Deblocare termopane

Deblocare geamuri termopanDeblocare termopane Bucuresti

Ind

Deblocare termopane

Deblocare termopane

iferent de problema survenita la feroneria dumneavostra, problema termopanului blocat poate fi rezolvata cu succes de catre tehnicienii nostrii. Deblocarea ferestrelor si usilor termopan desi este un procedeu complex ce necesita un grad de atentie sporit poate fi dus la bun sfarsit indiferent de natura blocajului.

Deteliorare profil termopan dupa deblocare

Nu exista niciun risc ca profilul ferestrei sau usii sa ramana cu sechele dupa procesul de deblocare. Procedura de deblocare se efectueaza fara a strica alte componente decat piesele de feronerie ce au cauzat blocarea termopanului.

Atunci cand procedeul de deblocare a termopanului s-a finalizat, puteti opta spre inlocuirea pieselor defecte pentru a nu risca o eventuala blocare a termopanului. Acestea pot fi furnizate si inlocuite de firma noastra.

Daca aveti ferestre sau usi termopan blocate, puteti aplea cu incredere la serviciul nostru de deblocare termopane contactandu-ne telefonic sau prin e-mail.
Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul de pret plase insecte pentru termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!


Calculeaza online pretul!

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo