfectiune.

Plase rulou tantari ieftine

Asa cum am demonstrat in paragraful de mai sus, avem un tarif scazut pentru produsele tip plase rulou, si mai mult decat atat stiti inainte de a comanda cat va costa aceste accesorii indispensabile. Nu exista alte costuri ascunse de forma, transport, manipulare, montaj. Oferim transparenta maxima produselor si serviciilor noaste.

Afla cat costa o plasa rulou

Foloseste calculatorul de pret plase rulou anti-insecte de mai sus si afla in cateva secunde pretul plaselor de insecte! Profilele sunt de provenienta Grecia, plasa numai din fibra de sticla de cea mai inalta calitate. Pentru a transparentiza relatia companiei noastre cu ventualii clienti, sustinem ideologia de a oferi toate informatiile de care acestia au nevoie direct pe site. Din acest motiv, oferim sistemul de simulare pret plase rulou, gratuit, online!

De ce rulouri anti-insecte?

Principalele motive pentru folosirea acestei configuratii de plasa sunt urmatoarele:

  • eleganta sporita, design atractiv, functionalitate. Acestea pot fi montate fara a perturba alte accesorii exterioare, cum ar fi ghivece flori, jardiniere sau rulouri solare. O plasa pe balamale ar avea nevoie de spatiul necesar deschiderii in exterior pe can una rulou nu are nevoie de spatiu exterior de batare
  • nu trebuie sa se depoziteze pe timp iarna. Uita de depozitarea sub pat sau in spatele sifonierului cum se intampla cu plasele anti-insecte pe balamale. Este deajuns ca plasa rulou sa stea rulata pe timpul iernii.
  • nu “zboara” pe timpul vijeliilor. Fiind prinsa perimetral in suruburi, plasele anti-insecte rulou nu au riscul de a se desprinde la vijelii cum se intampla cu cele pe balamale uitate deschise.logo reparatii rehau
reparatii roto
REPARATII SCHUCO
REPARATII GU
REPARATII FERCO
REPARATII ALUMIL
REPARATII VEKA
REPARATII GEALAN
REPARATII TROCAL
SALAMANDER

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul de pret plase insecte pentru termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!


Calculeaza online pretul!

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo