Balamale termopan aluminiu

Balamale termopan aluminiu     Balamalele pentru ferestrele din aluminiu cu deschideri batante (simple) sunt intru totul diferite fata de balamalele termopanelor din PVC, metoda de fixare, reparatie si reglaj implica alte proceduri decat cele pentru ferestrele din PVC.

    Pentru identificarea facila a balamalelor pentru aluminiu atasam in partea stanga o imagine cu un set de balamale de termopan aluminiu.

     Desi in imagine este reprezentat un set de balamale aluminiu de culoare alba ele sunt disponibile si in culoarea maro.

    Balamalele ferestrelor din aluminiu nu pot fi reglate decat pe inaltime!


Defecte frecvente balamale de termopan din aluminiu

     Unul din uzualele defecte sau mai bine zis dereglaj al acestor balamale este slabirea suruburilor de strangere si patinarea balamalei pe canalul de prindere. Acest fenomen se poate vedea cu ochiul liber prin urmatoarele simptome:

  • murdaria depusa pe locul initial al prinderii balamalei fata de locul actual al ei(pe toc)
  • incretirea garniturii in partea superioara a balamalei(pe cercevea)
  • zgarieturi si urme de patinare pe vopsea in locul unde sunt prinse balamalele.

    Aceste defecte ale balamalelor de aluminiu pot fi remediate de orice persoana cu minime cunostinte tehnice prin urmarea a doi pasi simplii:

  1. readucerea balamalelor la pozitia initiala
  2. strangerea suruburilor care prind balamaua

    Pentru suruburi nu aveti nevoie decat de o surubelnita stea (cap cruce)

    Un alt defect frecvent ce apare la balamalele de aluminiu este ruperea/frangerea lor din cauza varstei sau a trecerii de cabluri tv sau electricitate si inchiderii ferestrei termopan din aluminiu peste acestea.

Modificarea unei ferestre aluminiu deschidere simpla in deschidere oscilobatanta

    Pentru modificarea unei ferestre termopan aluminiu cu deschidere simpla in deschidere oscilobatanta se face prin montarea unui sistem de feronerie pe fereastra. Nu se poate modifica o fereastra de aluminiu simpla prin adaugarea doar unei balamale oscilobatante.

Pret balamale termopan aluminiu

    Balamalele pentru termopan din aluminiu vin la set de doua perechi. Pretul pentru o balama este afisat in cadrul listei de preturi din cadrul acestui site. Daca doriti sa va informati referitor la modificarea ferestrei de aluminiu din deschidere clasica in oscilobatanta, puteti vizualiza pagina sistem feronerie oscilobatanta aluminiu.
logo reparatii rehau
reparatii roto
REPARATII SCHUCO
REPARATII GU
REPARATII FERCO
REPARATII ALUMIL
REPARATII VEKA
REPARATII GEALAN
REPARATII TROCAL
SALAMANDER

Ti-ai pregatit ferestrele si usile termopan pentru anotimpul cald?...

Este timpul cand insectele de tot felul incep a se inmulti! Asa ca, esential pentru confortul caminului tau ca ferestrele si usile termopan din din exterior sa fie protejate cu plase anti-insecte! Afla pretul online prin aplicatia noastra rapida pentru calcul de pret plase insecte pentru termopan. Nu uita, la firma noastra, plasele anti-insecte se masoara, produc si monteaza in aceeaşi zi!


Calculeaza online pretul!

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo