Calculator pret plase insecte rulou

     Fa un calcul de aici pentru plase rulou anti-insecte. Este foarte simplu si elegant, 100% online si poti obtine pretul pe loc pentru a tine insectele sau tantarii departe de locuinta ta.

Calculator pret plase de insecte rulou

Deschide fereastra si masoara golul ce ramane, aproximativ. Introdu in campurile de mai jos dimensiunile plasei de insecte pentru a afla pretul. In pretul oferit sunt incluse toate serviciile inclusiv masuratorile, transportul si montajul!

Pentru un pret corect va rugam sa introduceti dimensiunile numai in milimetri.

Exemplu 1 m = 1000 mm 56 cm = 560 mm

Inaltime: Latime:
Cadru aluminiu de culoare alba sau maro
Cadru aluminiu imitatie lemn
Cadru aluminiu vopsit RAL preferential
Aici va fi afisat pretul plaselor pe care le vei calcula. Poti calcula cate plase doresti, poti elimina individual din lista, poti face combinatii de culoare si model iar programul iti va calcula automat totalul valorilor introduse. Tine minte! Dimensiunile calculate de tine sunt doar pentru ofertare, dimensiunile exacte vor fi masurate la domiciliu doar de catre reprezentantii UltraPVC Romania. Mai jos ai exemplificat prin imagini cum se masoara o plasa de insecte pe balamale.


Masuratori pentru plasele anti-insecte

masuratori plase insecteExact asa cum este reprezentat in imaginea din stanga, masuratorile pentru  plase rulou, se efectueaza conform schitei. Din garnitura in garnitura a tocului exterior.

Este foarte simplu, in acest fel ajutandu-va sa puteti obtine o cotatie de pret in cateva minute.

Pret plase insecte rulou

GARANTAM ca avem cel mai bun raport calitate / pret pentru plasele rulou produse de firma noastra. Acestea sunt fabricate din materiale de calitate, profilul de aluminiu  al cadrului fiind produs de ALUMIL inar accesoriile de REHAU, astfel ca rulourile anti-insecte, marca UltraPVC sunt un cumul de materiale de varf construite spre perfectiune.

Plase rulou tantari ieftine

Asa cum am demonstrat in paragraful de mai sus, avem un tarif scazut pentru produsele tip plase rulou, si mai mult decat atat stiti inainte de a comanda cat va costa aceste accesorii indispensabile. Nu exista alte costuri ascunse de forma, transport, manipulare, montaj. Oferim transparenta maxima produselor si serviciilor noaste.

Afla cat costa o plasa rulou

Foloseste calculatorul de pret plase rulou anti-insecte de mai sus si afla in cateva secunde pretul plaselor de insecte! Profilele sunt de provenienta Grecia, plasa numai din fibra de sticla de cea mai inalta calitate. Pentru a transparentiza relatia companiei noastre cu ventualii clienti, sustinem ideologia de a oferi toate informatiile de care acestia au nevoie direct pe site. Din acest motiv, oferim sistemul de simulare pret plase rulou, gratuit, online!

De ce rulouri anti-insecte?

Principalele motive pentru folosirea acestei configuratii de plasa sunt urmatoarele:

  • eleganta sporita, design atractiv, functionalitate. Acestea pot fi montate fara a perturba alte accesorii exterioare, cum ar fi ghivece flori, jardiniere sau rulouri solare. O plasa pe balamale ar avea nevoie de spatiul necesar deschiderii in exterior pe can una rulou nu are nevoie de spatiu exterior de batare
  • nu trebuie sa se depoziteze pe timp iarna. Uita de depozitarea sub pat sau in spatele sifonierului cum se intampla cu plasele anti-insecte pe balamale. Este deajuns ca plasa rulou sa stea rulata pe timpul iernii.
  • nu „zboara” pe timpul vijeliilor. Fiind prinsa perimetral in suruburi, plasele anti-insecte rulou nu au riscul de a se desprinde la vijelii cum se intampla cu cele pe balamale uitate deschise.


reparatii termopane iarnaultrapvc reparatii termopane

inscrie-te in sistemul de mesagerie UltraPVC

Te vom anunta de indata cand vom avea oferte sau produse promotionale disponibile. Ne angajam a nu te bombarda cu e-mailuri inutile, de regula trimitem maxim 1-2 mesaje lunar.

[forminator_form id="1833"]

logo