Balamale termopan aluminiu

Balamale termopan aluminiu     Balamalele pentru ferestrele din aluminiu cu deschideri batante (simple) sunt intru totul diferite fata de balamalele termopanelor din PVC, metoda de fixare, reparatie si reglaj implica alte proceduri decat cele pentru ferestrele din PVC.

    Pentru identificarea facila a balamalelor pentru aluminiu atasam in partea stanga o imagine cu un set de balamale de termopan aluminiu.

     Desi in imagine este reprezentat un set de balamale aluminiu de culoare alba ele sunt disponibile si in culoarea maro.

    Balamalele ferestrelor din aluminiu nu pot fi reglate decat pe inaltime!


Defecte frecvente balamale de termopan din aluminiu

     Unul din uzualele defecte sau mai bine zis dereglaj al acestor balamale este slabirea suruburilor de strangere si patinarea balamalei pe canalul de prindere. Acest fenomen se poate vedea cu ochiul liber prin urmatoarele simptome:

  • murdaria depusa pe locul initial al prinderii balamalei fata de locul actual al ei(pe toc)
  • incretirea garniturii in partea superioara a balamalei(pe cercevea)
  • zgarieturi si urme de patinare pe vopsea in locul unde sunt prinse balamalele.

    Aceste defecte ale balamalelor de aluminiu pot fi remediate de orice persoana cu minime cunostinte tehnice prin urmarea a doi pasi simplii:

  1. readucerea balamalelor la pozitia initiala
  2. strangerea suruburilor care prind balamaua

    Pentru suruburi nu aveti nevoie decat de o surubelnita stea (cap cruce)

    Un alt defect frecvent ce apare la balamalele de aluminiu este ruperea/frangerea lor din cauza varstei sau a trecerii de cabluri tv sau electricitate si inchiderii ferestrei termopan din aluminiu peste acestea.

Modificarea unei ferestre aluminiu deschidere simpla in deschidere oscilobatanta

    Pentru modificarea unei ferestre termopan aluminiu cu deschidere simpla in deschidere oscilobatanta se face prin montarea unui sistem de feronerie pe fereastra. Nu se poate modifica o fereastra de aluminiu simpla prin adaugarea doar unei balamale oscilobatante.

Pret balamale termopan aluminiu

    Balamalele pentru termopan din aluminiu vin la set de doua perechi. Pretul pentru o balama este afisat in cadrul listei de preturi din cadrul acestui site. Daca doriti sa va informati referitor la modificarea ferestrei de aluminiu din deschidere clasica in oscilobatanta, puteti vizualiza pagina sistem feronerie oscilobatanta aluminiu.
De ce UltraPVC?

Suntem lider de piata in Bucuresti pentru serviciile complementare legate de termopane de peste 10 ani.

Avem cel mai modern sistem de inregistrari, programari si evidenta informatica si fiscala.

Orice programare se respecta iar ofertarea corecta, factura si certificatul de garantie sunt obligatorii.

Ce iti ofera UltraPVC?

Servicii la inalte standarde oferite de tehnicieni experimentati.

Controlul bugetului oferit de flexibilitatea ofertarii. Pentru fiecare lucrare se intocmeste o oferta comerciala personalizata. Contine detalierea serviciilor si a preturilor acestora inca din momentul constatarii, in format PDF. Mai mult, o primesti instant pe telefon si e-mail. Tu decizi apoi ce sa se lucreze!

Controlul timpului! Timpul tau e foarte important. Asa ca, atunci cand ai ales sa ajungem la adresa, atunci vom fi acolo! Dispunem de cel mai modern sistem de programari online cu o precizie de 100%.


Programeaza-te online!
certificare reparatii termopane

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo