Sticla geam termopan – pret pe metru

Geam termopan clar

Sticla geam termopan este denumirea populara pentru un sandwich format din doua foi de sticla lipite perimetal.  Lipirea se executa prin intermediul unei baghete de aluminiu si al unor sigilanti de tip membrana cauciucata. Rezultatul este un geam cu caracteristici de izolare termica deosebita. Acesta pastreaza transparenta necesara spatiilor vitrate. Si acest produs poate fi intalnit sub diverse calitati care vor influenta in mod evident pretul tamplariei.

    In primul rand sticla geam termopan folosita poate fi trasa sau float. Cea trasa se obtine printr-un proces mai primitiv si are mult mai multe deficiente de claritate.  Cele mai des intalnite sunt deformarile de imagine sau efectul de curcubeu. Sticla  float este mai scumpa insa elimina aceste neajunsuri. Grosimea baghetei de aluminiu folosita la sigilarea sticlei isi pune si ea amprenta asupra pretului final. Va recomandam sa achizitionati tamplarie al carei geam sa aiba o bagheta de 16 mm grosime. Doar in acest caz se obtine un mediu interior suficient de voluminos pentru a izola bine incaperile de temperaturile de afara. Un element important este si sigilantul folosit la imbinarea foilor de sticla.  Unul de calitate este Tyokol, in timp ce cel uzual de tip Hotmelt este mai ieftin dar cu proprietati mult inferioare.


Particularitati sticla geam termopan

    Grosimea foilor de sticla influenteaza si ea caracteristicile termice si fonice dar mai ales cele de rezistenta la impact ale geamului termopan. Cel mai des folosit este geamul de 4 mm suficient de rezistent pentru ferestrele uzuale ale unei case. Pentru vitrine, terase sau ochiuri de geam de peste 2 mp este indicat sa folositi macar geam de 6 mm sau chiar tip duplex 3.1.3 .

     Rezistenta la efractie poate fi marita si prin intermediul unei folii speciale antiefractie. Aceasta se aplica pe interiorul foii exterioare de sticla geam inaintea sigilarii pachetului termopan. In cazul in care tamplaria este montata inclinat sau in medii cu risc sporit (gradinite, spitale, institutii publice), sticla folosita trebuie securizata. In prealabil astfel incat in cazul spargerii cioburile rezultate sa nu puna in pericol viata celor aflati in apropiere. Toate aceste optiuni se vor reflecta in pretul final al sticlei in cazul in care situatia o cere.

     Mai jos, aveti un buton ce va trimite in sistemul de calcul pret sticla termopan. De aici va puteti obtine simulari sticla termopan cu pret pe metru patrat sau daca dispuneti de dimensiuni, puteti obtine o cotatie exacta.

Calculatorul online pret sticla termopan

masurare geam termopan

Cum se masoara corect o sticla pentru geam termopan

Pentru a obtine o cotatie de pret cat mai precisa in randurile de mai jos explicam procedeul de masurare a unui geam termopan care este deja montat pe un toc sau o cercevea.

In imaginea alaturata este reprezentat grafic procesul de masurare al sticlei termopan.

Cu o ruleta masurati dimensiunile atat latimea cat si inaltimea, in mililmetrii din fanta unde se cupleaza bagheta care tine geamul si termopan pana in cealalta fanta. Apoi scadeti din rezultat 10mm astfel obtineti dimensiunile exacte ale sticlei pe care doriti sa o inlocuiti. Aceste dimensiuni care le introduceti in calculatorul de mai sus pentru a putea afla pretul total al sticlei geamului termopan.
De ce UltraPVC?

Suntem lider de piata in Bucuresti pentru serviciile complementare legate de termopane de peste 10 ani.

Avem cel mai modern sistem de inregistrari, programari si evidenta informatica si fiscala.

Orice programare se respecta iar ofertarea corecta, factura si certificatul de garantie sunt obligatorii.

Ce iti ofera UltraPVC?

Servicii la inalte standarde oferite de tehnicieni experimentati.

Controlul bugetului oferit de flexibilitatea ofertarii. Pentru fiecare lucrare se intocmeste o oferta comerciala personalizata. Contine detalierea serviciilor si a preturilor acestora inca din momentul constatarii, in format PDF. Mai mult, o primesti instant pe telefon si e-mail. Tu decizi apoi ce sa se lucreze!

Controlul timpului! Timpul tau e foarte important. Asa ca, atunci cand ai ales sa ajungem la adresa, atunci vom fi acolo! Dispunem de cel mai modern sistem de programari online cu o precizie de 100%.


Programeaza-te online!
certificare reparatii termopane

Beneficiaza de 10% discount!

Pana la 30.04.2019 avem o promotie la toate produsele si serviciile noastre!

Inregistreaza o programare la noi pe site si beneficiezi de -10% reducere pentru ORICE PRODUS SAU SERVICIU UltraPVC! Inclusiv valoarea comenzii minime de 150lei beneficiaza de discount fiind redusa la 135lei. Grabeste-te, promotia este activa pana la 30.04.2019. Cod discount PASTE2019

Atentie! Nu uita sa validezi codul!

Programari Online

logo